Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stap binnen in deze unieke vrijstaande woning aan Het Markslag 11 te Hengevelde en laat je verrassen door de aandacht voor details en materiaalkeuzes. De eigenaren hebben de woning de afgelopen jaren verduurzaamd waardoor deze nu gasloos is. Energielabel A++

Via de lichte entree met prachtig gedetailleerde glas in lood ramen word je verwelkomd in de woning. De strakke tegelvloer zorgt voor een moderne en luxe uitstraling. Deze vloer loopt grotendeels over de benedenverdieping en is voorzien van behaaglijke vloerverwarming. We lopen verder en komen in de fijne lichte woonkeuken met uitzicht over het groen aan de voorzijde van de woning. De woonkeuken is af te sluiten middels prachtig gedecoreerde en-suitedeuren. In de riante woonkamer is voldoende plek voor een ruime zithoek en eettafel, via een schuifpui heb je toegang tot de prachtig aangelegde achtertuin met diverse terrassen en een fraaie tuinkamer welke garant staat voor heerlijke lange zomeravonden. Deze tuinkamer kan tevens het hele jaar gebruikt worden door de geïsoleerde wanden en de fijne warmte van de houtkachel.

De grote geïsoleerde garage is uniek en ideaal voor de hobbyist. Het is mogelijk om er meerdere voertuigen in te parkeren of is te gebruiken als extra opslagruimte. Deze ruimte is gescheiden van een tweede berging waardoor je spullen die liever niet in de hobbyruimte staan apart kunt zetten. De carport is extra breed uitgevoerd waardoor je genoeg ruimte hebt om uit de auto te stappen en hoe fijn is het dat je altijd droog naar binnen kunt. De lichtkoepel is weer een extra toevoeging waar de eigenaar over na heeft gedacht. We komen binnen zoals Twents gebruik via de ruime achteringang waar ook de opstelplaats is voor de wasmachine. Via de centrale hal is de kelder bereikbaar. Genoeg ruimte voor een extra koelkast, vriezer en je voorraad.

We gaan verder naar de verdieping, met maar liefst 4 slaapkamers is er altijd genoeg plek. Ook aan kastruimte is gedacht, op de slaapkamers en ook op de overloop zijn vaste kasten gemaakt. De complete badkamer is voorzien van ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. Heel praktisch is het tweede toilet separaat van de badkamer. Even tijd voor jezelf? Geniet van de infraroodsauna welke voor de nieuwe eigenaar achterblijft.

De tweede verdieping is een extra verrassing van de woning. Na de bouw is een dakkapel geplaatst waardoor dit een heerlijke lichte ruimte is geworden. Naast dat je voldoende ruimte hebt voor opslag en de technische installatie van de woning biedt deze ruimte de mogelijkheid voor een extra slaapkamer of bijvoorbeeld een sportruimte.

Makelaar Nancy Assink-Ottenschot: "Een absoluut pluspunt aan deze woning is dat deze volledig gasloos is en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen, waardoor het niet alleen duurzaam is maar ook kostenbesparend."

De woning is gelegen aan de rand van Hengevelde, in een ruim opgezette groene wijk. Op loopafstand in Hengevelde bevinden zich de noodzakelijk primaire dorpsvoorzieningen waaronder een supermarkt, warme bakker, keurslager en diverse andere winkels. Twee keer in de week is er markt. Daarnaast bestaat een ruime keuze uit diverse sportvoorzieningen waaronder voetbal, handbal en tennis. Tevens is er een huisarts, tandarts en een fysiotherapeut. Een gezellig ondernemend dorp waar je je snel thuis voelt. Door middel van goede wegverbindingen zijn de centra van Hengelo en Enschede in kort tijdbestek bereikbaar.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwkundige keuring. Hierdoor ben je direct op de hoogte van de bouwkundige staat.

Indeling:

Kelder. Begane grond: royale entree, trapopgang, toiletruimte met wandcloset/ urinoir en fontein, toegang tot kelder, bijkeuken met extra keukenblok en wasmachine en droger aansluiting, ruime moderne woonkeuken (4 jaar geleden vernieuwd) met 5-pits inductie kookplaat/ wasemkap/ quooker/ combi-oven/ vaatwasser/ koelkast en-suitedeuren naar woonkamer met schuifpui naar de tuin. 1e verdieping: overloop met inbouwkast, separaat tweede toilet, badkamer voorzien van vloerverwarming met ligbad, douche en wastafelmeubel, 4 slaapkamers waarvan 3 met een vaste kast en 1 slaapkamer met infrarood sauna. Zolder: middels vaste trap bereikbare zolder, mogelijkheid voor extra slaapkamer(s), aparte bergruimte.

Tuin: fraai aangelegd gelegen op het westen. Door de verschillende terrassen kun je altijd wel een plekje in de zon of schaduw vinden. Het terras grenzend aan de woning is voorzien van een royaal elektrisch zonnescherm. Achter in de tuin bevindt zich een fraai prieeltje bedekt met riet. Tot slot een fraaie tuinkamer waar je elke seizoen kunt genieten van het buitenleven.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar: 1998 - Woonoppervlakte: 214 m² - Inhoud: 748 m³ - Perceel: 506 m² - Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en HR ++ glas (zelfs verschillende ramen met triple beglazing). - Woning voorzien van rolluiken en screens - Energielabel: A++ - Voorzien van warmtepomp - Vloerverwarming op begane grond en in de badkamer - 33 zonnepanelen - Waterontharder - 2 airco's - Alarminstallatie - Koperen goten - Siermetselwerk - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 214
Inhoud woonhuis 748

Overige

Perceel oppervlakte 506

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 214
Inhoud woonhuis 748

Overige

Perceel oppervlakte 506

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden