Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Rustig wonen op steenworp afstand van de natuur, maar wel vlakbij voorzieningen en snel in de stad? Je eigen oprit, drie slaapkamers en een ruime zonnige tuin met overkapping. Als dit klinkt als jouw nieuwe stek, lees dan even verder over deze tussenwoning aan de Wermersveldstraat in Enschede.

De huidige en eerste eigenaren begonnen in 2005 met een cascowoning, welke ze zelf mochten inrichten. Dat hebben ze stijlvol en praktisch gedaan, met een 80 jaar oude abdijvloer van eikenhout en een moderne keuken en badkamer hebben ze helemaal hun eigen draai gegeven aan dit paleisje. Naast het goede onderhoud is er door de jaren heen onder andere aan de tuin gewerkt, is er airconditioning geïnstalleerd en zijn op de eerste verdieping rolluiken geplaatst. De open keuken met bar voorziet in alle gemakken om lekker te kokkerellen voor je vrienden en familie, en in de tuin op het westen vind je altijd wel een plekje in de zon of in de schaduw van de overkapping. De tuin wordt omgeven door groen, heeft weinig inkijk, en vraagt weinig onderhoud vanwege de nette bestrating.

Locatie De rustige Wermersveldstraat is gelegen in het Enschedese dorp Glanerbrug, in de wijk Glanerveld. Dicht bij de stad en op de grens met Duitsland (goedkoop tanken!) voorziet Glanerbrug in alle behoeften om lekker te leven. Het treinstation is om de hoek, met de trein ben je in 7 minuten in het centrum van Enschede. Op maar 10 minuten loopafstand sta je in de winkelstraat van Glanerbrug, en in de buurt zijn 2 basisscholen. De Wermersveldstraat is een doodlopende straat met een groot speelveld voor de deur.

Deze woning wordt aangeboden met ERA garantie.

Quote van onze makelaar Stefan van den Aker: "Jonge, goed onderhouden en duurzame woning met A label, parkeerplaats en overkapping op rustige locatie."

Indeling van de woning

Begane grond: Parkeer je auto gemakkelijk voor de deur op de oprit of in de straat en kom binnen in de hal met apart toilet en garderobe nis. Vanuit hier kom je binnen in de woonkamer met links een praktische voorraadkast. Rechts om de hoek is de open keuken met vaatwasser, koelkast, vriezer, 5-pits gaskookplaat en elektrische oven. De bijzondere houten abdijvloer in de gehele living geeft een warme sfeer aan de open ruimte, de grote raampartij aan de achterkant zorgt voor voldoende daglicht en vrij uitzicht op de tuin.

1e verdieping: Via de vaste trap in de hal bereik je de eerste verdieping, voorzien van rolluiken. Vanaf de overloop heb je toegang tot de badkamer en drie slaapkamers van verschillende formaten. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, designradiator, toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: Via een vaste trap bereik je de open zolderruimte met dakraam. Hier is een zee aan ruimte voor opslag, hobby, kantoor aan huis, of toch een vierde slaapkamer? Ook heb je volop bergruimte achter de knieschotten.

Tuin: De makkelijk te onderhouden achtertuin bereiken we vanuit de keuken, of via de poort achterin (achterom). De tuin wordt omgeven door groen en is verder netjes bestraat. Onder de overkapping zit je ook op koele dagen prinsheerlijk dankzij de heaters, en op warme dagen zoek je de schaduw op onder het groen of in de loungehoek. Er is een berging en een overdekte fietsenstalling naast de poort aan de achterzijde.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 2005. - Perceeloppervlakte: 149 m2. - Woonoppervlakte: 121,2 m2. - Inhoud: 465 m3. - Externe bergruimte: 10 m2. - Airconditioning in woonkamer (2020) - Volledig geïsoleerd - HR combi ketel (2023, eigendom) - Energielabel A - Kozijnen: hardhout - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Deze woning heeft het ERA-Duurzaamheidslabel: Wij geven alle huizen met een energielabel van A++, A+, A en B het label ERA Duurzaam.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 149

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 149

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede

Wooninfluencers

Laden..