Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM BIJ JOUW NIEUWE DROOMHUIS IN ZWAAG

Ben je op zoek naar een perfecte startplek of het ultieme gezinsparadijs? Dan is dit jouw kans! Deze schitterende woning in de geliefde wijk Zwaag biedt alles waar starters, eenpersoonshuishoudens, jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens van dromen. De woning ligt in een kindvriendelijke, rustige wijk aan een waterpartij.

HIGHLIGHTS VAN DIT PRACHTIGE HUIS

Gelegen aan vaarwater: Ontspannen op je terras en geniet van het kabbelende water en het uitzicht op een groene omgeving.
Inpandige garage: Veilig en droog je auto parkeren, met extra opbergruimte.
Instapklaar: Sleutel omdraaien en wonen!
Kunststof ramen en kozijnen: Onderhoudsarm en energiebesparend.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN JOUW NIEUWE THUIS

Stel je voor: je opent de voordeur en stapt binnen in een ruime, uitnodigende entree met een meterkast en toilet. De hal leidt direct naar de inpandige garage met een moderne elektrische sectionaaldeur. Deze garage biedt niet alleen bescherming tegen weer en wind, maar ook voldoende opslagruimte voor fietsen, gereedschap en andere spullen. Ideaal voor gezinnen en hobbyisten!

De luxe keuken, volledig uitgerust en modern, nodigt je uit om de lekkerste gerechten te bereiden. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht waardoor de ruimte altijd zonnig en vrolijk aanvoelt. Zakken we een niveau lager, dan komen we in de speels ingedeelde woonkamer. Deze biedt door zijn verschillende niveaus en open indeling een unieke woonervaring. Je kunt hier heerlijk ontspannen met familie en vrienden, terwijl je geniet van het uitzicht op het aangrenzende zonneterras en het rustige water.

In de zomer wordt het terras jouw favoriete plek. Of je nu houdt van zonnebaden, een goed boek lezen of een barbecue met vrienden, hier kan het allemaal. Het uitzicht over het water is adembenemend en zorgt voor een vakantiegevoel in je eigen huis!

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop. Hier vind je een bijzonder grote slaapkamer, die oorspronkelijk uit twee riante kamers bestond. Deze kamer biedt alle ruimte die je nodig hebt voor een kingsize bed, een zithoek en zelfs een werkruimte. De badkamer is modern en van alle gemakken voorzien, ideaal voor een verkwikkende douche na een lange dag.

De tweede verdieping is verrassend ruim dankzij de vaste trap naar de voorzolder. Hier bevindt zich de derde slaapkamer, een ideale plek voor een tienerkamer, logeerkamer of hobbyruimte.

De woning is volledig instapklaar, dankzij de kunststof ramen en kozijnen die zorgen voor lage onderhoudskosten en een goede isolatie. Je kunt hier meteen genieten van je nieuwe thuis zonder je zorgen te maken over grote renovaties of onderhoudsklussen.

HIGHLIGHTS UITGEBREID

Deze woning aan het doorgaande vaarwater in de rustige wijk Zwaag biedt een uitzonderlijke woonervaring. De inpandige garage met elektrische sectionaaldeur is perfect voor het veilig stallen van je auto en biedt extra opslagmogelijkheden. Dankzij de kunststof ramen en kozijnen is deze woning onderhoudsarm en energiebesparend. De indeling met verschillende niveaus in de woonkamer zorgt voor een speels en gezellig interieur. Het zonneterras aan het water is een echt pluspunt, waar je in de zomer heerlijk kunt ontspannen en genieten van het uitzicht. Bovendien is deze woning volledig instapklaar, waardoor je zonder zorgen kunt verhuizen en direct kunt beginnen met genieten van je nieuwe thuis.

Neem contact met ons op en ontdek jouw nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 448

Overige

Perceel oppervlakte 81

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 448

Overige

Perceel oppervlakte 81

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn