Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heerlijk wonen in hartje centrum van Weesp? Het kan op de Achterherengracht 17.
Wij mogen u namelijk dit ruime, lichte en goed onderhouden 3-kamer parterre-appartement te koop aanbieden. Het appartement is gelegen op de begane grond van het appartementencomplex ''De Zwanenburcht'' en beschikt derhalve over een eigen terras grenzend aan de binnentuin. Met een woonoppervlakte van ca. 77m2, 2 goede slaapkamers, een ruime woonkamer met nieuwe open keuken (2024) en een fijn terras gelegen op het zuidoosten, is dit een heerlijk appartement. Uiteraard mag een eigen privé berging in de onderbouw van het complex niet ontbreken. Al dit moois is gelegen op eigen grond! Komt u ook een kijkje nemen?

Ligging en omgeving:
Het appartement is zeer gunstig gelegen in Herensingelkwartier in hartje Weesp. Op loopafstand bevinden zich diverse winkels zoals een Albert Heijn, Vomar en DekaMarkt. Ook winkels zoals Etos, Kruidvat en Blokker ontbreken niet. Verder zijn er diverse speciaalzaken, alsmede leuke horeca. Daarnaast beschikt Weesp over Theater City of Wesopa, vele sport- en fitnessfaciliteiten (voetbal, hockey, tennis en verschillende gym’s), basisscholen voor de kleinste in het gezin en twee middelbare scholen. Weesp is een vestingstadje omringt door diverse wateren, zoals de Vecht. Voor waterliefhebbers is het hier dan ook heerlijk vertoeven. In het gezellig centrum is er geen gebrek aan leuke cafés, restaurants, een heerlijke ijssalon en talloze terrasjes aan het water. Ook het openbaar vervoer, NS Station Weesp, is op enkele wandelminuten afstand bereikbaar. Zo bent u in een rechtstreekse verbinding met 22 minuten op Schiphol en in het centrum van Amsterdam met 16 minuten. Door de ligging nabij de A1 en A9 is ook de rest van Nederland snel te bereiken. Kortom, een ideale locatie met alle voorzieningen in de buurt!

Indeling:
Via de afgesloten gemeenschappelijke entree met bellentableau en brievenbussen heeft u toegang tot de voordeur op de begane grond.

Begane grond:
Middels de eigen voordeur betreedt u de woning. Vanuit hier heeft u toegang tot de ruime ontvangsthal met toegang tot alle vertrekken. Laten we beginnen bij de separate wasruimte. Deze is direct links bij binnenkomst gesitueerd en de ideale plek voor opslag. De aansluiting voor uw wasmachine en droger bevindt zich hier eveneens. Daarnaast vindt U de ruime, volledig betegelde badkamer. Deze beschikt over een ligbad met thermostatische mengkraan, een douche met glazen deur en thermostatische mengkraan en een vaste wastafel met meubel, verlichte spiegelkast, alsmede een designradiator. Het verlaagd plafond met inbouwspots mag hier niet ontbreken. We lopen door naar de 1e slaapkamer. Deze slaapkamer is gelegen aan de tuinzijde (achterkant) van het appartement en heeft een goed formaat. Door de raampartijen is het hier lekker licht en heeft u uitzicht op de binnentuin. De vloer is hier afgewerkt met laminaat en de wanden zijn netjes gestuukt. Vanuit de hal heeft U tevens toegang tot de tweede slaapkamer. Deze slaapkamer, oftewel de master bedroom, is eveneens gelegen aan de achterzijde van het appartement en van ruim formaat. Ook in deze slaapkamer heeft u veel lichtinval door de grote raampartij. De vloer is hier afgewerkt met laminaat en de wanden zijn netjes. Tenslotte heeft u in deze kamer de beschikking over een ingebouwde kast en een openslaande deur naar het terras. Heerlijk wakker worden met een kopje koffie op uw terras. Ook treft u in de hal het separate toilet, de meterkast en een separate bergkast aan. Het toilet is staand uitgevoerd, deels voorzien van tegelwerk en uiteraard voorzien van een fonteintje. De meterkast is voorzien van voldoende groepen met aardlekschakelaars. De ruime bergkast is voorzien van de Cv-ketel, alsmede een extra opbergmogelijkheid.

Last but not least de ruime lichte woonkamer met vernieuwde open keuken. De woonkamer is lekker ruim en licht door de raampartijen en de openslaande deur naar het terras. De vloer is hier eveneens afgewerkt met laminaat en de wanden, alsmede plafonds zijn netjes. Een heerlijke plek om lekker met uw gezelschap te genieten. De open keuken is in 2024 vernieuwd. Hoe fijn is dat! De keuken is uitgevoerd met een kunststof aanrechtblad en een netjes betegelde achterwand. Verder is de keuken voorzien van een spoelbak met mengkraan, een oven, een koelkast, een vaatwasser en diverse laden alsmede boven- (met verlichting) en onderkastjes voor de nodige opbergruimte.
De gehele woning is voorzien van een nette laminaatvloer (2024), alsmede netjes afgewerkte wanden en plafonds.

Terras:
Uw eigen terras grenzend aan de rustige binnentuin. Dat wordt genieten. Deze is gelegen op het zonnige zuidoosten. Het terras is voorzien van tegelwerk en kijkt uit op de binnentuin van het complex. Hier kunt u, onder het genot van een hapje en drankje heerlijk tot rust komen en een goed boek lezen.

Berging:
Het appartement beschikt over een eigen privé berging in de onderbouw, welke is voorzien van elektra. Ideaal voor de opslag van uw spullen, zoals fietsen, koffers en andere zaken. Tevens is in de onderbouw een gemeenschappelijke fietsenberging

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 375.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 1991;
- Gelegen op eigen grond;
- Woonoppervlakte ca. 77,3m2 (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- Verwarming en water water middels een CV-combiketel (Vaillant, bouwjaar omstreeks 2009, gasgestookt en eigendom);
- De woning maakt deel uit van een Vereniging van Eigenaren, bekend als VvE Herengracht (Zwanenburcht);
- Het betreft een goede en gezonde VvE, welke professioneel beheerd wordt door MVGM;
- De maandelijkse servicekosten bedragen € 158,60 per maand
- De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing;
- De woning is in 2024 voorzien van een nieuwe keuken en laminaatvloer;
- Gelegen op de begane grond met fijn zonnige terras, gelegen op het zuidoosten;
- Het interne schilderwerk dateert uit 2024;
- Ruime berging van ca. 5,9m2 in de onderbouw. Deze is voorzien van elektra;
- Verkoper zal een Ouderdoms- en Asbestclausule (ivm het bouwjaar van de woning) opnemen in de koopovereenkomst;
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar;
- Oplevering in overleg.

Bent u ook nieuwsgierig geworden?
Maak dan snel een afspraak voor bezichtiging in dit leuke appartement! Wij geven u graag een rondleiding.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning
Bouwjaar 1902
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1902
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 235
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel C
In overleg Ja
BouwjaarCV 2009
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Vaillant Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 25
Stadscentrum Ja
Benedenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 15
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 763 Breedte: 230 Oppervlakte: 18
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning
Bouwjaar 1902
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1902
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 235
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel C
In overleg Ja
BouwjaarCV 2009
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Vaillant Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 25
Stadscentrum Ja
Benedenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 15
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 763 Breedte: 230 Oppervlakte: 18
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

IB Makelaars