Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WILT U ONS OPEN HUIS BEZOEKEN OF LIEVER OP EEN ANDER MOMENT BEZICHTIGEN?
MELD U DAN AAN VIA FUNDA (STUUR ONS EEN BERICHT), ZODAT WE UW REGISTRATIE KUNNEN VERWERKEN EN DE WONINGINFORMATIE NAAR U KUNNEN STUREN.

Gelegen in een rustige, kindvriendelijke wijk, biedt deze prachtige woning een modern comfort en een royale tuin, perfect voor zowel ontspanning als gezellige bijeenkomsten. Of u nu een heerlijke barbecue wilt organiseren, een plek zoekt voor kinderen om veilig te spelen, of gewoon wilt genieten van een rustige middag in het groen, deze tuin biedt de ideale setting voor al uw buitenactiviteiten.

Wat deze woning extra aantrekkelijk maakt, is de installatie van 7x 210W LG Neon zonnepanelen, die bijdragen aan zowel lagere energiekosten als een duurzame leefstijl.

De ligging van de woning is ideaal. Binnen 10-15 minuten wandelen bereikt u het levendige centrum van Ridderkerk met het winkelcentrum Dillenburgplein, waar diverse winkels, supermarkten en andere voorzieningen te vinden zijn. Voor natuurliefhebbers zijn het Donckse Bos en het Oosterpark binnen handbereik, beiden perfect voor wandelingen en recreatie.

De bereikbaarheid van de woning is uitstekend. Het dichtstbijzijnde busstation ligt op slechts 5 minuten lopen, en de gunstige Waterbus-verbinding brengt u snel naar Rotterdam en Dordrecht, waardoor u eenvoudig toegang heeft tot stedelijke voorzieningen. Binnen 15 minuten rijden bereikt u het Cor Kieboomplein in Rotterdam, een levendig gebied met diverse restaurants, een bioscoop en een bowlingbaan, perfect voor een avondje uit.

Kortom, Kievitsweg 7 biedt een perfecte balans tussen moderne voorzieningen, energiezuinigheid en een rustige, groene omgeving. Een woning die u gezien moet hebben!

Entree en Hal:
Bij binnenkomst word je verwelkomd in een lichte en uitnodigende hal met een doorlopende laminaatvloer, die een warme en moderne uitstraling biedt. De hal geeft toegang tot het toilet en de verschillende leefruimtes, waarbij de vloer naadloos doorloopt in de andere ruimtes op de begane grond.

Woonkamer:
De ruime woonkamer biedt een comfortabele en stijlvolle omgeving met veel natuurlijk licht dankzij de grote ramen aan de voorzijde. De doorlopende laminaatvloer zorgt voor een samenhangend geheel, terwijl de neutrale kleuren en strakke afwerking een moderne, huiselijke sfeer creëren. Deze ruimte is perfect voor zowel ontspanning als het ontvangen van gasten.

Keuken:
De open keuken is gesitueerd in een praktische aanbouw en is voorzien van vloerverwarming voor extra comfort. Met hoogwaardige apparatuur zoals een inductiekookplaat, luxe afzuigkap, Electrolux oven, combi-oven en vaatwasser, is deze keuken ideaal voor zowel dagelijks gebruik als het entertainen van gasten. Het kookeiland met barfunctie biedt een gezellige plek voor informele maaltijden. Vanuit de keuken heb je directe toegang tot de achtertuin, wat ideaal is voor zomerse barbecues en etentjes in de buitenlucht.

Toilet:
Het toilet is functioneel en praktisch, gelegen direct naast de voordeur voor gemakkelijke toegang. Deze ruimte biedt een solide basis en kan naar eigen smaak worden gepersonaliseerd of gemoderniseerd.

Achtertuin:
De royale achtertuin biedt tal van mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Of je nu wilt genieten van een gezellige barbecue, een tuinfeest wilt organiseren, of gewoon wilt ontspannen in de zon, deze tuin biedt de perfecte setting voor al je buitenactiviteiten.

Slaapkamers:
De eerste etage beschikt over twee ruime slaapkamers, elk met een warme en uitnodigende sfeer. Beide kamers zijn voorzien van grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat bijdraagt aan de aangename ambiance. De laminaatvloeren, consistent met de rest van de woning, versterken het gevoel van eenheid en warmte. De grootste slaapkamer aan de achterzijde biedt voldoende ruimte voor een kingsize bed en heeft een rustige ligging met uitzicht op de tuin, ideaal voor een goede nachtrust. De tweede slaapkamer aan de voorzijde is flexibel in gebruik, perfect voor een kinderkamer, logeerkamer of zelfs een thuiskantoor.

Badkamer:
De badkamer, volledig vernieuwd in 2022, biedt een luxe en moderne ervaring. Met een stijlvolle inloopdouche, voorzien van hoogwaardige afwerking en een elegante koperen regendouche, ervaart u hier dagelijks het comfort van een spa. De badkamer is verder uitgerust met een modern wastafelmeubel in houttint, dat veel opbergruimte biedt. De grote tegels in neutrale tinten creëren een serene en moderne uitstraling, terwijl de radiator zorgt voor een aangename temperatuur, ook in de wintermaanden. Een groot raam voorziet de ruimte van veel natuurlijk licht, wat het geheel extra ruimtelijk maakt.

Toilet en wasruimte:
Het separate toilet op deze verdieping is een praktische toevoeging. Met een functionele indeling en een tijdloze betegeling, biedt deze ruimte de mogelijkheid tot verdere personalisatie of modernisering, passend bij uw eigen smaak. De wasruimte, handig gelegen op de eerste verdieping, is voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droger. Hierdoor hoeft u niet met wasmanden door de hele woning te lopen, wat bijdraagt aan het dagelijks gemak. De ruimte is compact maar efficiënt ingericht, zodat u alle benodigde apparatuur kwijt kunt.

Deze verdieping combineert comfort met functionaliteit, en biedt alle faciliteiten die u nodig heeft voor een modern gezinsleven. De recent vernieuwde badkamer en de praktische indeling maken deze etage tot een onmisbaar deel van deze prachtige woning.

De zolderverdieping biedt een veelzijdige ruimte die perfect kan worden aangepast aan uw persoonlijke behoeften.
Met een combinatie van praktische opbergruimte en een lichte slaapkamer, is deze verdieping een waardevolle aanvulling op de woning.

Slaapkamer:
De zolderverdieping beschikt over een ruime slaapkamer die zich perfect leent voor verschillende toepassingen. Dankzij de grote ramen aan de achterzijde geniet deze kamer van veel natuurlijk licht, waardoor het een ideale plek is om te werken of te ontspannen. De ruimte is voorzien van ingebouwde knieschotten, die niet alleen extra opbergruimte bieden, maar ook de mogelijkheid geven om de kamer efficiënt in te richten. Met een vloeroppervlak dat flexibiliteit biedt, kunt u deze kamer gemakkelijk omtoveren tot een comfortabele logeerkamer, een rustig thuiskantoor of een creatieve hobbyruimte.

Overloop:
De overloop op zolder biedt toegang tot de slaapkamer en de rest van de zolderverdieping. De indeling is efficiënt, met voldoende ruimte om de zolder optimaal te benutten.
De overloop is praktisch en kan worden gebruikt als extra bergruimte of voor het plaatsen van kleine meubels, zoals een boekenplank of kast.

Deze zolderverdieping combineert functionaliteit met flexibiliteit en biedt volop mogelijkheden voor toekomstige bewoners om deze ruimte naar eigen wens in te richten. Of u nu een extra slaapkamer, een werkplek, of een opbergkamer nodig heeft, de zolderverdieping biedt u de vrijheid om uw woonwensen te realiseren.

Voortuin:
De voortuin van de woning ligt op het noordoosten en is stijlvol ingericht, waardoor je direct een uitnodigende indruk krijgt. Met diverse groenblijvende struiken en bloeiende planten straalt de tuin een verzorgde en vriendelijke sfeer uit. Door de ligging kun je hier in de ochtend van de opkomende zon genieten, wat het een ideale plek maakt voor een rustig ontbijt in de buitenlucht. De voortuin biedt ook voldoende ruimte voor het plaatsen van een bankje of bloembakken, zodat je een kleurrijke en persoonlijke touch kunt geven aan de entree van je woning.

Achtertuin:
De achtertuin is gelegen op het zuidwesten, wat betekent dat je hier het grootste deel van de dag kunt genieten van de zon, vooral in de middag en avond. Met een royale diepte van ruim 17 meter, biedt deze tuin tal van mogelijkheden. Of je nu een moestuin wilt aanleggen, een speelplek voor kinderen wilt creëren, of simpelweg een gezellig terras wilt inrichten voor zomerse barbecues, deze tuin heeft alle ruimte om jouw wensen waar te maken. De volwassen bomen en struiken zorgen voor een gevoel van privacy en groen, wat bijdraagt aan de serene sfeer. Vanuit de keuken loop je zo de tuin in, wat deze ruimte extra praktisch maakt voor etentjes in de buitenlucht.

- Energielabel: C
- Woonoppervlak: 109m2
- Zonnepanelen: De woning is uitgerust met 7x 210W LG Neon zonnepanelen.
- Aanbouw met vloerverwarming.
- Ruime achtertuin: De achtertuin is ruim 17 meter diep.
- Moderne keuken: De open keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur,
zoals een inductiekookplaat, Electrolux oven, combi-oven en vaatwasser, en beschikt over een spoeleiland met barfunctie.
- Nieuwe badkamer: De badkamer is in 2022 volledig vernieuwd en biedt een luxe uitstraling met een inloopdouche, koperen regendouche en modern wastafelmeubel.
- Kindvriendelijke en rustige wijk: De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt, dichtbij scholen, parken en voorzieningen zoals het winkelcentrum Dillenburgplein.
- Uitstekende bereikbaarheid: De woning ligt op korte afstand van het centrum van Ridderkerk en het dichtstbijzijnde busstation is slechts 5 minuten lopen.
Ook is er een Waterbus-verbinding naar Rotterdam en Dordrecht.

Disclaimer:
De aangeboden informatie, waaronder prijzen, maten en voorwaarden, is met de grootste zorg samengesteld en is indicatief en vrijblijvend. Hoewel de gegevens met de grootst mogelijke zorg zijn verzameld, kunnen fouten niet worden uitgesloten. Wij raden aan om tijdens de bezichtiging en bij de betrokken instanties de exacte details te verifiëren. De verkoper of diens vertegenwoordiger aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of onvolledigheden in de verstrekte informatie. Video renders en interieurfoto’s binnen de woning zijn louter indicatief en bedoeld als simulatie om een indruk te geven van een mogelijke gemeubileerde ruimte. Deze kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 387.11
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 100.1
Tuin voor Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 211
Tuin achter Ja
Tuin diepte 17.78
Tuin breedte 5.63
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2016
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 387.11
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 100.1
Tuin voor Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 211
Tuin achter Ja
Tuin diepte 17.78
Tuin breedte 5.63
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2016
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

De Gratis Makelaar