Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op de vraagprijs betreft een "vanaf prijs".

WELKOM IN DROOMWONING AAN DE J.P. Coenstraat 2 in Hoorn

Ben je een gezin, een fan van het bruisende stadsleven of iemand die de voorzieningen van de stad omarmt? Dan is deze sfeervolle jaren-30 vrijstaande woning nabij de Draafsingel, met de historische Oosterpoort, in het hart van het Venenlaankwartier nabij Hoorn, echt iets voor jou! Hier geniet je dagelijks van het pittoreske uitzicht op de Veliusbrug, terwijl je de rust van je eigen tuin ervaart. Dit huis is niet alleen uitstekend onderhouden, maar biedt ook een recent vernieuwde badkamer. Kortom, een perfecte mix van oud en nieuw op een geweldige locatie.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE WONING

Op geweldige locatie: Gelegen nabij de Draafsingel met uitzicht op de Veliusbrug, nabij de Oosterpoort en het centrum van Hoorn, op loopafstand.
Sfeervolle jaren-30 vrijstaande woning: Authentieke details met moderne gemakken.
Heerlijke tuin: Geniet van je eigen groene oase in de stad.
Recent vernieuwde badkamer: Luxe en comfort in een moderne uitstraling.
Uitstekend onderhouden: Direct bewoonbaar zonder klussen.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze charmante jaren-30 woning en laat je direct betoveren door de authentieke details die zijn behouden gebleven. De vele ramen laten een speels lichtspel door de ruime woonkamer dansen, terwijl de hoge plafonds zorgen voor een ruimtelijke en luchtige sfeer. Stel je voor dat je je dag begint met een kopje koffie in de zonnige erker, met uitzicht op de serene Draafsingel en de iconische Veliusbrug.

Deze woning biedt alles wat je nodig hebt om te genieten van het stadsleven zonder in te boeten op comfort en privacy. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en nodigt uit tot het bereiden van de heerlijkste maaltijden. Vanuit de keuken heb je direct toegang tot de binnendoor bereikbare zeer ruime garage, met was- en bergruimte, alsmede toegang tot de achtertuin, een heerlijk groene oase waar je kunt ontspannen, tuinieren of gezellig kunt barbecueën met vrienden en familie.

De recent vernieuwde badkamer is een waar toevluchtsoord van rust en luxe. Voorzien van een royale inloopdouche, stijlvol sanitair en hoogwaardige afwerkingen, is dit de perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag.

De slaapkamers op de bovenverdieping zijn stuk voor stuk licht en ruim, met voldoende kastruimte en een prachtig uitzicht op de omgeving. De master bedroom biedt zelfs een eigen balkon, waar je in de ochtendzon kunt genieten van je eerste kop koffie.

Een hoop extra ruimte die niet in het woonoppervlak is meegenomen, vindt u op de zeer ruime vliering. Een zeer ruime slaapkamer is hier zeker te creëren.

De ligging van deze woning is werkelijk ideaal. Je bent slechts enkele minuten verwijderd van het bruisende centrum van Hoorn, met zijn gezellige terrassen, winkels en culturele voorzieningen. Tegelijkertijd geniet je van de rust en het groen van de Draafsingel en de nabijgelegen parken. De Oosterpoort, een van de historische toegangspoorten tot de stad, ligt op steenworp afstand en voegt een vleugje historie toe aan je dagelijkse leven.

HIGHLIGHTS IN DETAIL

Deze woning is een droom voor wie houdt van karakter en comfort. Gelegen op een toplocatie aan de J.P. Coenstraat, biedt deze sfeervolle jaren-30 woning een perfecte mix van historische charme en moderne gemakken. De heerlijke tuin, die aanvoelt als een groene oase in de stad, is perfect voor ontspanning. De recent vernieuwde badkamer voegt een vleugje luxe toe aan je dagelijkse routine. Bovendien is de woning uitstekend onderhouden, waardoor je er direct in kunt trekken zonder te hoeven klussen. Dit is een unieke kans om te wonen op een van de mooiste plekjes van Hoorn!

SOCIAL MEDIA POST

?? Net op de markt! ?? Ontdek deze sfeervolle jaren-30 vrijstaande woning aan de J.P. Coenstraat in Hoorn! ??? Met een heerlijke tuin, recent vernieuwde badkamer en gelegen op een geweldige locatie met uitzicht op de Veliusbrug, is dit de droomwoning voor jonge gezinnen en stadslevensliefhebbers. #Hoorn #J.P. Coenstraat #Droomhuis #TeKoop #WonenInHoorn #Jaren30Woning

Kom en ervaar deze prachtige woning zelf! ?? Plan direct een bezichtiging via onze website en laat je betoveren door deze unieke plek. ???

HOOFDPUNTEN VAN DE WONING

Op geweldige locatie: Stel je voor, je woont nabij de schilderachtige Draafsingel, met een adembenemend uitzicht op de iconische Veliusbrug. Deze locatie biedt een perfecte balans tussen rust en de levendigheid van de stad. De Oosterpoort, een historisch monument, ligt op slechts een steenworp afstand en het bruisende centrum van Hoorn is gemakkelijk lopend te bereiken. Dit betekent dat je alle gemakken en voorzieningen van de stad binnen handbereik hebt: gezellige restaurants, trendy cafés, boetiekjes en diverse culturele activiteiten. Het leven aan de Draafsingel betekent dat je elke dag kunt genieten van de schoonheid van het historische Hoorn, terwijl je tegelijkertijd profiteert van de moderne voorzieningen.

Sfeervolle jaren-30 vrijstaande woning: Deze woning ademt karakter en charme. Bij binnenkomst word je verwelkomd in de ruime lichte hal, hoge plafonds en een prachtige erker. Deze elementen geven de woning een warme en uitnodigende sfeer, terwijl de moderne gemakken zorgen voor comfort. De ruime woonkamer, met zijn grote ramen, biedt een overvloed aan natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de singel. De fraaie vloer en de stijlvolle afwerking maken het plaatje compleet. Dit is een plek waar je je meteen thuis voelt, een perfecte mix van historische charme en hedendaags gemak.

Heerlijke tuin: In de drukte van het stadsleven is het een luxe om een eigen groene oase te hebben. De achtertuin van deze woning biedt precies dat – een plek waar je kunt ontsnappen aan de hectiek en volledig tot rust kunt komen. De tuin is ruim en goed onderhouden, met een mix van gras, bloemen en struiken. Het terras is ideaal voor zomerse barbecues, etentjes met vrienden of gewoon relaxen met een goed boek. Voor kinderen is er volop ruimte om veilig te spelen. Dit is een tuin waar je het hele jaar door van kunt genieten, een privéparadijs midden in de stad.

Recent vernieuwde badkamer: Luxe en comfort staan centraal in de recent vernieuwde badkamer. Hier vind je een moderne inrichting met hoogwaardige materialen. De inloopdouche met regendouchekop biedt een spa-achtige ervaring,  het wastafelmeubel zorgt voor extra gemak op drukke ochtenden. De badkamer is niet alleen functioneel, maar ook een plek om te ontspannen en tot rust te komen, een echt toevluchtsoord in je eigen huis.

Uitstekend onderhouden: Eén van de grootste voordelen van deze woning is dat hij uitstekend onderhouden is. Dit betekent dat je zonder zorgen kunt verhuizen en direct kunt genieten van je nieuwe thuis. Zowel de binnen- als buitenkant van de woning zijn in topconditie. De buitengevel is recent geschilderd, het dak is in uitstekende staat en de tuin is goed verzorgd. Binnen zijn de kamers fris en modern afgewerkt. Dit alles zorgt ervoor dat je geen onverwachte kosten hoeft te maken en je volledig kunt focussen op het genieten van je nieuwe woning.

SAMENVATTING VAN DE HOOFDPUNTEN

Deze woning aan de J.P. Coenstraat in Hoorn combineert een geweldige locatie met historisch charme en moderne gemakken. Het biedt een sfeervolle jaren-30 uitstraling met authentieke details. Veel lichtinval, het dakterras, de extra ruimte op zolder en de zeer ruime inpandige garageruimte. De heerlijke tuin biedt een groene oase midden in de stad, ideaal voor ontspanning en spel. De recent vernieuwde badkamer biedt luxe en comfort, terwijl de woning uitstekend onderhouden is en direct bewoonbaar zonder klussen. Wonen op deze locatie betekent genieten van het beste wat Hoorn te bieden heeft, met alle voorzieningen binnen handbereik.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 584

Overige

Perceel oppervlakte 338
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 584

Overige

Perceel oppervlakte 338
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn