Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN HET HOUTVAARTKWARTIER

Ben je op zoek naar een fijn, instapklaar appartement in een rustige en toch levendige buurt? Dit prettige startersappartement in het geliefde Houtvaartkwartier heeft alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Ideaal voor starters, eenpersoonshuishoudens en tweepersoonshuishoudens, combineert dit appartement moderne gemakken met een super locatie.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Toplocatie: Gelegen in het Houtvaartkwartier, tussen Haarlem en Heemstede, in een rustige omgeving met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik.
Goede bereikbaarheid: Binnen 10 minuten fietsen ben je in het centrum van Haarlem, met zijn restaurants, cafés, winkels, musea en theaters. Ook de stranden van Zandvoort en Bloemendaal zijn goed te bereiken.
Moderne voorzieningen: Het appartement heeft een moderne keuken met alle benodigde apparatuur (2020), een vernieuwde badkamer (2020) en een ruime slaapkamer.
Comfortabel wonen: De lichte woonkamer geeft toegang tot een balkon met vrij uitzicht op het oosten.
Veel opbergruimte: Naast een eigen berging in het appartement, is er ook een extra berging in de onderbouw.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Dit comfortabele startersappartement van 47 vierkante meter in het Houtvaartkwartier verwelkomt je met een gezellige hal die toegang biedt tot alle delen van de woning. De lichte woonkamer met grote ramen zorgt voor een fijne sfeer waar je heerlijk kunt ontspannen.

De moderne keuken is voorzien van een koel/vries-combinatie, vaatwasser, inductie kookplaat en combi-oven. Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon.

De ruime slaapkamer biedt volop mogelijkheden voor een comfortabele inrichting. De badkamer, vernieuwd in 2020, is modern en praktisch ingericht met een wastafelmeubel, spiegel met ingebouwde verlichting, douche en toilet.

Naast de bergruimte in het appartement is er ook een extra berging in de onderbouw, handig voor spullen die je niet dagelijks gebruikt.

KERNPUNTEN OP EEN RIJ

Toplocatie: In het Houtvaartkwartier, met Haarlem en Heemstede op fietsafstand.
Goede bereikbaarheid: Snel in het centrum van Haarlem en de stranden van Zandvoort en Bloemendaal, met goede verbindingen naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag.
Moderne voorzieningen: Instapklaar appartement met een moderne keuken en badkamer.
Veel licht: Lichte woonkamer met toegang tot een balkon op het oosten.
Voldoende opbergruimte: Eigen berging binnen en extra berging in de onderbouw.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Toplocatie:
Dit appartement bevindt zich in het geliefde Houtvaartkwartier, een rustige en groene buurt die precies tussen Haarlem en Heemstede ligt. Je profiteert van de rustige omgeving terwijl je toch dicht bij de levendigheid van de stad bent. Winkels, scholen en parken zijn allemaal binnen handbereik, wat deze locatie ideaal maakt voor iedereen die op zoek is naar balans.

Goede bereikbaarheid:
Binnen slechts 10 minuten fietsen sta je midden in het bruisende centrum van Haarlem. Hier vind je een rijke variëteit aan restaurants, cafés, winkels, musea en theaters. Als je de andere kant op fietst, kom je bij de charmante delicatessenzaken van de Zandvoortselaan in Heemstede en het NS-station Heemstede/Aerdenhout. Daarnaast zijn ook de stranden van Zandvoort en Bloemendaal gemakkelijk te bereiken en bieden de nabijgelegen uitvalswegen snelle toegang naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag.

Moderne voorzieningen:
Het appartement is helemaal instapklaar en voorzien van een moderne keuken en badkamer, beide recentelijk vernieuwd (2020). De keuken beschikt over een koel/vries-combinatie, vaatwasser, inductie kookplaat en een combi-oven. De badkamer is in 2020 volledig vernieuwd en uitgerust met een modern wastafelmeubel, spiegel met ingebouwde verlichting, een douche en een toilet. Deze moderne voorzieningen maken het appartement ideaal voor wie direct wil intrekken zonder te hoeven klussen.

Comfortabel wonen:
De lichte en ruime woonkamer is een van de grote pluspunten van dit appartement. Dankzij de grote ramen geniet je hier van veel natuurlijk licht. De woonkamer biedt toegang tot een balkon op het oosten, waar je heerlijk kunt ontspannen met een kop koffie in de ochtend of een glas wijn in de avond. Deze ruimte is perfect om te genieten van de rustige omgeving en het vrije uitzicht.

Voldoende opbergruimte:
Aan bergruimte is er geen gebrek in dit appartement. Naast een handige berging binnen de woning zelf, is er ook een extra berging in de onderbouw. Dit is ideaal voor het opbergen van fietsen, seizoensgebonden spullen of andere items die je niet dagelijks nodig hebt. 

Bijzonderheden:
- Elektrische installatie vernieuwd in 2020 en van het gas af;
- Eigen berging in de onderbouw;
- Vrij parkeren;
- Actieve vereniging van eigenaren, de servicekosten bedragen € 223,90 per maand, inclusief onderhoud, verzekeringen en inclusief voorschot stoken van € 40,- per maand.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 47
Inhoud woonhuis 156

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 47
Inhoud woonhuis 156

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem