Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Geheel naar eigen smaak te moderniseren levensloopbestendige woning op zeer ruime kavel.

Bent u op zoek naar een ruime woning? In de jaren '70 is deze woning met oog op de toekomst ontworpen en gebouwd, waarbij een slaapkamer op de begane grond is gesitueerd met een badkamer en-suite. Door de keuken komt u in een zeer grote bijkeuken, waar zich een extra wc en douche bevindt. De ruime (doorzon) woonkamer is licht en via een deur stap je rechtstreeks naar het grote terras in de achtertuin, door de hoge bomen zeer besloten en nagenoeg vrij van inkijk. Op de eerste verdieping bevinden zich twee vertrekken die dienst kunnen doen als slaap-, werk- of hobbykamer. Boven het ruime, hoge trapgat is er ruimte om eventueel nog een extra toilet-/doucheruimte of dakkapel te realiseren. Ideaal voor nog thuiswonende kinderen of als er logees komen. De woning is voorzien van een eigen oprit waar u op eigen grond kunt parkeren onder een aan de woning gekoppelde carport. Van hieruit kunt u droog de woning betreden via een deur naar de bijkeuken. Bent u op zoek naar een ruime woning die u naar eigen smaak kunt moderniseren, dichtbij de stadsvoorzieningen van Delden? Dan is de Ranninkstraat 16 zeer de moeite waard om eens te bekijken. Enkele impressie foto's van hoe de woning zou kunnen worden zijn toegevoegd.

Wonen in Delden Wonen in Delden is wonen in een gezellige, charmante stad met een dorps karakter. Het centrum van Delden is authentiek en voorzien van leuke zelfstandige winkeliers en diverse musea. Uiteraard zijn er ook meerdere supermarkten te vinden voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er uitstekende horecagelegenheden. Zelfs op zondag is hier volop levendigheid te vinden. Naast het centrum is landgoed Twickel een publiekstrekker. Op het landgoed is het prachtig wandelen met meerdere routes, maar ook het kasteel is zeker een bezoekje waard. Er worden het gehele jaar vele activiteiten georganiseerd waaronder de maandelijkse streekmarkt met heerlijke streekproducten. Voor de sportieveling is er volop aanbod zoals tennis, een buitenzwembad, fitness, personal training, golf of verenigingen met teamsport.

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: "Baden en slapen op de begane grond met het comfort van een complete eengezinswoning."

Indeling: Begane grond: entree/hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping, slaapkamer met badkamer en-suite, doorzon woonkamer, half open keuken voorzien van inbouwapparatuur, , ruime bijkeuken met tweede badkamer, berging met cv-installatie en buitenhobbyruimte. Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers welke tevens gebruikt kunnen wordt voor werk of hobby. Tuin: noordelijk gelegen maar door zijn ruimte altijd voorzien van zon - en schaduwplekken. Ruim terras met veel groen.

Van deze potentiële woning in hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 448 m2 Woonoppervlakte: 131 m2 Inhoud: 506 m3 Isolatie: Dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 506

Overige

Perceel oppervlakte 448

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 506

Overige

Perceel oppervlakte 448

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden