Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze fijne, lichte halfvrijstaande woning is op zoek naar jou!

Welkom aan de Dr. C.A.J. Quantstraat 47. De huidige bewoners hebben hier de afgelopen 25 jaar met veel plezier gewoond. Zij hebben de woning in de loop der jaren verbouwd en verder uitgebouwd waardoor deze instapklaar is. De afgelopen jaren is de woning extra geïsoleerd, waardoor je kunt rekenen op lagere energiekosten.

De gezellige woonkamer loopt door naar een ruime eethoek, die dankzij de uitbouw aan de achterzijde en de lichtstraat veel lichtinval heeft. Dit creëert een ruimtelijk en open gevoel, waardoor de eethoek een ideale plek is om gezellig koffie te drinken of lang te tafelen. Wat deze lichtstraat bijzonder maakt, zijn de drie afzonderlijk elektrisch bedienbare Velux-ramen, uitgerust met regensensoren voor optimaal comfort en gebruiksgemak.

De schuifpui zorgt voor een vloeiende overgang naar de tuin. Op zonnige dagen kun je de eethoek eenvoudig uitbreiden naar buiten en optimaal genieten van het buitenleven.

De moderne keuken beschikt over een ruime koelkast, oven en vaatwasser. In het verlengde van de keuken bevindt zich een wandkast in dezelfde kleurstelling als de keuken, die veel extra opbergruimte biedt. Aansluitend vind je de bijkeuken met spoelbak, aansluiting voor wasmachine en droger en daarnaast veel bergruimte.

Parkeren kan op de eigen oprit naast de woning, er is ruimte voor twee auto’s. Ook is het mogelijk om een garage te huren aan het pleintje achter de woning.

Op de eerste etage bevindt zich de badkamer, uitgerust met een comfortabele inloopdouche, een tweede toilet en een wastafel. De woning heeft drie royale slaapkamers op de eerste verdieping, waarvan twee kamers voorzien zijn van inbouwkasten.

Op de tweede etage bevindt zich de vierde slaapkamer, ook uitgerust met een inbouwkast. Daarnaast is er extra bergruimte. De tuin ligt zowel voor als achter de woning en biedt dankzij de bomen veel privacy. Er zijn meerdere terrassen, zodat je altijd een plekje hebt om van de zon te genieten of lekker in de schaduw te zitten. Naast de woning bevindt zich een royale houten berging, ideaal voor verschillende fietsen of voor de hobbyist.

Makelaar Nancy Assink-Ottenschot: In deze woning kun je direct beginnen met het uitpakken van de verhuisdozen!

Deze woning wordt aangeboden met een bouwkundige keuring. Hierdoor ben je direct op de hoogte van de bouwkundige staat.

Indeling: Begane grond: hal/entree, trapopgang, toilet, moderne keuken met gasfornuis, wasemkap, oven en koelkast, uitgebouwde woonkamer met ruime eethoek, lichtstraat en schuifpui naar de tuin, bijkeuken met spoelbak, wasmachineaansluiting en extra opbergruimte. Eerste etage: overloop, badkamer met inloopdouche, tweede toilet en wastafel, 3 slaapkamers waarvan 2 slaapkamer met vaste kasten. Tweede etage: middels vaste trap te bereiken overloop, vierde slaapkamer met vaste kast, opbergruimte.

Tuin: Voor en achter de woning gelegen ruime tuin met meerdere terrassen en veel privacy.

Bijzonderheden: - Bouwjaar: 1972 - Perceeloppervlakte: 241 m² - Woonoppervlakte:136 m² - Inhoud:469 m³ - Energielabel: C (aangevraagd voordat de woning extra geïsoleerd is)(muurisolatie 2023, CV - ketel 2022) - Lichtstraat met 3 Velux afzonderlijk van elkaar elektrisch bedienbare ramen incl. regensensoren. - Velux dakraam zolder is vervangen in 2023 - Screens aan achterzijde woning boven, elektrisch rolluik geven zijkant(keuken), zonluifel aan de voorkant. - Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas - Huurcontract van de achter gelegen garage kan over genomen worden - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 469

Overige

Perceel oppervlakte 241

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 469

Overige

Perceel oppervlakte 241

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden