Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

DE IDEALE WONING VOOR JOU!

Welkom in het hart van Risdam-Zuid, Hoorn, waar rust en kindvriendelijkheid de boventoon voeren. Deze heerlijke eengezinswoning is perfect voor starters, eenpersoonshuishoudens, tweepersoonshuishoudens én jonge gezinnen. Met kunststof ramen en kozijnen, een voormalige berging die nu dienst doet als extra kamer én een zonnige tuin met een houten berging, biedt deze woning alles wat je nodig hebt. Klaar voor een nieuwe start in een autoluwe, gezellige wijk? Lees dan snel verder!

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Fijne eengezinswoning: Rustig gelegen in de kindvriendelijke buurt Risdam-Zuid.
Grotendeels kunststof kozijnen: Onderhoudsvriendelijk en duurzaam.
Voormalige berging als extra kamer: Flexibele ruimte voor slapen, spelen of werken.
Ruime slaapkamers: Ideaal voor gezinnen of werk- en hobbyruimte.
Autoluwe wijk: Veilig en rustig voor kinderen om buiten te spelen.
Gezellige tuin: Met houten berging, ideaal voor zomerse avonden.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Bij binnenkomst in deze charmante woning word je meteen verwelkomd door een frisse en uitnodigende sfeer. De voortuin leidt je naar de entree, waar je de hal binnenstapt met toegang tot de meterkast, een net toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De straatgerichte keuken in L-opstelling biedt niet alleen voldoende werkruimte, maar is ook een perfecte plek voor gezellige etentjes. Stel je voor dat je ’s ochtends aan de eettafel zit, genietend van een kop dampende koffie terwijl de zonnestralen door de ramen naar binnen schijnen. De keuken is niet nieuw maar kan nog best een ronde mee.

Aangrenzend bevindt zich de tuingerichte woonkamer. Hier valt het lichte en open karakter direct op. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de nette aangelegde tuin. De woonkamer biedt genoeg ruimte voor een comfortabele zithoek en een gezellige eethoek. De voormalige aangebouwde berging is omgetoverd tot een multifunctionele kamer. Of je nu een extra slaapkamer, speelkamer voor de kinderen of een thuiskantoor nodig hebt, deze ruimte geeft je de vrijheid om het naar eigen wens in te richten.

Als je de tuin inloopt, voel je direct de rust die deze plek uitstraalt. De tuin heeft een goede ligging en is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Achterin de tuin vind je een praktische houten berging, perfect voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap en meer.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. Elke kamer ademt comfort en biedt genoeg ruimte voor een bed, kledingkast en eventueel een bureau. De nette badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Het tweede tweede toilet is separaat en naast de badkamer gesitueerd, wat altijd handig is in de ochtendspits.

De tweede verdieping verrast met een royale overloop die perfect kan dienen als extra bergruimte of hobbyruimte. Hier vind je ook de vierde slaapkamer, een ideale plek voor een ouder kind, logeerkamer of zelfs een extra werkruimte.

DE HIGHLIGHTS UITGELICHT

Deze fijne eengezinswoning is een waar genot voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en goed onderhouden woning in een rustige, kindvriendelijke buurt. Met grotendeels kunststof kozijnen, hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud. De voormalige berging die nu een extra kamer is, biedt veel flexibiliteit. De slaapkamers zijn ruim en geschikt voor elk gezinslid of voor werk- en hobbydoeleinden. Bovendien is de autoluwe wijk ideaal voor gezinnen met kinderen die veilig buiten kunnen spelen. De zonnige tuin met houten berging maakt het plaatje compleet.

ONTDEK JOUW NIEUWE THUIS!

Laat je zintuigen prikkelen door de rustige ambiance van Risdam-Zuid, terwijl je geniet van het comfort en gemak van deze woning. In je tuin hoor je de vogels fluiten terwijl je op zaterdagochtend je koffie drinkt, en voel je de zonnestralen door de ramen op je gezicht. Zie jezelf hier wonen en creëer onvergetelijke herinneringen. Deze woning biedt jou de perfecte mix van rust, ruimte en gemak.

Wacht niet langer en plan vandaag nog je bezichtiging. Ervaar zelf waarom dit jouw nieuwe thuis zou moeten zijn. Ga naar onze website en maak een afspraak!

Verlies jezelf niet in de zoektocht; vind je droomhuis hier en nu!

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

FIJNE EENGEZINSWONING IN RUSTIGE, KINDVRIENDELIJKE BUURT RISDAM-ZUID

Welkom in deze prachtige eengezinswoning, ideaal gelegen in de geliefde wijk Risdam-Zuid in Hoorn. Deze buurt staat bekend om zijn kalmte en vriendelijke sfeer, perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een veilige en uitnodigende omgeving. Scholen, speeltuinen en sportfaciliteiten liggen allemaal op steenworp afstand, waardoor het de perfecte plek is om een gezin groot te brengen. De woning zelf straalt comfort en gezelligheid uit, met een indeling die zowel praktisch als uitnodigend is. Of je nu een starter bent op de woningmarkt, een een- of tweepersoonshuishouden, of een jong gezin, deze woning biedt alles wat je nodig hebt om je thuis te voelen.

GROTENDEELS KUNSTSTOF KOZIJNEN: ONDERHOUDSVRIENDELIJK EN DUURZAAM

Een van de grootste voordelen van deze woning is het gebruik van kunststof kozijnen. Dit is niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook bijzonder onderhoudsvriendelijk. Geen zorgen meer over schilderwerk of rottende kozijnen! Kunststof is duurzaam, weerbestendig en zorgt voor een uitstekende isolatie, wat bijdraagt aan een laag energieverbruik. Je geniet dus niet alleen van het gemak van weinig onderhoud, maar ook van een lagere energierekening. En dat is natuurlijk mooi meegenomen!

VOORMALIGE BERGING ALS EXTRA KAMER: FLEXIBELE RUIMTE VOOR SLAPEN, SPELEN OF WERKEN

Een andere unieke eigenschap van deze woning is de voormalige berging, die is omgetoverd tot een multifunctionele kamer. Deze ruimte biedt je de ultieme flexibiliteit: gebruik het als extra slaapkamer, een speelkamer voor de kinderen of een comfortabele thuiswerkplek. Het is jouw canvas om in te vullen zoals jij dat wilt. Deze kamer is een waardevolle toevoeging aan de woning en maakt het mogelijk om je woonruimte aan te passen aan je veranderende behoeften zonder dat je hiervoor grote verbouwingen hoeft te doen.

RUIME SLAAPKAMERS: IDEAAL VOOR GEZINNEN OF WERK- EN HOBBYRUIMTE

Op de eerste verdieping van deze woning vind je drie ruime slaapkamers. Elke kamer is ontworpen met comfort in gedachten en biedt voldoende ruimte voor een bed, kledingkast en eventuele extra meubels zoals een bureau of speelhoek. De kamers zijn licht en luchtig, waardoor ze een rustgevende plek zijn om de dag af te sluiten. Deze ruime slaapkamers zijn ideaal voor gezinnen, omdat ze voldoende ruimte bieden voor elk gezinslid. Of misschien heb je behoefte aan een thuiswerkplek of een ruimte voor je hobby’s? De mogelijkheden zijn eindeloos.

AUTOLUWE WIJK: VEILIG EN RUSTIG VOOR KINDEREN OM BUITEN TE SPELEN

Een van de grootste pluspunten van wonen in Risdam-Zuid is de autoluwe opzet van de wijk. Dit betekent dat er weinig verkeer is, waardoor het een veilige omgeving is voor kinderen om buiten te spelen. Je kunt ze met een gerust hart naar buiten laten gaan zonder je zorgen te maken over drukke wegen. Bovendien draagt de rust en stilte bij aan de serene sfeer van de buurt. Het autoluwe karakter van de wijk zorgt er ook voor dat de luchtkwaliteit beter is, wat bijdraagt aan een gezondere leefomgeving voor het hele gezin.

GEZELLIGE TUIN: MET HOUTEN BERGING, IDEAAL VOOR ZOMERSE AVONDEN

Last but not least, de gezellige tuin van deze woning is een waar paradijs voor liefhebbers van het buitenleven. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft een optimale zonligging, perfect voor zomerse avonden met vrienden en familie. Stel je voor: een barbecue op een warme zomeravond, spelende kinderen, terwijl jij ontspant met een goed boek. Achterin de tuin vind je een praktische houten berging, ideaal voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap en andere spullen. Deze ruimte zorgt ervoor dat je tuin altijd netjes en opgeruimd blijft, zodat je optimaal kunt genieten van je buitenruimte.

CONCLUSIE

Samenvattend biedt deze woning in Risdam-Zuid alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en zorgeloos leven. De fijne eengezinswoning ligt in een rustige, kindvriendelijke buurt en biedt alle gemakken van kunststof kozijnen. De voormalige berging, nu een multifunctionele kamer, geeft je de flexibiliteit die je nodig hebt, terwijl de ruime slaapkamers perfect zijn voor gezinnen of als werk- en hobbyruimte. De autoluwe wijk staat garant voor een veilige omgeving voor kinderen om buiten te spelen, en de gezellige tuin met houten berging maakt het plaatje compleet.

Kortom, deze woning is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, comfortabele en flexibele woonoplossing in een rustige en kindvriendelijke omgeving. Mis deze kans niet en plan snel een bezichtiging via onze website. Je zult versteld staan van alles wat deze woning te bieden heeft!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 407

Overige

Perceel oppervlakte 128

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 407

Overige

Perceel oppervlakte 128

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn