Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INTRODUCTIE

Stap in de wereld van ongeëvenaarde charme en comfort in de wijk Kersenboogerd in Hoorn.
Ideaal voor jonge gezinnen, tweepersoonshuishoudens en iedereen die op zoek is naar rust en ruimte. Deze prachtige halfvrijstaande woning combineert de Amsterdamse School stijl met moderne gemakken. Gelegen nabij voorzieningen, met een tuin aan het water, biedt deze woning een unieke leefomgeving waar je heerlijk kunt wonen en nodigt deze uit voor een bezichtiging.

HOOFDKENMERKEN

Halfvrijstaande woning: Geniet van de ruimte en privacy die deze woning te bieden heeft.
Garage binnendoor bereikbaar: Altijd droog en veilig je huis binnenkomen.
Tuin aan het water: Heerlijk ontspannen met uitzicht op het water.
Amsterdamse School stijl: Authentieke architectuur met een moderne twist.
Nabij voorzieningen: Alles wat je nodig hebt binnen handbereik, van winkels tot scholen.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Bij het betreden van deze woning voel je direct de warme omarming van de stijlvolle architectuur.
De entree met toilet, meterkast, geeft toegang tot de garage en de gastvrije living. De tuingerichte woonkamer met openslaande deuren, heeft veel natuurlijk licht en voelt fijn aan. De straatgerichte leefkeuken is ideaal voor elke kookliefhebber, uitgerust met moderne apparatuur en voldoende ruimte om samen te genieten van heerlijke maaltijden.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, waarvan er één toegang heeft tot een charmant balkon. Op de overloop bevindt zich tevens een aparte cv-ruimte. De moderne badkamer is een oase van rust, voorzien van een comfortabel bad, een douchecabine, een praktisch tweede toilet en een stijlvol wastafelmeubel.

De tweede verdieping herbergt een royale vierde slaapkamer met voldoende bergruimte en een aparte was-ruimte. Deze verdieping biedt de flexibiliteit om als extra slaapkamer, kantoor of hobbyruimte te dienen, helemaal afgestemd op jouw behoeften.

DETAILS VAN DE TUIN

Stel je voor: een zonnige middag waar je op het water kijkt terwijl je in je eigen tuin ontspant. De tuin biedt een serene omgeving voor gezellige etentjes of rustige momenten met een boek.



HOOFDKENMERKEN

Wanneer je op zoek bent naar een woning die zowel comfort als stijl ademt, dan zal deze halfvrijstaande woning je verwachtingen zeker overtreffen. Met zijn doordachte indeling biedt deze woning niet alleen de luxe van ruimte, maar ook de privacy die vaak gewenst is in een drukke woonomgeving. Hier kun je echt thuiskomen en genieten van de rust, zonder concessies te doen aan de verbondenheid met de buurt.

Een van de unieke voordelen van deze woning is de garage die binnendoor bereikbaar is. Dit betekent dat je op regenachtige dagen nooit meer door de regen hoeft te haasten om je huis te bereiken. In plaats daarvan kom je droog en veilig thuis, wat een gevoel van gemak en veiligheid toevoegt aan je dagelijkse routine.

De tuin aan het water is zonder twijfel een groot pluspunt van deze woning. Stel je voor dat je na een drukke dag thuiskomt en kunt ontspannen in je eigen groene oase, met het fijne uitzicht op het water. Deze tuin biedt de perfecte setting voor zowel rustige momenten van meditatie als levendige bijeenkomsten met vrienden en familie.

Wat deze woning nog aantrekkelijker maakt, is de architectuur in de Amsterdamse School stijl. Deze stijl staat bekend om zijn expressieve vormen en aandacht voor detail, waardoor de woning een unieke uitstraling krijgt die zowel authentiek als modern is. Het is een perfecte samensmelting van historische charme en hedendaags comfort, wat bijdraagt aan de algehele aantrekkingskracht van het huis.

Daarnaast is de ligging van de woning een belangrijk punt. Gelegen nabij diverse voorzieningen, heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Of je nu boodschappen wilt doen, een hapje wilt eten of je kinderen naar school wilt brengen, het is allemaal op korte afstand. Deze nabijheid zorgt ervoor dat je meer tijd kunt besteden aan de dingen die er echt toe doen, zonder dat je lange afstanden hoeft af te leggen.

Kortom, deze woning biedt een combinatie van ruimte, comfort en stijl, met extra gemakken die het dagelijks leven een stuk aangenamer maken. Of je nu een jong gezin bent dat ruimte zoekt om te groeien, of een stel dat op zoek is naar een rustige plek om te settelen, deze woning heeft alles in huis om aan je woonwensen te voldoen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 519

Overige

Perceel oppervlakte 223

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 519

Overige

Perceel oppervlakte 223

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn