Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen op een ideale plek? Deze twee-onder-een-kapwoning aan de rand van Delden heeft maar liefst 6 kamers en wacht op jou!

Stap binnen in deze verrassend ruime halfvrijstaande woning, verscholen aan de rand van Delden. Dit huis barst van de mogelijkheden en biedt alle ruimte om het precies zo in te richten als jij wilt. Zes slaapkamers, een royale woonoppervlakte én een eigen oprit met garage – je kunt hier alle kanten op! Perfect voor gezinnen, stellen of iedereen die zoekt naar een fijne plek met volop ruimte.

De woning verwelkomt je met open, lichte ruimtes die zich over de volle breedte van het huis bevinden. Aan de voorkant ligt de sfeervolle woonkamer, compleet met een open haard waar je op koude winteravonden heerlijk kunt ontspannen. En de keuken? Die vind je aan de achterzijde, ook lekker ruim, met alle mogelijkheden om er een fantastische woonkeuken van te maken. Zie je het al voor je: lange eettafels, gezellige avonden met familie of vrienden? Dankzij de slimme indeling is er bovendien genoeg ruimte om de woon- en eetkamer gescheiden te houden. Met een beetje creativiteit transformeer je dit huis eenvoudig tot een comfortabele woning met zes slaapkamers – meer dan genoeg plek voor een groot gezin! En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze woning ook nog een vrijstaande stenen garage. Handig voor je auto, fietsen of voor de hobbyspullen.

Locatie, locatie, locatie! Ja, het is écht waar: hier woon je in alle rust aan de rand van Delden, maar toch lekker dichtbij alles wat je nodig hebt. De buurt is ruim opgezet, met alleen bestemmingsverkeer, en je woont letterlijk om de hoek van het schitterende landgoed Twickel. Ideaal voor een ontspannen wandeling of fietstocht door de natuur! En binnen no-time sta je ook in het centrum van Delden – een gezellig stadje met een dorps karakter. Hier vind je zelfstandige winkeltjes, musea en gezellige horeca. Zelfs op zondag is er volop leven. Zin in verse streekproducten? De maandelijkse streekmarkt op het landgoed Twickel is een aanrader! Of ga naar het vernieuwde sportpark, waar je kunt kiezen uit gym, dans, balsporten of zelfs een duik kunt nemen in het 50-meter-buitenzwembad. En voor de golfliefhebbers is er ook genoeg te doen!

Handig: Deze woning is al bouwkundig gekeurd. De keuring zal voorafgaand aan de bezichtiging aan jou worden verstuurd. Hierdoor weet jij wat je koopt!

Makelaar Nancy aan het woord: Gaan jouw handen al jeuken bij het zien van de foto's? Plan dan snel een bezichtiging in, en ik laat je deze verrassend ruime woning graag zien!

Indeling van de woning:

Begane grond: Hal/entree, meterkast, woonkamer aan voorzijde met open haard, extra hal met trapopgang en toilet, keuken aan de achterzijde met eenvoudig keukenblok. 1e verdieping: Overloop, toegang tot vier slaapkamers, waarvan één met vaste kastenwand en één met wastafel, badkamer met douche, vaste wastafel en toilet. 2e verdieping: Via vaste trap te bereiken overloop met toegang tot een bergruimte, slaapkamer met dakramen en een open ruimte waar nog een zesde slaapkamer eenvoudig te realiseren is. Tuin: Een fijne voortuin met een lange oprit, die toegang geeft tot de vrijstaande stenen garage (7x3). De achtertuin is middels een poort aan de zijkant te bereiken. Deze is grotendeels bestraat, met enkele borders met vaste beplanting. Er is een terras met zonwering aanwezig, grenzend aan de keuken.

Benieuwd naar meer? Download de brochure en bezoek de unieke woningwebsite. Hier ontdek je alle ins en outs van de woning én krijg je toegang tot essentiële documenten. Gewoon, als extra service van Prisma ERA Makelaars. Want ons motto is niet voor niets: Sterk door service!

Nog enkele feiten op een rij: Bouwjaar: 1976 Perceeloppervlakte: 256 m² Woonoppervlakte: 151 m² Externe bergruimte: 21 m² Inhoud: 505 m³ Isolatie: dakisolatie en gedeeltelijk dubbel glas Cv-installatie: Nefit, 1996, eigendom Energielabel: C Bouwkundige keuring aanwezig. De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 151
Inhoud woonhuis 505

Overige

Perceel oppervlakte 256

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 151
Inhoud woonhuis 505

Overige

Perceel oppervlakte 256

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden