Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen met allure! In het prachtige, karakteristieke appartementencomplex "Sint Aechten II" treft u dit royale appartement op de begane grond met een ruim terras gelegen op het zuidwesten! In de onderbouw bevindt zich een parkeerplaats en een berging in de afgesloten parkeerkelder welke tevens bereikbaar zijn met de lift. Het appartementencomplex wordt omgeven door een keurig onderhouden, parkachtige tuin en heeft een royale en statige gezamenlijke entree.

Het appartement is centraal gelegen met winkels op loopafstand en de supermarkt om de hoek. De A1 en de A28 zijn zo te bereiken met de auto. Soest heeft maar liefst 3 treinstations, waarvan Station Soestdijk op loopafstand én met een directe verbinding naar Utrecht. Amersfoort is de dichtbij gelegen historische stad. Wandelingen in de natuur in overvloed: in de bossen van Soest, Baarn en Lage Vuursche, of het stuifzandgebied de Lange en Korte Duinen.

De indeling is als volgt:

Centrale hal voorzien van videofoon, brievenbussen, lift en trappenhuis, verbindingsdeur naar gang met entree naar het appartement.

Appartement: entree, ruime hal, meterkast, toiletruimte met hangend toilet en fonteintje. De woonkamer is een royale, lichte ruimte met grote raampartijen en dubbele openslaande tuindeuren naar het grote terras. De open keuken is geplaatst in een hoekopstelling en heeft diverse inbouwapparatuur waaronder een combimagnetron, vaatwasser, koelkast, close-in-boiler en een inductie kookplaat met afzuigkap. Er zijn 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met een diepe, vaste kastenwand met schuifdeuren. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ligbad, aparte doucheruimte, 2e toilet en een wastafel met meubel en een spiegelkast. De hal geeft toegang naar 2 inpandige bergingen, ideaal voor uw voorraad en het bewaren van spullen. Tevens treft u hier de cv-ketel, de mechanische ventilatie en de aansluitpunten voor was-apparatuur.

Het ruime terras is gelegen op het zuidwesten en is een heerlijke plek waar u heel beschut, met veel privacy kunt zitten en genieten van al het groen om u heen.

Sterke punten van deze woning: * Prachtig, karakteristiek appartementencomplex met allure! * Goed onderhouden, royaal 3-kamer appartement met een energielabel A! * Zonnepanelen t.b.v. de gemeenschappelijke ruimten * Royale, lichte woonkamer met grote raampartijen en openslaande tuindeuren naar het terras * Breed terras, gelegen op het zuidwesten * Open, luxe keuken met diverse inbouwapparatuur * Er zijn 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met een vaste kastenwand * Badkamer voorzien van een ligbad, aparte doucheruimte, 2e toilet en een wastafel met meubel en een spiegelkast * 2 inpandige bergingen * Gehele appartement is voorzien van een mooie houten lamelparket vloer * Grotendeels voorzien van screens * Centrale ligging ten opzichte van winkels, stations en de snelwegen A1 en de A28

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 451

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 451

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Wooninfluencers

Laden..