Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zit je niet te wachten op veel kluswerk? Heb je het liefst een instapklare woning, met een ruime tuin op het zuiden en op een rustige locatie? Bekijk dan eens deze grondig gerenoveerde tussenwoning in de wijk Eekmaat in Glanerbrug.

Alles strak in de verf, een stevige pvc-vloer plus airconditioning in de woonkamer, dubbele openslaande deuren naar de netjes aangelegde tuin met overkapping en grote schuur… en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De huidige eigenaren hebben flink wat werk verzet om van deze jaren ’40 woning een modern paleisje te maken. Geniet van het comfort van een moderne keuken en badkamer, twee slaapkamers op de bovenverdieping en bovendien een laag energieverbruik door de zonnepanelen en energielabel B.

Locatie De rustige Olivier van Noortstraat is in de wijk Eekmaat, onderdeel van het Enschedese dorp Glanerbrug. Op de grens van de stad en vlak bij Duitsland voorziet Glanerbrug in alle behoeften om lekker te leven: basisonderwijs, winkelstraten, sportverenigingen en de natuur op steenworp afstand. En wil je toch even de sfeer van de stad opsnuiven? In 20 minuten fiets je naar het hart van het centrum van Enschede. Ook het openbaar vervoer is in de buurt: de bushalte is 5 minuten lopen en binnen 15 minuten ben je op het Van Heekplein.

De woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Onze makelaar Rob Wennink aan het woord: “Fraai gerenoveerde woning met diepe achtertuin."

Indeling van de woning

Begane grond: Vanuit de hal bij de voordeur kom je binnen in de woonkamer met airconditioning. De doorzon constructie en tuindeuren zorgen ervoor dat de woonkamer een lichte ruimte is. Ook de moderne open keuken krijgt voldoende licht door het zijraam. In de greeploze keuken beschik je over een inductiekookplaat, vaatwasser, oven en koelkast. De pvc-vloer loopt helemaal door naar de tweede hal bij de achterdeur. In deze hal vind je de moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, en daarnaast het aparte toilet.

1e verdieping: Via de vaste trap bij de voordeur komen we op de eerste verdieping met airconditioning op de overloop. Er zijn twee ruime slaapkamers met vaste kasten. De slaapkamer aan de achterzijde heeft daarnaast ook een grote inloopkast.

2e verdieping: Via een losse trap bereik je de vliering. Een tweede vliering bevindt zich boven de aanbouw.

Tuin: De opvallend diepe achtertuin op het zuiden bereiken we via de tweede hal achter de keuken. De tuin is netjes bestraat, er is ruimte voor groen en een stevige houten overkapping. De vrijstaande berging van ruim 20 vierkante meter geeft je de ruimte om je tuinmeubilair, fietsen en gereedschap op te bergen.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1942. - Perceeloppervlakte: 178 m2. - Woonoppervlakte: 68,1 m2. - Inhoud: 275 m3. - Externe bergruimte: 21,6 m2. - Kozijnen: hout en kunststof - HR-combi ketel, 2008, eigendom - 8 zonnepanelen - Energielabel: B - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen. - Deze woning heeft het ERA-Duurzaamheidslabel: Wij geven alle huizen met een energielabel van A++, A+, A en B het label ERA Duurzaam.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1942
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1942
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 275

Overige

Perceel oppervlakte 178
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1942
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1942
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 275

Overige

Perceel oppervlakte 178
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede