Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Yes, wij hebben weer een topper in ons aanbod! Wij worden heel enthousiast van deze moderne, instapklare tussenwoning. Jij ook?

Wat tref je aan in deze leuke woning? Een fijne lichte woonkamer voorzien van pvc vloer en vloerverwarming met uitzicht over de prachtig aangelegde tuin, trendy half open keuken voorzien van allerhande inbouwapparatuur zoals o.a. een inductie kookplaat en Quooker. Lekker gekookt? In de eetkamer kun je heerlijk tafelen en vanuit hier kun je middels een deur naar het terras. De tuin is mooi aangelegd. En niet alleen bij mooi weer is het heerlijk toeven, ook bij wat minder weer kun je fijn onder de overkapping ontspannen. De aangrenzende schuur biedt plaats aan fietsen en tuingereedschap.

Makelaar Nancy Assink aan het woord: "Deze instapklare woning heeft veel te bieden, bel ons voor een afspraak en ik laat je de woning graag zien"

Wonen in Delden Wonen in Delden is wonen in een gezellige, charmante stad met een dorps karakter. Het centrum van Delden is authentiek en voorzien van leuke zelfstandige winkeliers en diverse musea. Uiteraard zijn er ook meerdere supermarkten te vinden voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er uitstekende horecagelegenheden. Zelfs op zondag is hier volop levendigheid te vinden. Naast het centrum is landgoed Twickel een publiekstrekker. Op het landgoed is het prachtig wandelen met meerdere routes, maar ook het kasteel is zeker een bezoekje waard. Er worden het gehele jaar vele activiteiten georganiseerd waaronder de maandelijkse streekmarkt met heerlijke streekproducten. Voor de sportieveling is er volop aanbod zoals tennis, een buitenzwembad, fitness, personal training, golf of verenigingen met teamsport.

Bouwkundig gekeurd: van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor bent u meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Indeling van de woning: Begane grond: entree, hal, toilet met fontein, trapopgang, trapkast, woonkamer, half open keuken met koelkast, oven, vriezer, vaatwasser, wasemkap, inductie kookplaat en Quooker, eetkamer. 1e verdieping: 2 slaapkamers, ruime badkamer met douche, wastafelmeubel en separate ruimte met 2e toilet en wasmachineaansluiting. 2e verdieping: via vlizotrap bereikbare bergzolder. Tuin: Fraai aangelegde tuin met overkapping en schuur.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1978 Perceeloppervlakte: 176 m2 Woonoppervlakte: 93 m2 Inhoud: 330 m3 Zonnepanelen 8 stuks Tiger Pro 54HC (capaciteit: 395-415 WP) Keuken vernieuwd in 2022 Isolatie: Voorzien van dakisolatie , vloerisolatie en dubbel glas Cv-installatie: Remeha, 2012, eigendom Vloerverwarming op de begane grond (m.u.v. toilet) Gehele woning is voorzien kunststof kozijnen met HR++glas Overkapping en schuur in 2022 gebouwd met douglas hout en voorzien van elektra en verlichting. Energielabel dateert van 2021, de zonnepanelen zijn hierin nog niet meegenomen. De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 330

Overige

Perceel oppervlakte 176

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 330

Overige

Perceel oppervlakte 176

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden