Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoekers opgelet, het woonalarm gaat af: Er is een droomwoning te koop!

Deze perfecte eengezinswoning is nog geen 2 jaar oud en is toch al op zoek naar nieuwe bewoners. Deze vrijstaande woning is voorzien van alle wooncomfort en ruimte (een woonoppervlakte van 258 m2) die jij je maar kunt wensen voor jou en je gezin. Het is daarnaast een woning welke zeer smaakvol is vormgegeven. Fraaie materialen, heerlijk licht en dat in een moderne Scandinavische woonsfeer. Een plaatje, VT Wonen hoeft hier niet langs te komen!

Wij weten zeker dat jij jouw woonwensen hier volop kunt afvinken, vink je mee?

- Een vrijstaande woning, licht, ruim en modern. - Een energielabel van A+++, geen investeringen meer in verduurzaming. - Een royale woonkamer met uitzicht op een groene wadi. - Een woonkeuken met kookeiland met moderne apparatuur en voldoende plek voor een royale eettafel. - Een aangebouwde overkapping, grenzend aan de keuken. - Een eigen oprit, carport en berging/garage dus nooit een parkeerprobleem. - Een aparte speel-, werk-, of slaapkamer op de begane grond met badkamer. Thuiswerken is hier een feestje. - Maar liefst 5 slaapkamers op de 1e en 2e verdieping, eventuele logees staan in de rij! - Een rustige ligging in een luxe moderne woonwijk. - Een groen plantsoen voor de deur met speelgelegenheid.

En heb jij al je woonvinkjes kunnen zetten?

Een bekende uitspraak is ‘locatie, locatie, locatie’, wie kent hem niet? Graag vertellen wij jou hier dan ook wat meer over!

De woning is gelegen aan de rand van Hengevelde, in een ruim opgezette groene en moderne wijk. Op loopafstand in Hengevelde bevinden zich de noodzakelijk primaire dorpsvoorzieningen waaronder een supermarkt, warme bakker, keurslager en diverse andere winkels. Twee keer in de week is er markt. Daarnaast is er een ruime keuze aan diverse sportvoorzieningen waaronder voetbal, handbal en tennis. Tevens is er een huisarts, tandarts en een fysiotherapeut. Een gezellig ondernemend dorp waar je je snel thuis voelt. Door middel van goede wegverbindingen zijn de centra van Hengelo en Enschede in kort tijdsbestek bereikbaar.

Makelaar Nancy Assink aan het woord: Graag laat ik jou dit fantastische huis zien en kan ik van alles vertellen over het wonen in Hengevelde, omdat ik er zelf woon! Ik nodig jou dan ook graag uit voor een bezichtiging, of op zijn Twents gezegd; Kom kiek'n!

Indeling van de woning:

Begane grond: hal/entree, meterkast (incl. waterontharder), trapopgang, toilet met fontein, woonkamer aan de voorzijde, middels schuifdeuren te bereiken woonkeuken, gelegen aan de achterzijde, aan de zijkant een erker, waardoor er een knusse eetplek is ontstaan, sfeervolle lichte keuken met kookeiland, heerlijk veel opbergruimte en voorzien van 4-pits inductiekookplaat met geïntrigeerde afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser, quooker en 2 combi-ovens, vanuit de keuken toegang tot een fijn overdekt terras met inbouwverlichting en lichtstraat, tevens vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken/berging met wasmachineaansluiting, toegang tot de speel-/werk- of slaapkamer met badkamer en-suite voorzien van douche, toilet en wastafel.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer voorzien van dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche, separaat toilet met fontein.

2e verdieping: overloop, 2 slaapkamers, toilet met wastafel en badkamermeubel. Op de bovenste verdieping vind je een close-in boiler voor snel warm en koud water en een airco voor de juiste temperatuur.

Tuin: Aan de voorzijde een oprit met carport, verder een gazon met wat vaste beplanting. De zij-tuin is ingericht als speelruimte. Tot slot de achtertuin welke grotendeels is voorzien van een gazon met daarnaast een border met diverse leibomen voor natuurlijke beschutting. Onze favoriete plek is het grote terras met overkapping. Een heerlijke beschutte plek om de dag te beginnen met een kop koffie en om de dag te eindigen met af ten toe een borreltje :). Ga jij hier binnenkort proosten?

Zonliefhebber? Download dan de brochure breng een bezoek aan de unieke eigen woningwebsite. Hier tref je naast allerlei extra informatie, essentiële documenten en kun je ook de stand van de zon de gehele dag bekijken! Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook sterk door service!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 2022 Perceeloppervlakte: 492 m2 Woonoppervlakte: 258 m2 Inhoud: 949 m3 Zonnepanelen: 32 stuks, 400 Wp, 2023 eigendom Warmtepomp met 300L boiler: Atlantic, warmteteruginstallatie (wtw) Vloerverwarming: begane grond en eerste verdieping Isolatie: vloerisolatie, dakisolatie, gevelisolatie, HR++ glas (volledig geïsoleerd) Energielabel A+++

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 258
Inhoud woonhuis 949

Overige

Perceel oppervlakte 492

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 258
Inhoud woonhuis 949

Overige

Perceel oppervlakte 492

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden