Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN STADSPARK SCHOTHORST
Comfortabel wonen begint in een comfortabel huis! Ben je op zoek naar een woning die rust biedt, maar wil je ook niet ver van de stadsvoorzieningen af zitten? Dit huis in het Stadspark Schothorst combineert comfort met gemak. Deze ruime vrijstaande woning is uniek, heeft vier slaapkamers, een royale en lichte woonkamer, heerlijke tuin en parkeermogelijkheden op eigen terrein. En de toplocatie in het mooie Stadspark Schothorst en op korte afstand van het centrum en station Schothorst maakt het plaatje compleet. 

KENMERKEN VAN JE NIEUWE THUIS
Vrijstaande woning: Aan een rustige laan met alleen bestemmingsverkeer voor slechts zeven woningen, in Stadspark Schothorst.
Kokkerellen: Een open keuken met een kookeiland, moderne apparatuur en een granieten werkblad, ideaal voor wie van koken houdt.
Licht en ruimte: Een royale en lichte woonkamer met deuren naar de tuin, waar binnen en buiten samenkomen.
Opfrissen: Een luxe badkamer met zowel een inloopdouche als een ligbad, voor ontspanning op elk gewenst moment.
Slaapkamers: Er zijn vier slaapkamers en een ruim dakterras, genoeg plaats voor het hele gezin of voor je hobby’s. 
Zonnige tuin: Voor ontspanning of tuinieren.
Bergruimte: Een praktische inpandige berging en een bijkeuken. Daarnaast is er een berging achter in de tuin.  
Isolatie: Volledig geïsoleerd, voorzien van energielabel B. 
Locatie, locatie, locatie: Goede ligging met natuur en stad dichtbij; station Schothorst en de winkelcentra Schothorst en Emiclaer op loopafstand.

EEN HUIS MET MOGELIJKHEDEN
Zoek je een ruime woning die klaar is om te betrekken? Dit huis in Schothorst zou zomaar eens je nieuwe thuis kunnen worden. Bij binnenkomst in de straat merk je meteen de rustige sfeer op. De woning is gelegen in een mooie, verkeersluwe laan, waar kinderen veilig kunnen spelen en je ongestoord kunt genieten. Parkeren doe je op eigen terrein, dus geen zorgen over een parkeerplek. 

De ligging is perfect! De vrijstaande woning ligt in de rand van Stadspark Schothorst, waar je heerlijk kunt wandelen of sporten. De winkelcentra Schothorst en Emiclaer liggen dichtbij, waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Station Schothorst ligt ook op korte afstand, net zoals de uitvalswegen A1 en A28. Binnen ongeveer 10 minuutjes fietsen bevind je je in de bruisende binnenstad van Amersfoort. 

De royale woonkamer straalt een en al openheid uit. De ruimte is voorzien van veel grote ramen, wat het geheel een bijzonder licht en ruimtelijk karakter geeft. Daarbij is de interactie met buiten optimaal. De zonnige tuin is het verlengstuk van de woonkamer en de buitenmens zit hier helemaal op zijn plek; zowel zon- als schaduwrijk, veel privacy en veel groen. Er is altijd een fijn plekje in de zon of schaduw te vinden. 

De open keuken is voorzien van een granieten aanrechtblad en inbouwapparatuur zoals een 5-pits inductie kookplaat, combi-oven, koelkast, vaatwasser. Zo maak jij de meest heerlijke gerechten klaar. Er is nog een bijkeuken en berging op de benedenverdieping. 

In de luxe badkamer kun je kiezen tussen snel douchen of uitgebreid baden. Met voldoende ruimte en een dubbele wastafel is de ochtendspits hier verleden tijd. Spoel de dag heerlijk van je af en komt tot rust. 

De vier slaapkamers (voorheen 3) bieden genoeg ruimte voor iedereen en het dakterras is ook uitstekend om als zonneterras te gebruiken. Je kunt de slaapkamers zelf indelen als slaapkamer(s) en als hobby-/werkkamers. 

Met een goede isolatie is dit huis niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig. Het schilderwerk is altijd bijgehouden, wat ook zorgt voor een goede uitstraling. 

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?
Zie je jezelf hier al wonen? Neem dan de stap en plan een bezichtiging in via onze website. Dit huis biedt je een fijne woonomgeving met alles binnen handbereik. Mis deze kans niet en start met het vormgeven van je nieuwe thuis!

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN
Ontdek deze vrijstaande woning in het Stadspark Schothorst, dichtbij de natuur en stadsvoorzieningen. Met een ruime, lichte woonkamer, open keuken voorzien van alle gemakken, en vier slaapkamers is dit huis geschikt voor verschillende levensstijlen. De badkamer met ligbad en inloopdouche biedt dagelijkse luxe. Het dakterras, de zonnige tuin en privéparkeerplaats maken het plaatje compleet. Met energiezuinigheid dankzij energielabel B en een kindvriendelijke, verkeersluwe straat is dit huis een ideale plek voor comfortabel wonen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 585

Overige

Perceel oppervlakte 385
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 585

Overige

Perceel oppervlakte 385
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort