Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

**WELKOM THUIS IN HET GRAUWE PAARD**

Ontdek het summum van comfortabel wonen in Zwaag, waar het luxueuze 3-kamerappartement op de bovenste verdieping van "Het Grauwe Paard" je verwelkomt. Dit pareltje, opgeleverd in april 2020, is een uitgelezen kans voor eenpersoonshuishoudens, koppels, senioren en iedereen die verlangt naar een levensloopbestendige woonervaring. Hier, in de gezellige Dorpsstraat, vind je de perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid, verpakt in een modern jasje.

**HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN**

- **Levensloopbestendig**: Ontworpen met oog voor de toekomst.
- **Energiezuinig**: Warmtepomp voor een groene voetafdruk.
- **Luxe afwerking**: Elk detail straalt kwaliteit uit.
- **Vloerverwarming**: Comfort in elke vierkante meter.
- **Eigen parkeerplaats**: Altijd je auto dichtbij.
- **Balkon op het westen**: Geniet van de avondzon.

**EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT**

Stap binnen in een wereld waar luxe en gemak hand in hand gaan. Het appartement op de bovenste verdieping van "Het Grauwe Paard" is een toonbeeld van modern wonen. Met een levensloopbestendig ontwerp is dit huis klaar voor alle fases van je leven. De energiezuinige warmtepomp zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en een lage energierekening, terwijl de luxe afwerking van het appartement je elke dag weer het gevoel geeft in een vijfsterrenhotel te verblijven.

De vloerverwarming omarmt je voeten met warmte, wat bijdraagt aan een ongekend wooncomfort. De eigen parkeerplaats neemt alle parkeerstress weg en het balkon op het westen is de kers op de taart. Hier geniet je van de ondergaande zon met een glas wijn in de hand, terwijl de wereld aan je voeten ligt.

**EEN UITZICHT DAT INSPIREERT**

Het uitzicht vanaf het balkon en het appartement zelf is fraai. De zonsondergangen zijn spectaculair en geven je het gevoel dat je deel uitmaakt van iets groters. Het is een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte van alledag en waar je de tijd kunt nemen om echt te leven.

**EEN LOKALE SFEER MET ALLE GEMAKKEN**

De Dorpsstraat van Zwaag, grenzend aan Hoorn heeft alle voorzieningen nabij. Mocht je de behoefte voelen om eropuit te trekken, dan ben je binnen no-time op de snelweg naar avontuur.

**DE PERFECTE MATCH VOOR JOUW LIFESTYLE**

Dit appartement is niet zomaar een plek om te wonen; het is een thuis dat zich aanpast aan jouw levensstijl. Of je nu een drukke professional bent die op zoek is naar rust na een lange werkdag, een senior die comfort en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan, of een koppel dat droomt van een zorgeloze toekomst, hier vind je wat je zoekt.

**HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN**

Beleef de luxe van het leven in "Het Grauwe Paard", een topappartement waar levensloopbestendigheid en comfort samensmelten. Geniet van de warmte onder je voeten dankzij de vloerverwarming die door het gehele appartement loopt. De energiezuinige warmtepomp zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en een lagere energierekening. De afwerking is van ongekende luxe, waardoor je je elke dag in een oase van rust en verfijning bevindt. Met een eigen parkeerplaats en een balkon op het westen, waar je de zon zachtjes ziet ondergaan, is dit appartement de definitie van modern wonen.

**SOCIAL MEDIA POST**

Ontdek #LuxuryLiving in Zwaag! ?? Dit 3-kamerappartement in "Het Grauwe Paard" biedt #Comfort, #Energiezuinigheid en #Luxe op de bovenste verdieping. Met #Vloerverwarming, een eigen parkeerplaats en een #Balkon op het westen is dit jouw kans op een droomhuis. Mis het niet! #TeKoop #Zwaag #Levensloopbestendig #DuurzaamWonen #Woonparadijs

**EEN OPROEP TOT ACTIE DIE JE NIET KUNT WEERSTAAN**

Voel je de vonk al overslaan? Wacht dan niet langer en plan direct een bezichtiging in via onze website. Ervaar zelf de magie van "Het Grauwe Paard" en laat je hart veroveren door dit unieke appartement. Dit is niet zomaar een woning; dit is de plek waar je toekomst begint. Pak deze kans en maak van dit appartement jouw nieuwe thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 300

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 300

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn