Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

RUIME GEZINSWONING IN DE GORS-ZUID

Ben je op zoek naar een woning die perfect is voor een gezin met oudere kinderen? Deze eindwoning in de rustige buurt De Gors-Zuid heeft alles wat je nodig hebt: vier ruime slaapkamers, een zonnig balkon op het zuidwesten, een grote achtertuin op het noordoosten, en een aangebouwde stenen garage. Hier geniet je van privacy en ruimte, met volop mogelijkheden om de woning naar eigen smaak aan te passen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

- Eindwoning in De Gors-Zuid: Gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt.
- Aangebouwde garage en houten berging: Extra opslagruimte voor fietsen, tuingereedschap en meer.
- Ruime slaapkamers: Grote kamers op zowel de eerste als tweede verdieping.
- Grote achtertuin op het noordoosten: Geniet van je ochtendkoffie in de zon.
- Groene en volwassen woonwijk: Ruimte en rust in een kindvriendelijke omgeving.

EEN COMFORTABELE WONING IN EEN GROENE OMGEVING

Deze eindwoning in De Gors-Zuid biedt een woonoppervlakte van 125 m², garage 12m² en een perceeloppervlakte van 149m². Perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar extra ruimte.

De woning heeft een aangebouwde stenen garage en een vrijstaande houten berging. Ideaal voor extra opslagruimte of als plek voor hobby's en klusjes.

De lichte en ruime woonkamer biedt een aangename plek om te ontspannen. De keuken, gelegen aan de voorzijde, geeft direct toegang tot de tuin. Hier kun je genieten van een maaltijd in de buitenlucht of simpelweg relaxen.

De royale achtertuin op het noordoosten is een fijne plek om te ontspannen en biedt volop ruimte voor een zithoek of een speelplek voor de kinderen. 

Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers, waarvan één toegang heeft tot het balkon op het zuidwesten. Dit is de perfecte plek om te genieten van de laatste zonnestralen van de dag. De ruime badkamer biedt alles wat je nodig hebt om de dag fris te beginnen.

De tweede verdieping beschikt over nog eens twee slaapkamers en een stookruimte met cv-ketel. Deze verdieping biedt genoeg mogelijkheden om extra ruimtes te creëren, zoals een thuiswerkplek of extra opslagruimte.

De woning dient gemoderniseerd te worden, wat je de kans geeft om het helemaal naar je eigen smaak in te richten.

INDELING VAN DE WONING

- Eerste verdieping: Twee ruime slaapkamers, waarvan één met toegang tot het balkon op het zuidwesten, en een ruime badkamer.
- Tweede verdieping: Twee slaapkamers en een stookruimte met cv-ketel.
- Begane grond: Woonkamer met toegang tot de tuin, voorzijde de L-vormige keuken, aangebouwde stenen garage en een vrijstaande houten berging.

DE OMGEVING: RUST EN GROENTE IN DE GORS-ZUID

De Gors-Zuid is een rustige, kindvriendelijke en groene woonwijk. Hier vind je volop ruimte voor buitenspeelplezier en geniet je van de rust en ruimte om je heen. Diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer zijn gemakkelijk bereikbaar. De locatie heeft uitstekende verbindingen naar omliggende steden en dorpen.

OPLEIDENDE HOOGTEPUNTEN

Deze eindwoning, gelegen in De Gors-Zuid, biedt een fijne mix van ruimte en comfort. Met een aangebouwde stenen garage en vrijstaande houten berging heb je volop ruimte voor opslag en hobby’s. De woning beschikt over ruime slaapkamers op zowel de eerste als de tweede verdieping, ideaal voor een groeiend gezin. De royale achtertuin op het noordoosten biedt een heerlijke plek om te ontspannen, terwijl de groene en kindvriendelijke woonwijk een rustige leefomgeving garandeert.

EEN KANS DIE JE NIET WILT MISSEN

Deze woning in De Gors-Zuid biedt alle ruimte en mogelijkheden die je nodig hebt om jouw ideale gezinswoning te creëren. Plan vandaag nog een bezichtiging in en ontdek hoe deze woning jouw nieuwe thuis kan worden! Ga naar onze website voor meer informatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 490

Overige

Perceel oppervlakte 149

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 490

Overige

Perceel oppervlakte 149

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend