Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bieden vanaf 600.000,- k.k.
Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN PAREL IN ILPENDAM: RUIMTE, COMFORT EN GEMAK
Op zoek naar een droomwoning in een rustig dorp, maar toch dicht bij de stad? Zoek niet verder! Deze goed onderhouden hoekwoning in het gezellige Ilpendam biedt alles wat je nodig hebt. Of je nu een tweepersoonshuishouden bent, een jong gezin, een gezin met oudere kinderen die meer ruimte nodig hebben, of iemand die rust en ruimte zoekt, deze woning past perfect bij jullie. Met een royale tuin op het zuiden, parkeren op eigen terrein, en een carport met helder lichtdoorlatend dak en een fijne garage, is dit de ideale plek om thuis te komen.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Royale hoekwoning met hedendaags wooncomfort: Deze prachtige hoekwoning biedt moderne voorzieningen en een slimme indeling, waardoor je geniet van optimaal wooncomfort.
- Fraaie tuin: Geniet van de zon in de ruim bemeten tuin op het zuiden. Ideaal voor zomerse barbecues en ontspanning in je eigen groene oase.
- Parkeren op eigen terrein: Geen parkeerproblemen meer, met voldoende ruimte voor je auto's op eigen terrein.
- Extra bescherming voor je voertuigen en volop bergruimte dankzij de carport en ruime garage.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Welkom in Ilpendam, een pittoresk dorpje op slechts 10 minuten van het bruisende Amsterdam. Deze goed onderhouden hoekwoning is gelegen op een royaal perceel van 389 m² en biedt een woonoppervlakte van 115 m², perfect voor iedereen die op zoek is naar een ruim en comfortabel thuis. Met energiezuinig energielabel B en 8 zonnepanelen, hoef je je geen zorgen te maken over hoge energiekosten. 

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door een lichte en ruime hal die je uitnodigt om verder te ontdekken. De woonkamer is een oase van licht en ruimte, dankzij de grote ramen die een prachtig uitzicht bieden op de fraai aangelegde tuin. De halfopen keuken is modern en goed onderhouden, voorzien van alle benodigde apparatuur om de heerlijkste maaltijden te bereiden. Hier kun je je culinaire creativiteit de vrije loop laten, terwijl je geniet van het gezelschap van je gezin of gasten.

De tuin is een echt hoogtepunt. Gelegen op het zuiden, biedt hij de hele dag door zonneschijn en is het de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen. Of je nu een tuinliefhebber bent die graag tuiniert, of simpelweg wilt genieten van een goed boek in de zon, deze tuin biedt voor ieder wat wils.

Boven vind je vier ruime slaapkamers, elk met voldoende kastruimte en een serene sfeer. De kamers zijn zo ingericht dat ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de behoeften van je gezin, of het nu gaat om kinderkamers, een thuiskantoor of een logeerkamer. De dakkapel zorgt voor extra ruimte en licht op de bovenverdieping, waardoor deze verdieping nog functioneler wordt.

De badkamer is modern en goed onderhouden, met een frisse uitstraling en alle gemakken die je nodig hebt. De combinatie van een douche en een dubbele wastafel biedt voor ieder wat wils, en de verzorgde afwerking zorgt voor een gevoel van luxe.

Buiten biedt de carport en de garage extra gemak en bergruimte. Of je nu meerdere voertuigen hebt of gewoon extra opslagruimte nodig hebt voor fietsen, tuingereedschap en meer, hier heb je alles binnen handbereik.

GOED ONDERHOUDEN EN HEDENDAAGS WOONCOMFORT
Deze woning is in uitstekende staat van onderhoud en biedt hedendaags wooncomfort. De keuken en badkamer zijn beide verzorgd en modern, waardoor je meteen kunt genieten zonder extra klussen. Alles is tot in de puntjes verzorgd, zodat je je alleen maar hoeft te concentreren op het inrichten van je nieuwe thuis.

Hoogtepunten:
- Royale hoekwoning met hedendaags wooncomfort
- Fraaie tuin op het zuiden, perceel 389 m2 eigen grond
- Parkeren op eigen terrein
- Carport voor 1 auto en stenen garage
- 4 ruime slaapkamers en energielabel B
- Fraaie badkamer en verzorgde keuken
- 8 zonnepanelen, dak- en muurisolatie en HR glas

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 414

Overige

Perceel oppervlakte 389

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 414

Overige

Perceel oppervlakte 389

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam