Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

All you can dream about, and much more… De fraaie architectuur van deze geschakelde hoekwoning, geïnspireerd op de jaren ’30, is op een smaakvolle wijze gecombineerd met de trends en het wooncomfort van nu. Met een woonoppervlakte van ruim 164 m², 4 slaapkamers, een separate eetkamer, een aparte werkkamer en een ideale bergruimte is dit het perfecte familiehuis in de regio Rotterdam. Terwijl u door de woning en de tuin loopt, beseft u dat hier al uw dromen werkelijkheid worden.

Op een mooie dag geniet u na het thuiswerken van de heerlijke tuin met een barbecue of met een goed boek op het dakterras. Kinderen hebben hier volop ruimte, niet alleen in hun eigen kamer maar ook in de buurt. Uw auto kunt u op de oprit parkeren en de prachtig aangelegde, zonnige achtertuin met groot terras zijn een lust voor het oog.

Niet alleen de woning zelf, maar ook de ligging is fantastisch. In deze lommerrijke laan en de rest van de woonwijk Ambacht ziet u vele karakteristieke woningen, waaronder maar een beperkt aantal gebouwd onder bijzondere architectuur. In de buurt vindt u de basisschool 't Ambacht met opvang en aan het overkant van de straat is een plantsoen met speelgelegenheid. Na een mooie wandeling of korte fietstocht bent u bij de winkels, supermarkt, sportfaciliteiten en het oude centrum. Kiest u voor een theatervoorstelling in de Stadsgehoorzaal, een film in de bioscoop of een etentje in uw favoriete restaurant, alles is op korte afstand. Zelfs het recreatiegebied De Broekpolder en De Vaart zijn op loopafstand om te genieten van de natuur of eindeloos te gaan varen met uw eigen boot. Vlaardingen heeft een uitstekende ligging ten opzichte van de A4, A20 en de dynamische wereldstad Rotterdam.

Indeling
Begane grond
Voortuin circa 66 m² met oprit voor de auto (circa 5.88 x 2.25) en toegang tot de woning en voormalige garage;
Bewonder de buitenzijde van deze prachtige woning en loop naar de entree aan de voorzijde met opstapje.

De ruime hal met voldoende ruimte voor al uw schoenen en jassen is een fraaie ontvangstruimte met de trap naar de eerste verdieping, een trapkast en de toiletruimte met hangend closet, koof en raampje. In de hal, woonkamer, eetkamer, keuken en werkkamer ligt een massieve essen houten vloer en de wanden zijn, net als de plafonds, gestuct.

De glazen schuifdeur verbindt de hal met de woonkamer en eetkamer circa 33 m², voorzien van inbouwarmaturen en een sfeervolle houtkachel. De vele ramen aan twee zijden, met roedeverdeling, zorgen voor veel lichtinval. Geniet van een goed glas wijn, uw favoriete muziek, een goede film en het dansen van de vlammen in de haard.

De eetkamer is fraai gesitueerd tussen de keuken en woonkamer en is een uitstekende zitruimte welke uitnodigt om veel te verblijven. Nodig vrienden en familie uit voor een heerlijk diner, een high tea of een goed gesprek aan tafel. De schuifpui geeft vanuit de woonkamer toegang tot de achtertuin van 60 m² met een in antraciete tegels betegeld terras voor een grote eettafel, een strook kunstgras ideaal voor de kids, houten erfafscheidingen, leibomen voor privacy, een houtopslag, watertappunt en een achterom.

Voor kookliefhebbers is de keuken een fantastische plek. U ziet een luxe kookeiland met grote lades, een apparatenwand en alle benodigde inbouwapparatuur van topkwaliteit: een gaskookplaat, inbouw afzuigunit, vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven en een spoelbak met kokend waterkraan. Kook de sterren van de hemel en tover uw favoriete (of nieuwe) recepten om in een heerlijke maaltijd.

De werkkamer grenst aan de keuken en is gelegen aan de voorzijde, ook als tv-kamer of game room is dit een perfecte ruimte van circa 5 m², welke eveneens vanuit de hal middels glazen schuifdeur bereikbaar is.

Middels de tussendeur komt u uit in de voormalige garage, in gebruik als ideale bergruimte met verwarming, loopdeur voor achterom en kelderruimte van 6 m².

Eerste verdieping
Volg de trap naar de eerste verdieping. Vanaf de overloop zijn twee ruime slaapkamers, beiden met eigen inloopkast/bergruimte, de badkamer, het tweede toilet en de wasruimte te bereiken.

Aan de linkerzijde is de stijlvolle master bedroom circa 17 m² met inbouwarmaturen en stucwerk afwerking. Hier valt u na een lange werkdag heerlijk in slaap. Middels de openslaande deuren komt u uit op het beschutte balkon van circa 7 m² waar u zich terug kunt trekken en in het voorjaar in alle rust een goed boek kunt lezen.

De tweede slaapkamer is gelegen aan de rechterzijde, is circa 16 m² met studeerplek, welke ook is te gebruiken als inloopkast.

De moderne badkamer met industriele kleurstelling 5 m² is stijlvol ingedeeld met een inloopdouche voorzien van een easy drain regengoot, ligbad, wastafel met dubbele waskom en design radiator. De grote spiegel met verwarming en inbouwarmaturen verstrekt het ruimtelijke gevoel. De raampartijen maken de goede sfeer in de badkamer helemaal af. Het tweede toilet is door de separate plek altijd bereikbaar en heeft een hangend closet en een raampje.

In de wasruimte 2 m² kunnen de wasmachine, droger en wasmand staan. Zo hoeft u niet trappen te lopen met de was.

Tweede verdieping
Onder het schuine dak met de fraaie en zichtbare dakspantenconstructie, zijn nog twee slaapkamers circa 12 en 10 m², waardoor dit een echt familiehuis is. De slaapkamers hebben niet alleen een aangename sfeer, maar ook veel lichtinval dankzij de dakkapellen. Ook hier fraai afgewerkt. Krijgen de kinderen hun eigen domein op deze etage, waar ze vriendjes en vriendinnetjes kunnen uitnodigen?

Verder is er op deze etage een ruimte voor de verwarmingsinstallatie.

Bijzonderheden
- Stijlvolle en karakteristieke geschakelde hoekwoning met alle denkbare luxe en comfort;
- Bijzonder o.a. omdat de woning in de breedte is gebouwd met veel lichtinval tot gevolg;
- De woning is in 2013 geheel gerenoveerd met nieuwe kozijnen en geheel nieuwe installaties;
- Maar liefst 164 m² woonoppervlakte en 7 m² kelderruimte (gemeten conform de meetinstructie);
- Heerlijke woonkamer met houtkachel en open verbinding naar eetkamer en keuken;
- Werkkamer op de begane grond;
- Maar liefst 4 goede slaapkamers;
- Parkeergelegenheid op eigen terrein en gratis parkeermogelijkheid voor de deur en in de wijk;
- Zonnige tuin en balkon op het westen;
- Inpandig bereikbare ruimte, voorheen garage, te gebruiken als berging of werkruimte;
- Prachtig gelegen aan een rustige straat op 211 m² eeuwigdurende vaste lage erfpacht 44,20 euro per jaar;
- Grotendeels geïsoleerd met gevelisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, HR beglazing en voorzien van energielabel C;
- Ligging in geliefde karakteristieke jaren '30 woonwijk op fietsafstand van supermarkten, gezellige horecagelegenheden, divers winkelaanbod, sportscholen, casino en theater, winkelcentrum van Hogendorpkwartier en goede scholen;
- Binnen enkele minuten lopen bent u bij het nieuwe metro- of busstation. U kunt op deze manier of met de autosnelwegen A4 en A20 makkelijk en snel naar Rotterdam, Delft of Hoek van Holland strand;
- Oplevering in overleg.

Overige
Huis kopen? Neem uw eigen NVM Aankoopmakelaar mee!
Download nu via www.dewittegarantiemakelaars.nl de brochure van deze woning.

Een daadwerkelijke koopovereenkomst komt pas tot stand nadat beide partijen de schriftelijke overeenkomst hebben ondertekend.

Toelichtingsclausule Meetinstructie
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Nadrukkelijk zij vermeld, dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of een offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning
Bouwjaar 1951
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1951
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 504
Aantal verdiepingen 3

Buiten

Garage mogelijk Ja

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2020
Hellend dak Pannen
Hoekwoning Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 211
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Cw5 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 33
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 4
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel, houtkachel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 553 Breedte: 1320 Oppervlakte: 60
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning
Bouwjaar 1951
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1951
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 504
Aantal verdiepingen 3

Buiten

Garage mogelijk Ja

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2020
Hellend dak Pannen
Hoekwoning Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 211
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Cw5 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 33
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 4
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel, houtkachel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 553 Breedte: 1320 Oppervlakte: 60
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Witte Garantiemakelaars