Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

IDEAAL VOOR TWEEPERSOONSHUISHOUDENS EN JONGE GEZINNEN

Deze instapklare bovenwoning met hoekligging, en maar liefst vier slaapkamers en ENERGIELABEL A+++ is gelegen in het populaire Slachthuisdistrict, op loopafstand van het centrum van Haarlem. Deze locatie biedt je alles wat je nodig hebt binnen handbereik, van het gezellige centrum van Haarlem tot supermarkten om de hoek. Perfect voor tweepersoonshuishoudens en jonge gezinnen die willen genieten van het stadsleven, met voldoende ruimte en comfort. Lees verder om meer te ontdekken over deze woning!

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE WONING

Geweldige locatie: Gelegen in de geliefde Slachthuisbuurt, met alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Van gezellige cafés en restaurants in het centrum van Haarlem tot supermarkten en parken om de hoek.
Goede bereikbaarheid: Vlakbij diverse bushaltes en snelle verbindingen naar Amsterdam en Schiphol. Perfect voor wie vaak reist of werkt in de Randstad.
Ruime indeling: Een royale woonkamer met veel natuurlijk licht en een moderne open keuken met AEG inbouwapparatuur.
Voldoende kamers: Vier ruime slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen, ideaal voor gezinnen en thuiswerkers.
Genieten van buiten: Geniet van de binnentuin en het balkon om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

PRAKTISCHE WONING MET MODERN COMFORT

Bij binnenkomst in deze bovenwoning word je verwelkomd in de hal die leidt naar een lichte woonkamer met toegang tot het heerlijke balkon. De moderne open keuken is gelegen aan de voorzijde en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een Bora inductiekookplaat, een Quooker, een koel-/vries-combinatie, een vaatwasser en een combi-oven. Vanuit de keuken heb je toegang tot de gezellige binnentuin.
De tweede verdieping biedt drie goed bemeten slaapkamers en een nette badkamer. De nette badkamer beschikt over een wastafel, een inloopdouche en een ligbad. Op zowel de eerste verdieping als de tweede verdieping bevindt zich een apart toilet.
Op de derde verdieping vind je nog een ruime slaapkamer en een wasruimte met de nodige aansluitingen.

Wat deze woning echt bijzonder maakt, is het energielabel A+++. Dit betekent dat de woning uiterst energiezuinig is, waardoor je niet alleen bijdraagt aan een beter milieu, maar ook flink bespaart op je energiekosten. 

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID

De locatie van de woning is werkelijk uniek. Te voet bereik je binnen tien minuten het gezellige centrum van Haarlem, waar talloze leuke bars en restaurants je verwelkomen. Voor je dagelijkse boodschappen hoef je niet ver te gaan; de supermarkt is om de hoek. En als je behoefte hebt aan een rustige wandeling, dan is het Burgemeester Reinaldapark vlakbij. Bovendien zijn er diverse bushaltes in de buurt en ben je zo op de uitvalswegen richting Amsterdam en Schiphol.

SAMENVATTING VAN DE HOOFDKENMERKEN

Deze bovenwoning biedt een goede combinatie van stadse levendigheid en rust. Met zijn ligging in de Slachthuisbuurt, ruime indeling en moderne voorzieningen, is het perfect voor jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens. Vier slaapkamers, een lichte woonkamer, moderne keuken en energielabel A+++ zorgen voor een comfortabel leven.

Geweldige locatie: Deze benedenwoning ligt op het voormalige Slachthuisterrein, midden in de levendige Slachthuisbuurt. Hier combineer je het beste van twee werelden: de rust van een woonwijk met de bruisende mogelijkheden van de stad om de hoek. Binnen tien minuten wandel je naar het gezellige centrum van Haarlem, waar je tal van bars, restaurants en culturele hotspots vindt. En voor je dagelijkse benodigdheden is de supermarkt altijd dichtbij.

Goede bereikbaarheid: Het appartement is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en de auto. Diverse bushaltes zijn in de directe nabijheid, en de uitvalswegen naar Amsterdam en Schiphol zijn snel en gemakkelijk toegankelijk. Of je nu naar je werk reist of een weekendje weg plant, vanuit deze locatie is alles binnen handbereik. Dit maakt de woning ideaal voor iedereen die een centrale maar rustige thuisbasis zoekt.

Ruime indeling: De bovenwoning beschikt over een lichte en royale woonkamer dankzij de hoekligging. Grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen, wat zorgt voor een aangenaam woonklimaat. De open keuken is modern en van alle gemakken voorzien, waardoor het de ideale plek is om te koken.

Voldoende kamers: Met vier ruime slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen biedt deze woning voldoende ruimte voor een gezin of voor iedereen die thuis werkt. De slaapkamers zijn flexibel in te richten en kunnen naar wens worden gebruikt als bijvoorbeeld kantoor of hobbyruimte.

Genieten van buiten: De woning beschikt over een balkon en toegang tot de gezamenlijke binnentuin. Deze buitenruimtes bieden je de mogelijkheid om te genieten van de frisse lucht en een plek om te ontspannen.

Bijzonderheden:
- energielabel A+++;
- voorzien van vloerverwarming- en koeling;
- parkeren in de afgesloten parkeergarage (laadpalen aanwezig);
- huur warmtepomp ca. € 109,- per maand, inclusief warmte/koude bronenergie;
- de servicekosten bedragen € 226,- per maand.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 444

Overige

Perceel oppervlakte Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 444

Overige

Perceel oppervlakte Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem