Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom in deze charmante gezinswoning, een licht en luchtig paradijs dat de perfecte omgeving biedt voor o.a. jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens. Deze woning straalt een heerlijk thuisgevoel uit en biedt volop mogelijkheden om het naar eigen smaak aan te passen. Met zowel een voor- als achtertuin, is het de ideale plek om te genieten van zonnige dagen en gezellige avonden. De woning is gelegen in kindvriendelijke, groene en rustige buurt met alle voorzieningen binnen handbereik.

Hoogtepunten van de woning:
- Super lichte gezinswoning: Veel natuurlijk licht dankzij grote ramen en een slimme indeling.
- Beschikking over voor- en achtertuin: Perfect voor tuinliefhebbers en gezinnen met kinderen.
- Naar eigen hand te zetten: Ruimte voor persoonlijke touch en creatieve aanpassingen.
- Rustige buurt: Veilige en vriendelijke omgeving, ideaal voor kinderen.
- Goed bereikbaar: Dichtbij scholen, winkels en openbaar vervoer.
- Energielabel A. Energiezuinig wonen is denken aan de natuur maar ook aan uw portemonnee. 

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Bij binnenkomst in deze prachtige woning voel je direct in de gang al de warme sfeer die het huis uitstraalt. De gang geeft toegang tot een toilet, meterkast en de woonkamer. De ruime woonkamer baadt in het daglicht dankzij de ramen aan zowel de voor- als ook de achterzijde. Wat zorgt voor een levendige en open ambiance. Deze ruimte is het hart van het huis, waar familie en vrienden samenkomen voor gezellige avonden en ontspannende momenten.

De keuken, aan de voorzijde van de woonkamer, is een plek waar culinaire dromen tot leven komen. Er is een update noodzakelijk, maar met voldoende kastruimte en een praktische indeling, is het de perfecte omgeving voor zowel beginnende als ervaren koks om de heerlijkste gerechten te bereiden. Stel je voor dat je hier je ochtendkoffie drinkt terwijl het zonlicht naar binnen stroomt, of gezellig eet met het gezin na een lange dag.

Via de woonkamer heb je tevens toegang tot de achtertuin, een oase van rust en groen. Hier kun je in de zomer genieten van barbecues, kinderen die spelen, of gewoon ontspannen met een goed boek. De achtertuin biedt tevens genoeg ruimte voor een moestuin of een kleurrijk bloemenperk, waardoor je je groene vingers de vrije loop kunt laten. De voortuin zorgt voor een vriendelijke eerste indruk en biedt nog meer ruimte voor creatieve tuinideeën.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee (voorheen 3) comfortabele slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor kasten en persoonlijke spullen. Met een eenvoudige aanpassing is het mogelijk op deze verdieping een extra slaapkamer te creëren. De grote ramen in elke kamer zorgen voor veel natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een frisse en energieke sfeer.

De badkamer is functioneel en kan een upgrade gebruiken. Stel je hier jouw ideale moderne badkamer voor met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een ontspannen start van de dag.

Een van de grootste voordelen van deze woning is de vrijheid om het geheel naar eigen wens in te richten. Of je nu droomt van een knusse leeshoek, een kleurrijk kinderkamerparadijs, of een stijlvolle thuiskantoorruimte, deze woning biedt de perfecte basis om je ideeën werkelijkheid te laten worden.

BELANGRIJKE KENMERKEN

Naast de charmante uitstraling en lichte ruimtes, is deze woning gelegen in een rustige en veilige buurt. Hier woont een mix van jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens die genieten van de nabijheid van scholen, winkels en openbaar vervoer. De woning is bovendien goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer, wat het dagelijks leven een stuk gemakkelijker maakt. 

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE HIGHLIGHTS

Deze super lichte gezinswoning biedt een overvloed aan mogelijkheden en licht door de grote ramen en slimme indeling, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Met zowel een voor- als achtertuin heb je altijd een plekje om van de buitenlucht te genieten, of je nu van tuinieren houdt, kinderen hebt die willen spelen, of gewoon wilt ontspannen in de zon. De woning biedt volop mogelijkheden om het geheel naar eigen hand te zetten, waardoor je de ruimte volledig naar je eigen smaak en wensen kunt inrichten. Gelegen in een rustige en veilige buurt, met alle voorzieningen zoals scholen en winkels binnen handbereik, is dit de ideale plek voor jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens. Dankzij de goede bereikbaarheid, zowel met de auto als het openbaar vervoer, is het een perfecte woonplek voor iedereen die het beste van beide werelden wil: rust en gemak.

OPROEP TOT ACTIE

Laat je zintuigen prikkelen en ervaar zelf het comfort en de mogelijkheden die deze woning biedt. Beeld je in hoe je 's ochtends wakker wordt met de zon die door de ramen schijnt, hoe de kinderen spelen in de tuin terwijl je geniet van een kopje koffie, en hoe je je eigen stempel drukt op elke ruimte. Deze woning wacht op jouw persoonlijke touch en is klaar om een liefdevol thuis te worden. De woning is bovendien snel te betrekken. Plan vandaag nog je bezichtiging – ga naar onze website en maak de eerste stap naar jouw nieuwe droomhuis. Wacht niet te lang, want dit pareltje is snel weg!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 365

Overige

Perceel oppervlakte 134

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 365

Overige

Perceel oppervlakte 134

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend