Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heb jij een uitgebreid wensenlijstje voor je nieuwe woning? Wij dagen je uit om eens een kijkje te nemen bij deze prachtige energiezuinige, vrijstaande woning. Want deze woning tikt ongetwijfeld een heleboel van je boxen aan!

Alle pluspunten voor je op een rijtje: - Vrijstaand met veel privacy - Baden en slapen op de begane grond - Energiezuinig (label A++) - Genoeg slaapkamers voor een groot gezin - Prachtig lichtinval door de grote raampartijen - Moderne woonkeuken - Super grote kavel (bijna 1.000m²) - Prachtig aangelegde groene tuin - Riante oprit met carport en grote vrijstaande garage met roldeur

Hebben we je interesse te pakken? Dan nemen we je nog even mee met een rondje door de woning. We gaan de woning binnen via de ruime lichte entree met trapopgang en toilet, de ruime woonkamer is door de vele ramen mooi licht en vanuit hier ook mooi uitzicht over de tuin. In de moderne woonkeuken maakt de erker genoeg ruimte vrij voor een grote eettafel, de aansluitende bijkeuken biedt een praktische plek voor een extra koelkast en/of witgoedapparatuur. Ook vind je op de begane grond een slaapkamer en een complete badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. We gaan door naar de verdieping, hier maar liefst 4 slaapkamers, waarvan één met een sfeervol balkon met uitzicht over de tuin. Wil je een extra badkamer op de verdieping? Genoeg ruimte om dit hier te realiseren. Via een vlizotrap kom je op de tweede etage waar je genoeg bergruimte treft voor al je spullen. Buiten huis vind je een fraaie groene tuin met meerdere aangelegde terrassen en een mooie overkapping waar je de zomeravonden heerlijk kunt vertoeven!

Overtuigd? Plan dan een bezichtiging in met onze makelaar Nancy Assink en zij leidt je graag rond!

Wonen in Delden Wonen in Delden is wonen in een gezellige, charmante stad met een dorps karakter. Het centrum van Delden is authentiek en voorzien van leuke zelfstandige winkeliers en diverse musea. Uiteraard zijn er ook meerdere supermarkten te vinden voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er uitstekende horecagelegenheden. Zelfs op zondag is hier volop levendigheid te vinden. Naast het centrum is landgoed Twickel een publiekstrekker. Op het landgoed is het prachtig wandelen met meerdere routes, maar ook het kasteel is zeker een bezoekje waard. Er worden het gehele jaar vele activiteiten georganiseerd waaronder de maandelijkse streekmarkt met heerlijke streekproducten. Voor de sportieveling is er volop aanbod zoals tennis, een buitenzwembad, fitness, personal training, golf of verenigingen met teamsport.

Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning.

Indeling van de woning: Begane grond: entree/ hal, toilet met fontein, trapopgang, garderobenis, bergkast, woonkamer, woonkeuken v.v. inductiekookplaat/ wasemkap/ vaatwasser/ combi-oven/ koelkast, bijkeuken met wasmachine-aansluiting, slaapkamer, badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. Eerste verdieping: overloop, 4 slaapkamers, separaat toilet.

Tweede verdieping: middels vlizotrap bereikbare bergzolder.

Tuin: fraai aangelegde tuin rondom de woning met prachtige vijver en meerdere terrassen en grenzend aan de woning een overkapping waar je heerlijk kunt genieten van de schitterende tuin.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1980 Perceeloppervlakte: 975 m2 Woonoppervlakte: 165 m2 Inhoud: 612 m3 Isolatie: Volledig geïsoleerd Cv-installatie: Warmtepomp en CV installatie Remeha, bouwjaar 2021 Energielabel: A++ Voorzien van warmtepomp 2021 en zonnepanelen (30 stuks) Voorzien van rolluiken en markiezen

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 612

Overige

Perceel oppervlakte 975

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 612

Overige

Perceel oppervlakte 975

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden