Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Let op! Voor deze woning geldt een voorrangsregeling voor huurders van een sociale huurwoning van Pré Wonen of een andere woningbouwvereniging uit de Gemeente Heemstede (verhuurdersverklaring vereist). Huurders hebben tot en met 08 november 2024 de tijd om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen. Na deze termijn is het mogelijk om als niet huurder een bezichtiging te plannen, voor deze tijd wordt u op de wachtlijst geplaatst.

Let op! Het betreft een bieden vanaf prijs! €615.000,- k.k.

PERFECT FAMILIEHUIS IN DE GELEERDENWIJK
Welkom in de Geleerdenwijk, een ideale plek voor jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens. Dit huis biedt volop ruimte en mogelijkheden om het naar jouw eigen smaak te moderniseren. Met de optie voor uitbreiding kun je hier echt je eigen stempel drukken. Gelegen in een rustige, groene omgeving, met alle voorzieningen binnen handbereik, biedt deze woning de perfecte balans tussen comfort en gemak.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE WONING
Ruime Mogelijkheden: Dit huis biedt de optie om naar eigen wens te moderniseren en uit te breiden.
Praktische Indeling: Ruime woonkamer met voor- en achterkamer, plus een eenvoudige keuken met toegang tot de tuin.
Drie Slaapkamers: Gelegen op de eerste verdieping, samen met een functionele badkamer.
Zonrijke Tuin: Achtertuin op het westen met een berging en toegang via achterom, en een voortuin op het oosten.
Geweldige Locatie: Dicht bij winkels, scholen en openbaar vervoer in een groene omgeving.

EEN HUIS VOL POTENTIEEL
Met een woonoppervlakte van circa 106 m² en een perceel van 155 m² biedt dit huis genoeg ruimte om jouw droomwoning te creëren. De begane grond bestaat uit een hal, een royale woonkamer en een eenvoudige keuken met toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie lichte slaapkamers en een badkamer met alle benodigde voorzieningen.
De achtertuin op het westen is perfect voor lange zomerdagen, met een handige berging voor extra opslagruimte. De voortuin op het oosten zorgt voor een zonnig begin van de dag.

EXTRA EIGENSCHAPPEN
De woning biedt mogelijkheden voor uitbouw en aanpassing naar eigen smaak. Met een tuin op het westen en drie slaapkamers is het ideaal voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een plek om hun eigen stempel te drukken.

Ruime Mogelijkheden: Deze woning biedt een solide basis met volop ruimte om naar eigen wens te moderniseren en uit te breiden. Of je nu een moderne, open keuken wilt creëren of een extra kamer wilt toevoegen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Hier kun je echt je eigen stempel drukken en een thuis maken dat perfect aansluit bij jouw levensstijl.

Praktische Indeling: De begane grond heeft een uitnodigende woonkamer met zowel een voor- als achterkamer. De eenvoudige keuken biedt directe toegang tot de achtertuin, waardoor binnen en buiten moeiteloos in elkaar overgaan. Ideaal voor gezellige familiebijeenkomsten en etentjes met vrienden.

Drie Slaapkamers: Op de eerste verdieping vind je drie lichte en ruime slaapkamers. Deze kamers bieden voldoende ruimte voor een gezin, met de mogelijkheid om een werk- of speelkamer te creëren. De functionele badkamer voorziet in alle dagelijkse behoeften en maakt de verdieping compleet.

Zonrijke Tuin: De achtertuin op het westen is een uitstekende plek om te ontspannen en van de zon te genieten. Met een stenen berging voor extra opslag en een handige achterom, biedt de tuin zowel privacy als gemak. De voortuin op het oosten verwelkomt je iedere ochtend met de eerste zonnestralen.

Geweldige Locatie: Gelegen in een groene en rustige omgeving, biedt deze woning het beste van beide werelden. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal dichtbij, waardoor het gemakkelijk is om alles te bereiken wat je nodig hebt. Deze locatie maakt het leven eenvoudig en aangenaam, met natuur en stad binnen handbereik.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 106 m2;
- Bouwjaar ca. 1973;
- De akte van levering dient gepasseerd te worden bij projectnotaris Batenburg in Haarlem;
- Op de woning rust een zelfbewoningsplicht van 3 jaar na passeren van de akte van levering bij de notaris;
- Verkoop aan natuurlijk persoon voor eigen gebruik;
- Aanvullende clausules op te nemen in de koopovereenkomst van toepassing;
- Oplevering zo spoedig mogelijk, uiterlijk 8 weken na tekenen koopovereenkomst.



Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 410

Overige

Perceel oppervlakte 155

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 410

Overige

Perceel oppervlakte 155

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem