Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bieden vanaf € 995.000,- k.k.

Vrijstaande en instapklare woning met gezellige woonkeuken en-suite, royale tuingerichte living met aansluitend een ruime veranda, kantoorruimte, praktisch ingerichte garage en met een slaap- en badkamer op de begane grond is het levensloopbestendig. De woning telt nog 3 slaapkamers op de verdiepingen, een waskamer, 2e badkamer, een geweldig zonnig gelegen tuin op het zuidwesten aan doorgaand vaarwater en geen directe achterburen. Klasse, trendy, hoogwaardige materialen, ruimte en privacy zijn de kernwoorden bij deze woning. Deze goed geïsoleerde woning heeft een energielabel A en heeft 14 zonnepanelen.

Entree
Er kunnen 2 auto’s worden geparkeerd op de oprit waar ook een laadpaal is geplaatst. Via de overdekte zijentree met een stijlvolle voordeur heeft u toegang tot de ruime hal met grote plavuizen op de vloer met vloerverwarming, tevens hoofdverwarming, wat is doorgelegd over de gehele begane grond.
Er is een trapkast met de unit voor de vloerverwarming en overal massief houten paneeldeuren met fraaie deurposten. Inbouwspots op dimmers verlichten de hal.
De toiletruimte heeft licht betegelde wanden, er is een wandcloset, fonteintje, inbouwspots en centraal afzuigsysteem.
Vanuit de hal is er een deur naar de inpandig te bereiken garage en achterliggende kantoorruimte. Een paneeldeur met roederamen geeft toegang tot de living.

Garage
Inpandig te bereiken garage met openslaande houten deuren waar de plavuizen vloer vanuit de hal is doorgelegd. De voormalige garage is ingericht met een vaste kastenwand aan beide zijden waarbij in 1 wand 2 extra koelkasten en 2 vriezers zijn geïntegreerd, alsmede veel laden. Door deze kastruimte ziet uw woning er altijd opgeruimd uit. De wanden zijn behangen met vliesbehang, het plafond is gestuukt met een platte plint en er zijn hoge plinten geplaatst. Achterin de ruimte de toegang tot de kantoorruimte.

Kantoor
Dat is fijn werken……een ruim kantoor met gestuukte wanden en dito plafond met platte plint, een vaste kastenwand en openslaande deuren met roederamen naar de tuin. Deze ruimte wordt verwarmd door vloerverwarming en een extra radiator en er zit internetaansluiting.

Living
Royale tuingerichte living waar de plavuizen vloer met vloerverwarming zonder drempels is doorgelegd. Er is een ruime eethoek met raampartijen tot aan de vloer voorzien van roederamen waardoor er veel lichtinval is. Halogene inbouwspots op dimmers zijn in de hele living aangebracht in het gestuukte plafond met ook hier een platte plint en ook de wanden zijn strak gestuukt.
De zithoek is niet alleen ruim maar ook gezellig mede door een open boekenkast, een gashaard met een natuurstenen plateau en openslaande deuren naar de veranda.

Woonkeuken
De spil van de woning is de gezellige woonkeuken en-suite middels de schuifdeuren voorzien van roederamen met facet geslepen glas. De wanden en het plafond met inbouwspots zijn gestuukt, bij de eethoek is een koof met verlichting voor de tv en aansluitend een vaste buffetkast met veel bergruimte, soft-close laden en melkglas in de kastjes met verlichting. 3 Raampartijen met roederamen tot aan de vloer geven zicht op de voortuin.
De keuken is in een U-vorm geplaatst in lichte kleurstelling met een natuurstenen werkblad, raam boven het werkblad en bar met plek voor 2 krukken, dus gezellig aanschuiven als er wordt gekookt! De keuken voorzien in veel soft-close laden met geïntegreerde bestekladen, apothekerskast, extra kastruimte aan de buitenzijde bij de eethoek, een kolom met stopcontacten is verwerkt in het werkblad en er is diverse inbouwapparatuur, zoals: een inductie kookplaat met 5 zones, brede afzuigkap met verlichting en koolstoffilters, magnetron en separate combi heteluchtoven/magnetron, 4 laden vriezer, vaatwasser en een koelkast.

Slaapkamer begane grond
Ruime slaapkamer op de begane grond met ook hier gestuukte wanden en dito plafond met platte plint. Roederamen tot aan de grond geven prettig lichtinval, de grote plavuizen met vloerverwarming is ook in deze kamer doorgelegd. Voor uw garderobe is en een diepe inloopkast met vaste open kasten.

Badkamer begane grond
Bij de slaapkamer op de begane grond heeft u ook een eigen aansluitende badkamer met modern betegelde wanden en vloer met vloerverwarming. Naast het centraal afzuigsysteem kan het raam met hor open voor de natuurlijke ventilatie. We treffen er een ruime douchehoek met plateau, een thermostaatkraan, een designradiator voor het drogen en verwarmen van de handdoeken, een wandcloset en een wastafelmeubel met vaste kastjes, spiegel, verlichting en stopcontacten. Het gestuukte plafond voorziet in inbouwspots.

1e Verdieping
Vanaf de hal geeft de trapopgang toegang tot de slaapverdieping met een betonnen verdiepingsvloer, voorzien van laminaat wat is doorgelegd in de slaapkamers. Er is een ruime en speelse overloop met een Velux raam en ook op de overloop zijn de wanden en het plafond met inbouwspots strak gestuukt. Enkele wanden zijn stijlvol behangen en alle vertrekken zijn te bereiken via massief houten paneeldeuren in stijlvolle deurposten.
2e Slaapkamer voorzijde – riante kamer over de gehele breedte met gespoten wanden en plafond, balansventilatie ventileert de kamer.
3e Slaapkamer achterzijde – royale kamer over de gehele breedte met een room-devider waardoor de kamer een speelse indeling heeft. Er is een vast en breed bureau en in deze kamer zijn de wanden en het plafond gespoten.

2e Badkamer
Fijn zo’n 2e badkamer! De wanden zijn modern betegeld, er is een brede dakkapel met uitzetraam voor de natuurlijke ventilatie en vaste roederamen. De badkamer voorziet in een wastafelmeubel met vaste kastenwand en spiegel met verlichting, wandcloset, designradiator, ligbad met thermostaatkraan en handdouche en een separate douchehoek met thermostaatkraan en glazen deur.
Ook deze ruimte heeft vloerverwarming en er zitten inbouwspots in het plafond.

Wasruimte
Ideaal zo’n aparte waskamer waar de wanden deels zijn betegeld, er is een wasmachine- en drogeropstelling met werkplateau, een radiator en centraal afzuigsysteem.

2e Verdieping
Een steile vaste trap geeft toegang tot de speelse zolderverdieping met een houten verdiepingsvloer waarover laminaat is gelegd. De wanden zijn gestuukt. Aan de tuinzijde is een praktische vaste kastenwand geplaatst met enorm veel bergruimte, het raam kan open en er is een hoog plafond.
De cv installatie en balansventilatie zijn ook keurig achter deuren weggewerkt.
Aan de voorzijde is een gezellige slaapruimte, een vaste kast met schuifdeuren en waar ook een raam open kan.

Tuin
Diepe tuin op het zuidwesten, gelegen aan het breedste deel van het vaarwater zonder achterburen. Er zijn meerdere terrassen en een groot waterterras met een buitendouche. Vanuit de living is er een ruime veranda met natuurstenen terrastegels en verlichting, een heerlijke plek om ’s avonds na te genieten van de dag maar ook als het een beetje miezert een heerlijk plek om te zitten.
De 6 persoons jacuzzi heeft een vaste plek en u kunt makkelijk instappen door de natuurstenen trap. De tuin op het zuidwesten heeft veel variatie met z’n meerdere terrassen, fruitbomen, leilinden en beplanting.
Het waterterras is de favoriete plek van de huidige bewoners waar langs de waterkant een goede beschoeiing is aangebracht.
Er zitten veel vissen en watervogels en aan de overkant van het vaarwater een park waar je de hond kan uitlaten. Ook egeltjes bezoeken de tuin regelmatig.
Er is een houten chaletberging die als chill-ruimte wordt gebruikt. Het plafond is geïsoleerd, er ligt een tegelvloer, er zit een elektrische kachel en er is internetaansluiting, dus tieners kunnen er tv kijken en gamen.
Aan de straatzijde is de tuin middels een poort afgesloten en in de keurig aangelegde voortuin zitten spots die de bomen in de avond verlichten.

Bijzonderheden:
- Schilderwerk buitenom in 2023 door schilder uitgevoerd
- Platte daken met 2-laags APP dakbedekking op isolatieplaat. Zinken kraalranden en kiezelbakken met uitloop
- Overige daken met 140 mm glaswoldoeken geïsoleerd tussen de sporenspanten
- Geïsoleerde systeemvloer – type ribbencassette
- Spouwmuren geïsoleerd met 95 mm steenwoldekens
- Balansventilatie
- 14 Zonnepanelen in 2013 geplaatst
- Levensloopbestendig vanwege de slaap- en badkamer op de begane grond
- Nabij winkelcentrum, scholen, sportfaciliteiten en snelle aansluiting op de A7
- Fijne en rustige woonomgeving en alleen bestemmingsverkeer in de straat
- Schuin tegenover een speeltuintje voor de kleintjes
- Instapklaar

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 215
Inhoud woonhuis 857
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 221
Garage opp 15.46
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 587
Tuin achter Ja
Tuin diepte 15
Garage water Ja
Tuin breedte 14.75
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2008
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 215
Inhoud woonhuis 857
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 221
Garage opp 15.46
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 587
Tuin achter Ja
Tuin diepte 15
Garage water Ja
Tuin breedte 14.75
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2008
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Margit Nijboer Makelaardij