Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stelt u zich eens voor: U woont in een prachtig 2-kamer appartement, gelegen aan de oostzijde op de bovenste verdieping van Résidence De Eschmolen. Een plek waar u kunt genieten van de rust, de privacy en het comfort dat dit appartementencomplex te bieden heeft.

Het appartement heeft een lichte woonkamer met een sfeervolle open haard. De schuifpui leidt u naar het balkon dat over de gehele breedte van het appartement loopt. Hier kunt u genieten van de ochtendzon, een kopje koffie in de hand, terwijl u uitkijkt over Delden.

Wij bieden dit 2-kamer appartement met garage aan, welke is gelegen aan de oostzijde op de derde (tevens bovenste) verdieping. De royale slaapkamer biedt voldoende plek voor een tweepersoonsbed en een grote kledingkast.

Résidence De Eschmolen biedt meer dan alleen een prachtig appartement. Het complex is ruim opgezet en beschikt over meerdere liften en trapopgangen, waardoor u gemakkelijk vanuit zowel de centrale ingang als de parkeerkelder uw woning kunt bereiken. Uw eigen afgesloten garage in de ruime parkeerkelder is een extra luxe die het wonen hier nog aantrekkelijker maakt.

Ook aan ontspanning is gedacht: het complex is voorzien van een zwembad met sauna, een biljartzaal en diverse recreatieruimtes waar regelmatig gezellige activiteiten plaatsvinden. Er is een gastenappartement met 2 slaapkamers beschikbaar voor uw gasten. De brede gangen met centrale zithoeken geven het complex een ruimtelijk en huiselijk gevoel. En met een huismeester die voor u klaarstaat als het nodig is, hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

De ligging van het appartementencomplex is een verhaal op zich. Enerzijds aan de rand van Delden, grenzend aan Landgoed Twickel, waar natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen met prachtige wandel- en fietsroutes. Anderzijds op loopafstand van het centrum van Delden, met zijn winkels, horeca, supermarkten en een treinstation. Voor de golfliefhebbers zijn er diverse golfbanen in de nabijheid.

Kortom, dit appartement in Résidence De Eschmolen biedt een unieke woonervaring waar comfort, luxe en natuur samenkomen. Een plek waar u kunt genieten en elke dag opnieuw het gevoel heeft op vakantie te zijn.

Onze makelaar Nancy Assink-Ottenschot: "Hier kunt u genieten van uw gouden jaren en heeft u elke dag opnieuw het gevoel op vakantie te zijn."

Indeling: Kelder: Afgesloten parkeerkelder, alleen toegankelijk voor bewoners, met eigen afsluitbare garage. De parkeerkelder is voorzien van een wasplaats voor auto’s, fietsenstalling en diverse oplaadpunten voor het opladen van elektrische fietsen of scootmobielen.

Parterre: centrale, afgesloten entree/hal, brievenbussen en diverse faciliteiten zoals zwembad met sauna, recreatiezaal en biljartruimte.

3e verdieping: entree/hal met toegang tot lichte woonkamer met open haard, grote raampartijen en toegang tot balkon, half open keuken voorzien van kookplaat, vaatwasser, voorraadkast en combi-oven, inpandige berging. Vanuit de hal is er toegang tot de badkamer, voorzien van douchecabine, dubbele wastafel en voldoende bergruimte, toiletruimte, ruime slaapkamer met plek voor een grote kastenwand en toegang tot balkon.

Bijzonderheden: - Bouwjaar 1980 - Inhoud: 244 m3 - Woonoppervlakte: 74 m2 - Verwarming: Centrale installatie met blokverwarming. - Energielabel: D - Servicekosten: € 449,- p.m. - de tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. - in de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 244

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 244

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden