Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stel je eens voor: een plek waar je elke dag met een glimlach thuis kunt komen.

Een woning waar de geur van verse koffie je 's ochtends begroet en waar je 's avonds kunt ontspannen na een drukke dag. Dat is precies wat je kunt verwachten aan deze halfvrijstaande woning aan de Bernhardstraat 9 in Delden. En dat op loopafstand van het gezellige centrum van Delden. De woonkamer is ruim en licht, perfect voor gezellige avonden met vrienden of een rustige avond met een goed boek. De keuken is praktisch ingericht, met voldoende ruimte om je kookkunsten te laten zien. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk met hun eigen unieke charme. De hoofdslaapkamer heeft een balkon en biedt voldoende ruimte voor een king-size bed, een stijlvolle garderobe en misschien zelfs een comfortabele leeshoek. De andere twee slaapkamers zijn perfect voor kinderen, gasten of kunnen dienst doen als thuiswerkplek. De tuin is een echte blikvanger. Ruim genoeg voor een zomerse barbecue, een speelplek voor de kinderen, of een groene oase om je dag in af te sluiten. Hier kun je je eigen paradijs creëren, of je nu groene vingers hebt of gewoon wilt ontspannen in de zon.

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: "Deze charmante woning met karakteristieke elementen heeft veel te bieden, bel ons voor een afspraak en ik laat je de woning graag zien"

Wonen in Delden Wonen in Delden is wonen in een gezellige, charmante stad met een dorps karakter. Het centrum van Delden is authentiek en voorzien van leuke zelfstandige winkeliers en diverse musea. Uiteraard zijn er ook meerdere supermarkten te vinden voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er uitstekende horecagelegenheden. Zelfs op zondag is hier volop levendigheid te vinden. Naast het centrum is landgoed Twickel een publiekstrekker. Op het landgoed is het prachtig wandelen met meerdere routes, maar ook het kasteel is zeker een bezoekje waard. Er worden het gehele jaar vele activiteiten georganiseerd waaronder de maandelijkse streekmarkt met heerlijke streekproducten. Voor de sportieveling is er volop aanbod zoals tennis, een buitenzwembad, fitness, personal training, golf of verenigingen met teamsport.

Bouwkundig gekeurd: van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Indeling van de woning: Kelder: via trap te bereiken kelderkast. Begane grond: Entree/hal, toilet, ruime woonkamer met openhaard, dichte keuken voorzien van wasemkap, inductie kookplaat, oven, magnetron en koelkast. Garage/berging. 1e verdieping: Overloop, badkamer met tweede toilet, wastafel en douche. 3 ruime slaapkamers waarvan 2 met vaste kasten en 1 slaapkamer met een balkon. Via vlizotrap te bereiken bergzolder Tuin: Zeer ruime tuin, fraai aangelegd en veel privacy.

Nieuwsgierig geworden naar deze leuke woning? Plan dan snel een bezichtiging bij ons in.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1957 Perceeloppervlakte: 460 m2 Woonoppervlakte: 111 m2 Inhoud: 448 m3 Isolatie: dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas Cv-installatie: Remeha, 2016, lease Airco met warmtepomp functie. Energielabel: D De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 448

Overige

Perceel oppervlakte 460

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 448

Overige

Perceel oppervlakte 460

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden