Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime vrijstaande woning gelegen op een prachtige plek.

Wil jij op deze mooie plek wonen? Lees dan snel meer. Door de grote ramen aan de voorkant en de zijkant is er veel lichtinval in de woonkamer. De woonkamer is heerlijk ruim, kijkt uit op veel groen en is voorzien van een inbouw houthaard met ventilator waardoor deze warme lucht de kamer inblaast. Aan de woonkamer is de half open keuken die, net als de woonkamer uitzicht biedt op de tuin. Vanuit de keuken loop je zo door naar de bijkeuken. De huidige bewoonster heeft van de inpandige ruimte haar slaapkamer gemaakt. Deze ruimte is multifunctioneel te gebruiken en biedt veel mogelijkheden; van een slaapkamer, een werkkamer, een praktijk aan huis tot een garage.

Via de openslaande tuindeuren loop je vanuit de woonkamer de prachtige tuin in. Van het voorjaar tot het najaar bloeien er verschillende bloemen en planten in de border. Op het terras zit je van 's ochtends vroeg tot na zevenen in de zon. De tuin is rondom de woning gelegen en geeft veel privacy. De woning heeft een eigen oprit. Deze is te bereiken via de straat aan de achterkant. De oprit kan indien gewenst (deels) bij de tuin betrokken worden. Op de eerste etage zijn maar liefst 5 slaapkamers welke allemaal een fijn formaat hebben. 4 slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten en 2 slaapkamers hebben een balkon. Eén van de slaapkamers heeft een eigen opgang en is te bereiken via een trap vanuit de hal.

De badkamer heeft een toilet, dubbele wastafel met onderbouwkast, grote spiegel en een douche. Een zevende slaapkamer, hobbykamer of extra opbergruimte is te realiseren op de ruime zolder. Kortom een woning met heel veel mogelijkheden.

Deze vrijstaande woning ligt in de woonwijk ’t Rupertserf aan een rustige weg. In dit gedeelte van de wijk zijn de kavels zeer ruim van opzet en de Deldeneresch ligt letterlijk om de hoek voor een fijne avondwandeling. Het is prettig wonen in de gezellige, charmante stad Delden dat nog een dorps karakter heeft. Het centrum van Delden is authentiek en heeft leuke zelfstandige winkels en musea. Uiteraard zijn er supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er vele uitstekende horecagelegenheden. Zelfs op zondag is er bedrijvigheid doordat landgoed Twickel publiek van overal trekt. Op het landgoed is het prachtig wandelen met meerdere routes, het kasteel is af en toe open voor publiek. In Delden worden het gehele jaar vele activiteiten georganiseerd waaronder de maandelijkse streekmarkt met eigengemaakte producten. Voor de sportieveling is er het nieuwe Sportpark de Mors vol verenigingsleven, tennisbanen, een 50 meter buitenzwembad, 9 holes golfbaan, muziekvereniging, noem maar op! Voor de geoefende golfer ligt de fraaie 18 holes golfbaan van de Twentse Golfclub op fietsafstand.

Makelaar Nancy Assink-Ottenschot aan het woord: Wat een mogelijkheden biedt deze woning! Ik denk graag met je mee.

Bouwkundig gekeurd: dan ben je volledig op de hoogte! Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Indeling van de woning: Begane grond: hal/entree, toilet, eigen opgang naar een van de slaapkamers, ruime woonkamer met houtkachel, tuindeuren en trap naar de eerste verdieping, half open keuken voorzien van gaskookplaat, oven, wasemkap, bijkeuken met een aansluiting voor de wasmachine en droger en slaapkamer/praktijkruimte. Eerste verdieping: overloop, badkamer met toilet, douche en 2 wastafels, 5 slaapkamers waarvan 4 met vaste kasten, 2 met balkon en 1 met eigen opgang. Bergzolder welke geschikt is voor het creëren van een zevende slaapkamer of hobbyruimte. Tuin: de tuin is gelegen rondom de woning waardoor je gedurende de dag altijd zon hebt.

Download de brochure en bezoek de speciale woningwebsite voor extra informatie, belangrijke documenten en een zonstandchecker! Bij Prisma ERA Makelaars staat service voorop en dat merk je!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1973 Perceeloppervlakte: 469 m2 Woonoppervlakte: 164 m2 Inhoud: 641 m3 Isolatie: gehele onderkant van de woning is met TonZon geïsoleerd, spouwmuren zijn recent nog geïsoleerd CV Installatie: Atag, 2013, eigendom woning beschikt over 12 zonnepanelen

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie en een ouderdomsclausule opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 641

Overige

Perceel oppervlakte 469

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 641

Overige

Perceel oppervlakte 469

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden