Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in dit PRACHTIGE 3-KAMER APPARTEMENT in de wijk Fokkesteeg, gelegen op de eerste verdieping. Deze woning biedt een lichte en open woonkamer met een moderne open keuken, twee slaapkamers, een nette badkamer en geniet van de zonsondergang op het balkon, gelegen op het westen. Dit appartement is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een sfeervolle en goed gelegen woning.

Ligging: De Hoornseschans ligt in de wijk Fokkesteeg, in het zuidwesten van Nieuwegein. Deze wijk staat bekend om zijn rustige, groene omgeving en de gunstige ligging ten opzichte van zowel de stad als de natuur. Fokkesteeg is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, en ligt dichtbij belangrijke uitvalswegen zoals de A2 en A27, waardoor Utrecht en andere omliggende steden eenvoudig te bereiken zijn.

Daarnaast ligt de woning in de buurt van diverse voorzieningen, zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten. Voor natuurliefhebbers is het nabijgelegen park Oudegein een fijne plek om te ontspannen, te wandelen of te fietsen. Ook de recreatieplas Down Under en de Lek liggen op korte afstand, wat extra mogelijkheden biedt voor recreatie.

Indeling:

Entree appartementencomplex: De entree van het appartementencomplex is gelegen aan de achterzijde van het complex. De entree is voorzien van een bellentableau, brievenbussen, het trappenhuis en de lift.

Entree appartement: De entree van het appartement is gelegen op de 1e verdieping. Bij aankomst wordt u verwelkomt door de gezellige zithoek van het balkon.

Hal: De hal biedt toegang tot de woonkamer en een slaapkamer. De hal is voorzien van een toilet met fonteintje, de meterkast en een ideale nis met planken waar u uw voorraad op een georganiseerde manier kunt opbergen.

Woonkamer: De lichte woonkamer met open keuken, voorzien van een prachtige lichtstraat, creëert een aangename en ruimtelijke sfeer waar daglicht volop naar binnen kan schijnen. De woonkamer en de master slaapkamer worden stijlvol van elkaar gescheiden door een glazen deur, voorzien van raamfolie voor extra privacy zonder het gevoel van ruimte te verliezen.

Keuken: Het appartement is voorzien van een open keuken en is gelegen aan de voorzijde. Vanuit de keuken heb je een vrij uitzicht, waardoor je kunt genieten van de omgeving terwijl je kookt. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten; een combi-koelkast, een inductie kookplaat met afzuigkap, een combi-oven, een vaatwasser, een inbouw koffiezet apparaat en een dubbele spoelbak met kraan.

Balkon: Het balkon is gelegen aan de voorzijde en perfect gericht op het westen. Hier kun je volop genieten van de zon, terwijl je ontspant met een boek of een drankje. Wilt u liever in de schaduw zitten? Dan kunt u de parasols uitklappen, zodat u heerlijk buiten kan zitten in de schaduw.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is momenteel in gebruik als kinderkamer, maar biedt ook de mogelijkheid om te dienen als kantoorruimte of hobbyruimte. Deze veelzijdige ruimte kan eenvoudig worden aangepast aan jouw wensen en behoeften, waardoor je volop kunt profiteren van de extra ruimte in huis.

Slaapkamer 2: De (master)slaapkamer is bereikbaar via de woonkamer en biedt de ruimte om tot rust te komen. Hier geniet je van een heerlijke, rustige omgeving, perfect voor een goede nachtrust en ontspanning na een lange dag.

Badkamer: Deze smaakvolle badkamer is een oase van rust en luxe, ontworpen om een ontspannen sfeer te creëren. Met subtiele ledstrips die de ruimte sfeervol verlichten, is er geen felle verlichting nodig, waardoor je in alle rust kunt genieten van een moment voor jezelf. De badkamer is uitgerust met een moderne wastafel met een elegant wastafelmeubel en een inloopdouche, voorzien van zowel een regendouche als een handdouche. Daarnaast biedt de badkamer plaats aan de wasmachine- en droger opstelling.

Berging: Het appartement biedt het gemak van een inpandige berging, gelegen op de begane grond. Ideaal voor het veilig stallen van fietsen, het opbergen van spullen of het creëren van extra opslagruimte. Daarnaast zorgen de meerdere uitgangen naar buiten voor extra gemak.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Prachtig 3-kamer appartement in de wijk Fokkesteeg - Lichte woonkamer voorzien van lichtstraat - 2 slaapkamers - Balkon op het westen - Verwarming en warm water: stadsverwarming - De gehele woning is voorzien dubbele beglazing (m.u.v. de voordeur) - De woning is voorzien van kunststof kozijnen - Energielabel: C - Elektra: 4 groepen en aardlek is aanwezig - Servicekosten: € 212,= p.m. - City Plaza: +/- 10 minuten fietsen - Supermarkten: op korte afstand - Diverse eetgelegenheden: op korte afstand - St. Antonius: +/- 10 minuten fietsen - Park Oudegein: 5 minuten lopen Verkoper vertelt: We gaan verhuizen omdat ons gezin is gegroeid en het tijd was voor een nieuwe stap. Een groter huis biedt ons de ruimte die we nodig hebben om samen te genieten en te groeien. We kijken uit naar de nieuwe avonturen die deze volgende fase met zich meebrengt!

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 219

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 219

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen