Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK DE PERFECTE FAMILIEWONING IN PURMER ZUID

In het hart van de gezellige wijk Purmer Zuid vind je deze fantastische gezinswoning, perfect voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar hun droomhuis. Met vier royale slaapkamers, een instapklare afwerking en een zonnige achtertuin op het zuiden, biedt deze woning alles waar je van kunt dromen. De kindvriendelijke omgeving en de recent vernieuwde keuken en toilet maken het plaatje compleet. Dit is jouw kans om te genieten van een comfortabel en zorgeloos leven in een levendige buurt vol voorzieningen.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING
- Kindvriendelijke leefomgeving:Gelegen in de geliefde wijk Purmer Zuid, waar kinderen veilig buiten kunnen spelen.
- Instapklaar wonen: Geniet direct van een onbezorgd leven dankzij de hoogwaardige afwerking.
- Vier slaapkamers: Ruimte genoeg voor het hele gezin met vier ruime slaapkamers.
- Zonnige diepe achtertuin: Ontspan in je eigen achtertuin op het zuiden, ideaal voor lange zomermiddagen.
- Vernieuwde keuken en toilet: Modern comfort dankzij recente renovaties.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE WONING
Bij binnenkomst in deze charmante woning voel je de warmte en gezelligheid die het biedt. De lichte woonkamer, met een prachtig uitzicht op de zonnige achtertuin, is een plek waar je je direct thuis voelt. De vernieuwde keuken is een ware eyecatcher, compleet met moderne apparatuur en een strak design dat koken tot een waar genoegen maakt. Hier bereid je met gemak de lekkerste maaltijden voor je geliefden, terwijl het zonlicht door de ramen naar binnen valt en de ruimte met energie vult.

Met een woonoppervlakte van 100 m2 biedt deze woning volop leefruimte. De vier slaapkamers, gelegen op de eerste verdieping en de zolderverdieping, zijn stuk voor stuk ruim en licht. De bovenverdieping heeft een extra dimensie gekregen dankzij de kunststof dakkapel, die niet alleen zorgt voor extra ruimte, maar ook voor een overvloed aan natuurlijk licht. Ideaal voor een rustige werkplek of een sfeervolle kinderkamer!

De tuin op het zuiden is een absolute troef. Hier geniet je van lange zomerse dagen, compleet met een handige overkapping waar je ook bij minder goed weer buiten kunt zitten. Of je nu een barbecue organiseert of gewoon even wilt ontspannen met een boek, deze buitenruimte biedt het allemaal.

De woning heeft een energielabel B, wat betekent dat het zowel milieuvriendelijk als kostenbesparend is. De royale perceeloppervlakte van 129 m2 zorgt ervoor dat je voldoende ruimte hebt voor al je woondromen. Of je nu groene vingers hebt en een moestuin wilt aanleggen, of een speelparadijs voor de kinderen wilt creëren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

EXTRA'S
Het huis is niet alleen prachtig, maar ook praktisch. De tussenverdieping is uitgebreid met een kunststof dakkapel, die de zolder omtovert tot een volwaardige woonruimte. Daarnaast beschikt de tuin over een overkapping waar je het hele jaar door kunt genieten van je buitenruimte. Deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel gezinsleven.

Een van de vele voordelen van deze prachtige woning in Purmer Zuid is de uitstekende ligging met betrekking tot openbaar vervoer en belangrijke uitvalswegen. Voor degenen die dagelijks naar Amsterdam reizen, is deze locatie een ware zegen. Met een goede OV-verbinding ben je in mum van tijd in het bruisende hart van de hoofdstad. Of je nu voor werk of plezier naar de stad moet, de reistijd is minimaal, waardoor je meer tijd overhoudt voor de dingen die er echt toe doen.

Daarnaast is de woning ideaal gesitueerd voor automobilisten. Binnen no-time bevind je je op de A7 of de Jaagweg, waardoor je vlot toegang hebt tot het uitgebreide wegennetwerk van Nederland. Of je nu richting het noorden of het zuiden moet, deze centrale ligging maakt je woon-werkverkeer een stuk aangenamer.

En laten we het gemak van Winkelcentra Meerland niet vergeten, dat op loopafstand ligt. Hier vind je een scala aan winkels voor al je dagelijkse boodschappen en behoeften. Of je nu snel wat wilt halen voor het avondeten of zin hebt in een uitgebreide shopsessie, alles is binnen handbereik. Deze combinatie van uitstekende bereikbaarheid en nabijheid van voorzieningen maakt de woning perfect voor iedereen die op zoek is naar comfort en gemak in het dagelijks leven.

BESCHRIJVING
Deze instapklare gezinswoning in Purmer Zuid heeft alles wat je zoekt: vier lichte slaapkamers en een zonnige achtertuin op het zuiden. De kindvriendelijke buurt biedt een veilige omgeving voor je kinderen om buiten te spelen. De recent vernieuwde keuken en toilet voegen modern comfort toe aan deze ruime woning. Met een energielabel B en een perceeloppervlakte van 129 m2 is dit de perfecte plek voor een duurzaam en prettig gezinsleven. De extra ruimte door de kunststof dakkapel en de overkapping in de tuin maken het plaatje compleet. Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog je bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 359

Overige

Perceel oppervlakte 129

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 359

Overige

Perceel oppervlakte 129

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend