Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN FIJNE RUIME WONING IN BANGERT OOSTERPOLDER, ZWAAG

Ben je een starter op de woningmarkt, jong gezin of een gezin met oudere kinderen en op zoek naar meer ruimte? Dan is deze charmante eengezinswoning in Bangert Oosterpolder, Zwaag, perfect voor jou. Geniet van de rust en het vrije uitzicht vanuit je voortuin of ontspan op je eigen terras aan het water. Dit huis met vier comfortabele slaapkamers biedt niet alleen ruimte, maar ook een eigen parkeerplaats en een achtertuin die grenst aan het water. Hier ervaar je het ultieme woongenot!

HOOFDPUNTEN VAN DE WONING

Achtertuin aan water gelegen: Stel je voor, je eigen stukje paradijs aan het water, ideaal voor zomerse avonden.
Fijne eengezinswoning: Deze woning biedt alle ruimte en comfort die je van een modern huis mag verwachten.
Vrij uitzicht en eigen parkeerplaats: Begin je dagen met een vrij uitzicht en de luxe van een eigen parkeerplek.
Vier fijne slaapkamers: Genoeg ruimte voor het hele gezin, met mogelijkheden voor een kantoor of hobbykamer.
Voortuin: Een nette voortuin met parkeerplaats.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Bij aankomst word je verwelkomd door een nette voortuin, goed onderhouden en voorzien van een eigen parkeerplaats. Een eigen oprit, wat een luxe! Bij binnenkomst via de entree merk je direct de warme en uitnodigende sfeer van deze woning. De hal biedt toegang tot een modern toilet en leidt je vervolgens naar de royale, tuingerichte woonkamer. De openslaande deuren naar de tuin bieden een uitzicht richting het water.

De woonkamer is het hart van het huis; hier voel je je meteen thuis. Het is een lichte ruimte waar je heerlijk kunt ontspannen na een lange dag. De straatgerichte keuken is stijlvol en praktisch ingericht, voorzien van alle gemakken om de lekkerste maaltijden te bereiden. Vanuit de keuken heb je zicht op de rustige straat, wat een gevoel van verbondenheid met de buurt geeft.

Via de trapopgang vanuit de woonkamer kom je op de eerste verdieping, waar je twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer vindt. De slaapkamers zijn ruim genoeg om naar wens in te richten, met voldoende kastruimte en een serene sfeer die uitnodigt tot rust. De badkamer is stijlvol en voorzien van alle moderne gemakken, een perfecte plek om je dag te beginnen of af te sluiten.

Op de tweede verdieping biedt een overloop toegang tot nog eens twee prima slaapkamers, ideaal voor kinderen, een logé of als werkruimte. De kamers zijn licht en hebben een aangename sfeer, wat bijdraagt aan het woonplezier.

De achtertuin is grenzend aan het water en biedt je een plek waar je heerlijk kunt ontspannen, barbecueën of gewoon genieten van het uitzicht. Het rustige kabbelende water en het groene uitzicht geven je het gevoel van ultieme vrijheid en rust.

SAMENVATTING VAN DE HOOFDPUNTEN

Deze woning heeft alles wat je zoekt: een achtertuin aan het water voor ontspanning, een fijne eengezinswoning die ruimte en comfort biedt, een eigen parkeerplaats en een vrij uitzicht voor een dagelijks gevoel van luxe. Met vier fijne slaapkamers is er ruimte voor het hele gezin. De voortuin met toegang tot de berging en entree van de woning, de tuingerichte woonkamer met openslaande deuren, en de nette straatgerichte keuken maken het plaatje compleet.

PRIKKEL JE ZINTUIGEN

Stel je voor: de frisse geur van de voortuin begroet je elke ochtend, terwijl je geniet van een kop koffie op je eigen terras aan het water. Hoor het rustgevende geluid van kabbelend water tijdens warme zomeravonden in je tuin. Voel de luxe van een ruim en licht huis dat je omarmt met warmte en comfort. Zie je kinderen veilig spelen in de ruime slaapkamers en proef de vreugde van samen zijn in een huis dat echt als thuis voelt.

Dit is niet zomaar een huis, maar een plek waar je leven en dromen samenkomen. Wacht niet langer, plan vandaag nog een bezichtiging en ontdek zelf de magie van deze prachtige woning in Bangert Oosterpolder, Zwaag!

HOOFDPUNTEN VAN DE WONING

ACHTERTUIN AAN HET WATER: JE EIGEN PARADIJS

Een van de meest betoverende kenmerken van deze woning is de achtertuin aan het water. Stel je voor: een lange zomeravond, de zon gaat langzaam onder en je zit met een glas wijn in je hand op je eigen terras aan het water. Het kabbelende water brengt een gevoel van rust en sereniteit, terwijl de kinderen vrolijk spelen in de tuin. Dit is jouw eigen stukje paradijs, een plek waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte en volledig kunt ontspannen. Hier kun je vissen, een bootje aanmeren of gewoon genieten van het uitzicht. Het water geeft een extra dimensie aan het woonplezier, waardoor elke dag een beetje vakantie lijkt.

FIJNE EENGEZINSWONING: RUIMTE EN COMFORT

Deze eengezinswoning biedt alles wat je van een modern huis mag verwachten. Bij binnenkomst voelt het direct als thuiskomen. De lichte en ruime woonkamer is het hart van het huis, een plek waar je kunt ontspannen, samen kunt zijn met familie en vrienden, en waar je volop kunt genieten van het uitzicht op de tuin. De keuken is netjes en en functioneel, voorzien van alle gemakken. Hier kun je de lekkerste maaltijden bereiden terwijl je contact houdt met de rest van het gezin. De woning is goed ingedeeld, met voldoende ruimte voor iedereen en een sfeer die warmte en gezelligheid uitstraalt.

VRIJ UITZICHT EN EIGEN PARKEERPLAATS: LUXE EN GEMAK

Een ander aspect dat deze woning uniek maakt, is het vrije uitzicht aan de voorzijde en de eigen parkeerplaats. Begin je dagen met een prachtig uitzicht vanuit je voortuin. Of het nu de zonsopgang is die de lucht in prachtige kleuren schildert of het rustige straatbeeld van de buurt, elke dag begint hier met een gevoel van ruimte en vrijheid. De eigen parkeerplaats is een enorme luxe. Nooit meer zoeken naar een plekje of sjouwen met boodschappen; je parkeert gewoon voor de deur. Dit praktische aspect maakt het dagelijks leven een stuk makkelijker en comfortabeler.

VIER FIJNE SLAAPKAMERS: RUIMTE VOOR IEDEREEN

Met vier slaapkamers biedt deze woning genoeg ruimte voor het hele gezin. Of je nu een jong gezin hebt, op zoek bent naar een extra kamer voor een thuiskantoor, of gewoon meer ruimte nodig hebt, deze woning heeft het allemaal. De slaapkamers zijn ruim en licht, met voldoende kastruimte en een aangename sfeer. Voor de kinderen zijn dit ideale kamers om te spelen, te leren en tot rust te komen. De mogelijkheid om een van de kamers als kantoor of hobbyruimte in te richten, geeft nog meer flexibiliteit. Hier kun je werken, creatief bezig zijn, of gewoon een plek voor jezelf hebben.

SAMENVATTING

Deze woning in Bangert Oosterpolder, Zwaag, biedt een unieke combinatie van ruimte en comfort. De achtertuin aan het water is een paradijs op zichzelf, waar je kunt ontspannen en genieten van de natuur. De woning is ruim en modern, met een lichte woonkamer, een nette keuken en vier fijne slaapkamers die genoeg ruimte bieden voor het hele gezin. Het vrije uitzicht en de eigen parkeerplaats voegen een extra gevoel van luxe en gemak toe. 

KOM EEN KIJKJE NEMEN

Ben je enthousiast geworden en kun je niet wachten om deze woning met eigen ogen te bekijken? Plan dan snel een bezichtiging via onze website en laat je betoveren door de charme van deze unieke woning in Bangert Oosterpolder, Zwaag. Ontdek zelf hoe het is om te wonen in een huis dat alle ruimte, comfort en luxe biedt die je je maar kunt wensen. Dit is jouw kans om het huis van je dromen te bemachtigen. Wacht niet langer en maak van deze woning jouw nieuwe thuis!


Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 479

Overige

Perceel oppervlakte 134

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 479

Overige

Perceel oppervlakte 134

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn