Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INTRODUCTIE

Welkom in de geliefde woonwijk De Gors "Zuid", ideaal voor jonge gezinnen en gezinnen met oudere kinderen die op zoek zijn naar meer ruimte. Dit ruime huis biedt vier slaapkamers, een zonnige tuin op het zuidwesten, en parkeergelegenheid op eigen erf. De wijk staat bekend om zijn groene omgeving en ruime opzet. Met een beetje modernisering maak je van dit huis jouw ideale thuis.

HOOFDPUNTEN VAN DE WONING

- Locatie: Gelegen in de populaire woonwijk De Gors "Zuid".
- Ruimte: Een woonoppervlak van 95 m² en 29 m² overig inpandig, verdeeld over drie verdiepingen.
- Verdieping: Drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping; extra slaapkamer op de tweede.
- Tuin: Tuin op het zuidwesten voor veel zonuren.
- Parkeren: Parkeren op eigen erf voor extra gemak.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Dit huis in De Gors "Zuid" biedt alle ruimte die je nodig hebt. Met vier slaapkamers is er genoeg plek voor elk gezinslid. De ruime woonkamer en keuken vormen het hart van het huis, perfect voor gezellige gezinsmomenten. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een ruime badkamer, terwijl de tweede verdieping nog een extra slaapkamer biedt—ideaal voor een kantoor of speelkamer.

De tuin, gelegen op het zuidwesten, is perfect voor zonnige dagen. Hier kun je heerlijk ontspannen, spelen met de kinderen, of genieten van een barbecue. Parkeren is geen probleem dankzij de plek op eigen erf, direct voor de deur en aangebouwde berging aan de voorzijde.

Hoewel de woning gedateerd is, biedt dit juist de kans om het helemaal naar je eigen smaak te moderniseren. Maak van deze woning jouw droomhuis door moderne accenten toe te voegen en het zo aan te passen dat het helemaal bij jullie levensstijl past.

KANS TOT MODERNISERING

De woning is gedateerd en verdient wat aandacht om het helemaal naar eigen wens te maken. Dit is de kans om je creativiteit de vrije loop te laten en je eigen stempel te drukken.

SAMENVATTING

Een riant woonhuis in De Gors "Zuid" met vier slaapkamers, een zonnige tuin en parkeergelegenheid op eigen erf. De woning vraagt om modernisering, wat een kans biedt om het naar eigen smaak te maken.

Bezoek onze website voor meer informatie en om een bezichtiging in te plannen. Het is tijd om jouw ideale thuis te ontdekken!

Locatie: Gelegen in de geliefde woonwijk De Gors "Zuid", biedt deze woning een perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid. De wijk staat bekend om zijn groene omgeving en brede straten, ideaal voor gezinnen die een veilige en vriendelijke buurt waarderen. Hier kun je genieten van de nabijheid van scholen, winkels en recreatiemogelijkheden, terwijl je toch profiteert van de serene en ruimtelijke opzet van de wijk.

Ruimte: Met een woonoppervlak van 95m² en 29m² overig inpandig biedt dit huis genoeg ruimte voor een groeiend gezin. De indeling over drie verdiepingen zorgt voor een praktische en comfortabele leefomgeving. Er zijn vier slaapkamers, waardoor ieder gezinslid zijn eigen plekje heeft. Deze royale opzet maakt het mogelijk om te werken, spelen en ontspannen in je eigen huis.

Verdieping: Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een badkamer die uitnodigt tot ontspanning. De tweede verdieping biedt een extra slaapkamer, perfect als gastenkamer, thuiskantoor of hobbyruimte. Deze flexibele indeling maakt het huis geschikt voor verschillende levensfasen en behoeften van een gezin.

Tuin: De tuin, gelegen op het zuidwesten, is een zonnige oase die uitnodigt tot buitengenot. Of je nu groene vingers hebt en graag in de tuin werkt, of simpelweg wilt ontspannen in de zon, deze tuin biedt volop mogelijkheden. Dankzij de ligging kun je hier optimaal profiteren van de middag- en avondzon, voor gezellige barbecues of rustige momenten met een boek.

Parkeren: Parkeren is eenvoudig dankzij de eigen parkeerplaats direct voor de deur. Dit betekent dat je nooit meer tijd kwijt bent aan het zoeken naar een parkeerplek en altijd direct toegang hebt tot je woning. Een praktische en comfortabele toevoeging die het dagelijks leven net iets makkelijker maakt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 440

Overige

Perceel oppervlakte 151

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 440

Overige

Perceel oppervlakte 151

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend