Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING

Welkom in het gezellige De Gors, waar deze eindwoning wacht op jonge gezinnen en starters. Met een zonnige tuin en een uitzicht op het speelveld, is dit huis ideaal voor opgroeiende kinderen. De woning heeft een moderne, luxe keuken en is energiezuinig met een energielabel B. Drie ruime slaapkamers zorgen voor voldoende ruimte voor het hele gezin. Klaar voor een nieuwe start op een fijne plek? Lees verder!

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE WONING

- Eindwoning met tuin: Geniet van de ruime tuin met vrij uitzicht op een speeltuin, ideaal voor gezinnen.
- Energiezuinig: Energielabel B, wat staat voor een duurzame en toekomstbestendige woning.
- Moderne keuken: Luxe L-vormige keuken met diverse moderne inbouwapparatuur.
- Ruime slaapkamers: Drie grote slaapkamers op de eerste verdieping voor comfort en flexibiliteit.
- Zonnige tuin: Gelegen op het zuidwesten, ideaal voor zonliefhebbers.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Bij binnenkomst in deze woning voel je je meteen thuis. De woonkamer is licht en ruim, met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. De moderne L-vormige keuken is voorzien van alle gemakken, ideaal voor zowel snelle maaltijden als uitgebreide diners.

De ruime woonkamer is aan de achterzijde gelegen waardoor je altijd veel licht hebt in de woonkamer.

De achtertuin is keurig aangelegd en ligt op het zuidwesten, perfect om van de zon te genieten. Er is een vrijstaande stenen berging en de woning grenst aan een speelveldje, wat het ideaal maakt voor kinderen.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers die veel mogelijkheden bieden, of je nu extra slaapkamers of een werkplek nodig hebt. De badkamer is netjes en praktisch ingericht voorzien van douche, wastafel en wasmachine- en drogeraansluiting.

De woning wordt verwarmd via stadsverwarming, waardoor deze woning gasloos is. De vliering biedt extra bergruimte, handig voor seizoensgebonden spullen.

HIGHLIGHTS UITGESCHREVEN
Deze eindwoning in De Gors biedt een ruime tuin met uitzicht op een speelveld, energielabel B, en een luxe, moderne keuken. De eerste verdieping heeft drie ruime slaapkamers en een nette badkamer. De tuin ligt op het zuidwesten, ideaal voor zonliefhebbers. Het huis is gasloos dankzij stadsverwarming en de tuin is keurig bestraat, compleet met een vrijstaande berging. Een perfecte keuze voor jonge gezinnen en starters.

Kom en ervaar deze fijne woning zelf. Plan een bezichtiging en zie waarom dit jouw nieuwe thuis kan zijn!

Eindwoning met tuin: Deze charmante eindwoning biedt niet alleen privacy, maar ook een ruime tuin die uitkijkt op een speelveld. Het vrije uitzicht zorgt voor een gevoel van ruimte en openheid, ideaal voor gezinnen met kinderen die houden van spelen in de buitenlucht. De tuin is perfect voor een gezellige barbecue met vrienden of een ontspannen middag in de zon.

Energiezuinig: Met een energielabel B is deze woning toekomstbestendig en energiezuinig. Dit betekent lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Het moderne ontwerp en de duurzame materialen dragen bij aan een comfortabel en milieuvriendelijk leefklimaat.

Moderne keuken: De recent geïnstalleerde luxe L-vormige keuken is het hart van het huis. Uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een moderne oven en een efficiënte inductiekookplaat, maakt deze keuken koken een plezier. Of je nu een snelle maaltijd maakt of een uitgebreid diner, deze keuken biedt alles wat je nodig hebt.

Ruime slaapkamers: Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk met genoeg ruimte voor persoonlijke inrichting. Deze kamers kunnen dienen als slaapkamers, kantoorruimte of speelkamer, wat flexibiliteit biedt voor veranderende behoeften binnen een gezin. De indeling is praktisch en doordacht.

Zonnige tuin: De tuin ligt op het zuidwesten en vangt de zon gedurende het grootste deel van de dag, waardoor het een heerlijke plek is om te ontspannen. De goed onderhouden buitenruimte is perfect voor tuinliefhebbers en biedt mogelijkheden voor creatieve tuininrichting en buitenactiviteiten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 305

Overige

Perceel oppervlakte 125

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 305

Overige

Perceel oppervlakte 125

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend