Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een luxe nieuwbouwappartement zonder lange wachttijd? Dit is jouw kans!

Dit prachtig afgewerkte appartement aan de Madridstraat 90 J in Leidsche Rijn (Utrecht) dat recent is opgeleverd, straalt luxe uit met zijn italiaanse chique design en verfijnde detail. Met hoogwaardige afwerking en elegante ruimten biedt het een unieke woonervaring voor de veeleisende koper. Gelegen in het prestigieuze Park Avenue gebouw, voldoet dit appartement aan de hoogste eisen, met een energielabel van A++++. De woning is energie-neutraal en biedt modern comfort op de vierde verdieping, inclusief een eigen parkeerplaats, berging, en een ruim balkon van 14 m² op het zonnige zuiden. De afwerking binnen en de keuze die door de huidige eigenaar gemaakt zijn, noemen we pas echt luxe en kwaliteit. Er zijn kosten noch moeite bespaard om tot dit afwerkingsniveau te komen. Een prachtige aanvulling op de kwaliteiten van de centrale locatie is de ontwikkeling van Park Leeuwensteyn, die momenteel in volle gang is.

Uitstekende Locatie
Dit stijlvolle appartement ligt centraal gelegen in het centrum van Leidsche Rijn. Het appartementencomplex, Park Avenue, is extra duurzaam gebouwd en een grootse oase van rust en ontspanning tussen het levendige centrum van Leidsche Rijn en de binnenstad van Utrecht. De levendige omgeving met talloze restaurants, winkels, gezondheidszorg en koffietentjes. Je bent slechts een paar minuten wandelen verwijderd van Pathé bioscoop, het Máximapark. Ook de bereikbaarheid met het OV is uitstekend te noemen, 5 minuten lopen naar het treinstation Utrecht Leidsche Rijn en binnen 4 minuten ben je in het Centrum van Utrecht. Daarnaast ben je via de Dafne Schippersbrug binnen 15 minuten op de fiets in het gezellige centrum van Utrecht.

Een kijkje binnen op de vierde verdieping...
Bij binnenkomst in de entreehal heb je toegang tot de bijbehorende berging en parkeerplaats. Met de lift of trap bereik je de vierde verdieping, waar het appartement zich bevindt. Stap binnen in de prachtig afgewerkte living van 42m² en laat je verrassen door de slimme indeling en hoogwaardige afwerking. De ruimte is verdeeld in een sfeervol zitgedeelte en een ruime woonkeuken, die voorzien is van een indrukwekkend kook- en spoeleiland. Hier kook je met plezier dankzij de hoogwaardige inbouwapparatuur en heb je volop opbergruimte dankzij een stijlvolle kastenwand. De strak gestuukte wanden en plafonds geven een moderne, strakke uitstraling aan het geheel.
Bovendien is het appartement uitgerust met domotica voor het bedienen van de verlichting, wat zorgt voor extra comfort en sfeer.

Vanuit de living loop je zo het zonnige terras van 14m² op. Gelegen op het zuiden, biedt het terras niet alleen de hele dag zon, maar ook een adembenemend uitzicht over het binnenkort aan te leggen Park Leeuwensteyn. Vanaf de vierde verdieping heb je een weids en vrij uitzicht over de omgeving tot aan de skyline van Utrecht stad. De groene muur van planten zorgt voor extra sfeer en privacy, waardoor dit terras een ideale plek is om te genieten van het buitenleven. Perfect voor een zonnige ochtendkoffie of een ontspannen avond met vrienden.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee grote slaapkamers van 13 m2 en 12 m2 groot, waarvan er een nu in gebruik is als werkkamer met hier een mooie inbouwkast. In de gang is een separaat toilet van modern design welke, evenals de woonkamer, een zeer luxe afwerking kent. Direct daarnaast de hotel chique badkamer brengt stijl en comfort samen. Het duo wastafelmeubel is een echte eyecatcher, met strak weggewerkte kranen in de wand voor een moderne, minimalistische look. Een extra ingebouwde kastenwand die niet alleen zorgt voor voldoende opbergruimte, maar ook perfect is voor het opbergen van handdoeken en andere badkamerbenodigdheden. De royale inloopdouche beschikt zowel over een rainshower als over een handdouche, waardoor elke douchebeurt een moment van ontspanning en luxe wordt. In dit appartement is aan alles gedacht! Er is een aparte kamer voorzien van een ingebouwde kastenwand waar al je installaties en witgoed netjes zijn weggewerkt. Deze ruimte biedt niet alleen volop opberggemak, maar zorgt er ook voor dat je wasmachine, droger en technische installaties keurig uit het zicht blijven.
Duurzaamheid staat voorop hier..
Bij het ontwerp en de bouw van Park Avenue is volop rekening gehouden met duurzaamheid. Denk aan hoogwaardige isolatie, het gebruik van recyclebare en onderhoudsarme materialen, en een efficiënte energievoorziening met warmtepompen en zonnepanelen. Deze duurzame keuzes hebben geresulteerd in het hoogste energielabel, A++++.

Laat je verrassen door het afwerkingsniveau, de ruimte, het licht en het fantastische uitzicht. Plan vandaag nog een bezichtiging en ontdek dit prachtige appartement in Park Avenue!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2023;
- Woonoppervlak van 92 m² en een terras van ruim 14 m2;
- Eigen parkeerplaats en extra berging beneden van 5 m2 (hoogte 2.83 m);
- Inclusief parkeerplaats en berging in het souterrain;
- Een tweede parkeerplaats wordt erbij gehuurd en is beschikbaar t/m 31 december 2025 en voor de gehele periode reeds betaald. (informeer naar mogelijkheid voor verlenging van de periode voor het parkeren van een tweede auto);
- Energieneutraal met o.a. zonnepanelen, warmtepomp, en WTW-systeem;
- Servicekosten voor VVE bedragen € 239,- per maand;
- Eeuwigdurende afkoop erfpachtcanon;

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 313
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Garage Ja
Aan park Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A_PPPP
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Oppervlakte woonkamer 34
Stadscentrum Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Warmtepomp
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 313
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Garage Ja
Aan park Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A_PPPP
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Oppervlakte woonkamer 34
Stadscentrum Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Warmtepomp
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

De Keizer Makelaars Vleuten-De Meern B.V.

Wooninfluencers

Laden..