Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

UNIEKE KANS IN OVERWHERE-NOORD

Dit charmante appartement, gelegen in de geliefde buurt Overwhere-Noord, biedt een unieke kans voor een twee persoons huishouden of senioren die op zoek zijn naar comfort en gemak in een rustige omgeving. Met een compleet gerenoveerde badkamer en toilet, een moderne nieuwe keuken en een ruim en zonnig balkon op het zuidwesten, is dit een woning waar je direct verliefd op wordt. Voeg daarbij de drie goed bemeten slaapkamers en de eigen berging op de begane grond, en je hebt de ideale plek gevonden om te genieten van je rust en ruimte!

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

- Gerenoveerde badkamer en toilet: Modern en stijlvol, met hoogwaardige materialen.
- Moderne nieuwe keuken: Volledig ingericht met de nieuwste apparatuur.
- Ruim en zonnig balkon op het zuidwesten: Perfect om te ontspannen en te genieten van de middagzon.
- 3 goed bemeten slaapkamers: Ideaal voor een koppel of gezin.
- Eigen berging op de begane grond: Ruimte voor al je spullen én gemakkelijk toegankelijk.

UITGEBREIDE WONINGOMSCHRIJVING

Stel je een perfecte dag voor in jouw nieuwe appartement in Overwhere-Noord. Je begint je ochtend in een ruime, lichte woonkamer. De moderne nieuwe keuken nodigt uit om een heerlijk ontbijt te bereiden, compleet met de nieuwste apparatuur voor jouw gemak. Het ontbijt geniet je buiten op je ruime balkon, waar de eerste zonnestralen je verwarmen en je uitkijkt over het weelderige groen van de buurt.

Na het ontbijt, tijd voor een douche in de compleet gerenoveerde badkamer. Met stijlvolle tegels en moderne voorzieningen voelt het als een spa-ervaring in je eigen huis. De drie goed bemeten slaapkamers bieden genoeg ruimte voor een comfortabel bed, kledingkasten en zelfs een werkplek of hobbyruimte. De kamers zijn stil en rustgevend, ideaal voor een goede nachtrust of een ontspannen middagje lezen.

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 86 m², waardoor je voldoende ruimte hebt om je leven in te richten zoals jij dat wilt. Energiezuinig met het energielabel C, wat betekent dat je ook nog eens bespaart op je energierekening. Bovendien is er een actieve en betrokken Vereniging van Eigenaars die zorgt voor het onderhoud en de zorg voor het complex, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het beheer en onderhoud van je woning.

Dit appartement is een uitponding, wat betekent dat het voorheen een huurwoning was en nu beschikbaar is voor verkoop. Bij de koopakte wordt gewerkt met een projectnotaris en een standaard modelovereenkomst met extra clausules zoals de niet-zelfbewonersclausule, asbestclausule en ouderdomsclausule, voor extra zekerheid en duidelijkheid.

EXTRA HIGHLIGHTS IN DETAIL

De volledig gerenoveerde badkamer en toilet zijn uitgevoerd in moderne, strakke lijnen met hoogwaardige materialen. Hier voel je je elke dag alsof je in een luxe hotel verblijft.
De keuken, volledig nieuw en voorzien van de nieuwste apparatuur, is een droom voor iedere kookliefhebber. Van de inductiekookplaat tot de stille vaatwasser, alles is aanwezig om je kookervaring zo plezierig mogelijk te maken.
Het balkon op het zuidwesten is een enorme bonus. Hier kun je de hele dag door genieten van de zon, van je ochtendkoffie tot je avondwijntje terwijl je de zon onder ziet gaan.
De drie goed bemeten slaapkamers bieden alle ruimte die je nodig hebt voor een goed georganiseerd huishouden. Of je nu extra ruimte nodig hebt voor logés, een kantoor aan huis, of gewoon wat extra opslag, deze kamers bieden eindeloze mogelijkheden.
De eigen berging op de begane grond is perfect voor het stallen van je fiets, het opslaan van seizoensgebonden spullen zoals kerstdecoraties, of als extra opslagruimte voor je sportuitrusting. Het gemak van deze ruimte op de begane grond kan niet worden onderschat.

Bijzonderheden:
- betreft een uitponding;
- projectnotaris van toepassing;
- voor het opstellen van de koopakte wordt er een standaard modelovereenkomst gebruikt met extra clausules, zoals niet-zelf bewonersclausule, asbestclausule en ouderdomsclausule.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 282

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 282

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend