Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Achter deze voorgevel gaan een hoop verrassingen schuil!

Graag nemen wij je mee naar de Morsweg 52 in Delden. Deze zeer nette tussenwoning biedt volop ruimte voor jou, je partner en eventueel je kinderen. Je verwacht het misschien niet, maar deze woning uit 1970 heeft Energielabel A! De woning is volledig nageïsoleerd, voorzien van zonnepanelen en heeft kunststof kozijnen met dubbel glas. Zo geniet je meteen van veel wooncomfort, zonder dat je nog hoeft te investeren in verduurzaming.

Zodra je binnenkomt, word je vast verrast door de hoeveelheid licht die de woning binnenkomt. De open keuken aan de achterzijde versterkt dit gevoel van ruimte en licht. De riante woonkamer biedt genoeg ruimte voor een grote zithoek en een heerlijk grote eettafel. De open keuken is uitgerust met een spoeleiland, biedt heerlijk veel opbergruimte en toegang tot de tuin. De achtertuin, die veel privacy biedt, is modern bestraat. Geen groene vingers nodig, hier kun je gewoon lekker zitten en genieten!

Wat kun je verder verwachten in deze woning? Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, waarvan twee ruim en voorzien van vaste kasten. Daarnaast bevindt zich hier de badkamer. Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping, waar een vierde, zeer ruime slaapkamer op je wacht.

Makelaar Nancy Assink aan het woord: "Deze nette woning is helemaal klaar voor de toekomst. Zie jij jezelf hier binnenkort de verhuisdozen uitpakken? Neem snel contact op en plan een bezichtiging!"

Handig: Deze woning is al bouwkundig gekeurd, en de rapportage krijg je voorafgaand aan de bezichtiging. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

De locatie: Misschien wel het belangrijkste onderdeel van een woning! Want waar je binnen veel kunt aanpassen, blijft de locatie hetzelfde. Daarom vertellen we je er graag meer over. Wonen aan de Morsweg is wonen in een groene woonomgeving nabij vele voorzieningen. Deze woning is gelegen in de vogelbuurt, een heerlijk groene en ruim opgezette woonwijk. Vanuit de woonkamer kijk je bijvoorbeeld leuk weg over een groen plantsoen. Je loopt ook zo het buitengebied in, en er is een groot speelveld vlakbij. Het stadscentrum van Delden bereik je met slechts drie minuten fietsen! Door middel van een looppad in de wijk bereik je ook snel Sportpark de Mors welke ook vele voorzieningen biedt.

Indeling van de woning:

Begane grond: Entree/vestibule, meterkast, gang met toegang tot het toilet, trapopgang en de doorzonwoonkamer met open keuken voorzien van een spoeleiland. 1e verdieping: Overloop, drie slaapkamers, badkamer met douchecabine, toilet, wastafelmeubel, wasmachine- en drogeropstelling. 2e verdieping: Via vaste trap te bereiken open ruimte met dakramen, cv-opstelling en omvormer, in gebruik als slaapkamer. Tuin: De achtertuin is geheel bestraat, heeft een achterom en een ruime stenen berging. Zin om meer te ontdekken? Download de brochure en bezoek de unieke woningwebsite. Ontdek daar extra details en alle documenten over deze woning als aangename verrassing. Gewoon, als extra service van Prisma ERA Makelaars. Ons motto is niet voor niets: Sterk door service!

Nog enkele feiten op een rij:

Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 177 m² Woonoppervlakte: 128 m² Externe bergruimte: 11 m² Inhoud: 436 m3 Isolatie: Kunststof kozijnen met dubbel glas, dak-, muur- en vloerisolatie Begane grond voorzien van vloerverwarming Cv-installatie: Atag, 2016, eigendom Energielabel: A Meterkast vernieuwd in 2023 Nieuwe visgraat vloer 2023 9 zonnepanelen aanwezig (geplaatst in 2020) Bouwkundige keuring aanwezig

Deze woning heeft het ERA-Duurzaamheidslabel. Wij geven alle huizen met een energielabel van A++, A+, A of B dit speciale label. De tekeningen, maten, oppervlakten en inhoud zijn indicatief; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 436

Overige

Perceel oppervlakte 177

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 436

Overige

Perceel oppervlakte 177

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden