Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoek jij een vrijstaand woonhuis waar je helemaal je eigen "thuis" van kunt maken? Deze jaren '70 woning biedt zoals zoveel uit deze bouwperiode veel woonoppervlakte, grote raampartijen en een mooie ruime kavel. Een super leuk huis dat met wat extra aandacht en liefde een heel fijne plek voor jou en je gezin kan zijn.

Wat veel leefgenot vind je hier in en om deze woning, dat begint al op de oprit hier kun je prima twee auto's kwijt, vanonder de carport stap je altijd droog vanuit de auto naar binnen door de voordeur of naar de garage. Eenmaal binnen wordt je verwelkomt in de lichte entree. Wanneer we de woonkamer binnenstappen valt direct op hoe licht en ruim deze is. Van de half open keuken met aangrenzende eetkamer kun je een prachtige woonkeuken maken. Vanuit de keuken heb je nog toegang tot een praktische bijkeuken met aansluiting voor je witgoed apparatuur . Ook op de bovenverdieping ruimte genoeg met 4 slaapkamers, de masterbedroom heeft een eigen ingang naar de badkamer en een sfeervol balkon met prachtig uitzicht over de tuin. De tuin is één van de pluspunten van deze woning, deze biedt veel ruimte, is heerlijk groen en je hebt hier volop privacy. Een plekje in de zon of toch liever in de schaduw? Je hebt ruim keus aan terrassen en ook nog een veranda als onderdak. Kortom het is hier heerlijk toeven.

Deze woning ligt in de woonwijk ‘t Rupertserf. In dit gedeelte van de wijk zijn de kavels zeer ruim van opzet en de Deldeneresch ligt letterlijk om de hoek voor een fijne avondwandeling. Het is prettig wonen in de het gezellige en charmante Delden dat nog een dorps karakter heeft. Het centrum van Delden is authentiek en heeft leuke zelfstandige winkels en musea. Uiteraard zijn er supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er vele uitstekende horecagelegenheden. Zelfs op zondag is er bedrijvigheid doordat landgoed Twickel veel publiek trekt. Op het landgoed is het prachtig wandelen met meerdere routes, het kasteel is af en toe open voor publiek. In Delden worden het gehele jaar vele activiteiten georganiseerd waaronder de maandelijkse streekmarkt met eigengemaakte producten. Voor de sportieveling is er het nieuwe Sportpark de Mors vol verenigingsleven, tennisbanen, een 50 meter buitenzwembad, 9 holes golfbaan, muziekvereniging, noem maar op! Voor de geoefende golfer ligt de fraaie 18 holes golfbaan van de Twentse Golfclub op fietsafstand. Voor de kleine avonturiers is er een speelveld aan de andere kant van de straat gelegen.

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: "Verrassend vrij en ruim wonen met het gezellige centrum van Delden op loopafstand."

Bouwkundig gekeurd: dan ben je volledig op de hoogte! Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Indeling van de woning: Begane grond: carport, overdekte entree/ hal met separaat toilet met fontein, meterkast en trapopgang naar 1e verdieping, woonkamer met inzethaard, eetkamer, open keuken voorzien van inbouwapparatuur, garage. Eerste verdieping: overloop, 4 slaapkamers waarvan de grootste voorzien van een balkon, badkamer met douche, toilet, wastafel meubel. Tuin: Gelegen op het oosten, ruim opgezet met meerdere zitgedeeltes, overkapping en veel beschutting door groen.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1974 Perceeloppervlakte: 887 m2 Woonoppervlakte: 161 m2 Overig inpandige ruimte: 24 m2 Inhoud: 667 m3 Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas Cv-istallatie: Remeha 2021 eigendom

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie en een ouderdomsclausule opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 667

Overige

Perceel oppervlakte 887

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 667

Overige

Perceel oppervlakte 887

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden