Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen in de buurt ''Buitenlust'', op een zeer centrale en kindvriendelijke plek mogen wij u deze leuke, lichte en ruime 5-kamer gezinswoning aanbieden! De woning heeft een woonoppervlakte van ruim 127m2 en is voorzien van een ruime en zeer lichte woonkamer, moderne open keuken (2018), maar liefst 4 goede slaapkamers, een ruime badkamer en een fijne en zonnige achtertuin op het zuidwesten. De woning is zeer recentelijk (2024) deels voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met HR++ beglazing en heeft een energielabel B. Deze mooie woning is gelegen op eigen grond en direct om de hoek van onze hoofdstad Amsterdam! Komt u ook een kijkje nemen bij deze leuke woning?!

Ligging en omgeving:
Dit gedeelte van Diemen, Buitenlust, is vanwege de ideale en centrale ligging nabij het centrum van Diemen een zeer populaire buurt. Op loopafstand ligt het overdekte winkelcentrum "Diemerplein", waar u onder andere de Hema, Etos, Action en de Blokker vindt, maar ook uw dagelijkse boodschappen bij de AH XL kunt halen. In de nabije omgeving zijn sportaccommodaties en theater De Omval te vinden. Vanwege het aanbod van diverse basisscholen, het rustige verkeersbeeld, diverse grasveldjes en speelaccommodaties, zoals de speeltuin voor de deur of de grote speeltuin aan het Van Markenplantsoen, maken dit een fijne plek voor kinderen om op te groeien. Ook natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen. U loopt zo naar het Diemerbos waar u heerlijk kunt wandelen en van de natuur kan genieten. De woning is gelegen nabij diverse opstapplaatsen voor het openbaar vervoer (tramlijn 19 en NS station Diemen Centrum) en binnen enkele autominuten bereikt u diverse snelwegen (A1, A2, A9 en Ring A10). Kortom, een buurt waar u zeker met veel plezier zult wonen!

Indeling:
Via de netjes aangelegde voortuin betreedt u de voordeur van de woning. Bij binnenkomst valt gelijk het lichtinval en de fijne sfeer van de woning u op! U ziet dat deze met liefde is bewoond. In de hal treft u onder andere het toilet en de meterkast. Het netjes betegelde toilet is staand uitgevoerd, voorzien van een raam voor daglicht en niet te vergeten een fonteintje. De meterkast is uitgevoerd met 5 groepen en aardlekbeveiliging. Vanuit de hal loopt u door naar de royale en lichte woonkamer. De woonkamer is voorzien van een mooie tegelvloer, vloerverwarming en is mede door de raampartijen aan de voorzijde, alsmede de openslaande deuren naar de achtertuin zeer licht. Aan de achterzijde van de woning treft u de open keuken, welke in 2018 is geplaatst en van alle gemakken is voorzien. De keuken is in een L-vorm geplaatst en onder andere voorzien van een granieten aanrechtblad (met waterkering), 5-pits gasfornuis met RVS afzuigschouw, een vaatwasser, oven, spoelbak met mengkraan, een losstaande koel-/vriescombinatie en veel onder-/bovenkastjes en diverse laden. Tevens is de keuken voorzien van voldoende daglicht middels de openslaande deuren naar de tuin. Tot slot heeft u vanuit hier middels een deur toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken is de ideale plek voor diverse spullen. Deze plek is van ruim formaat, voorzien van verwarming en dezelfde tegelvloer, de aansluiting voor de wasmachine en droger en geeft u voldoende opslag voor diverse spullen. Vanuit de bijkeuken heeft u middels een deur toegang tot de tuin.

1e verdieping:
Via de gerenoveerde trap met verlichting bereikt u de ruime overloop. De vloer is afgewerkt met laminaat. Vanuit hier heeft u toegang tot 3 goede slaapkamers en de badkamer. Laten we beginnen bij de grootste slaapkamer, oftewel de master bedroom. Deze grote slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is van goed formaat. U heeft hier uitzicht op het speelplein. Middels de aanwezige raampartijen komt er veel daglicht naar binnen en is de kamer heerlijk licht. Tevens beschikt deze slaapkamer over een moderne laminaatvloer. De 2e slaapkamer is eveneens van goed formaat, is gelegen aan de achterzijde van de woning en kijkt uit op het groen. Ook deze kamer is erg licht door de grote ramen en heeft dezelfde laminaatvloer. Deze slaapkamer wordt momenteel gebruikt als kinderkamer, maar kan uiteraard ook perfect dienen als logeer-/werkkamer. Tot slot treft u in deze slaapkamer de wasmachine en drogeraansluiting. De 3e en laatste slaapkamer op deze verdieping is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer is van groot formaat en voorzien van dezelfde laminaatvloer, uitzicht op het groen en beschikt over veel daglicht middels het aanwezige raam. Een heerlijke slaapkamer als u het ons vraagt! Last but not least treft u op deze verdieping de ruime badkamer. Deze is modern en uitgevoerd met een ruime douche voorzien van thermostatische mengkraan, het tweede toilet (staand), een designradiator voor uw handdoeken en een brede wastafel met meubel, mengkraan en spiegel. Uiteraard mag een groot raam voor daglicht en ventilatie, alsmede een verlaagd plafond met inbouwspots niet ontbreken.

2e verdieping:
Via de vaste trap bereikt u de 2e verdieping, welke omstreeks 2021 geheel is gerenoveerd. Op de ruime overloop treft u een opslagruimte die door middel van schuifdeuren netjes is weggewerkt. Ideaal voor diverse spullen. Vanuit de overloop heeft u toegang tot de 4e slaapkamer. Deze is van groot formaat en erg licht door de plaatsing van de dakkapel over de volle breedte van de woning. Verder is deze slaapkamer voorzien van een nette pvc vloer en een verlaagd plafond met inbouwverlichting. Tot slot treft u op deze verdieping een bergkast die is voorzien van veel opslagruimte, alsmede de CV-installatie. Aan de voorzijde van deze verdieping heeft u nog de beschikking over knieschotten voor extra opbergruimte en een Velux dakraam. Zo is het hier lekker licht en kunt u netjes alle spullen opbergen!

Tuin:
Deze woning beschikt over een royale voor- en achtertuin. De voortuin (noordoosten) is netjes aangelegd en hier kunt u heerlijk wakker worden met een kopje koffie. Doordat deze grenst aan de tegenovergelegen speeltuin voor kinderen is dit de ideale plek om te genieten van een drankje en tegelijkertijd een oogje in het zeil te houden. De royale achtertuin (zuidwesten) is een heerlijke plek om lekker tot rust te komen en te genieten van de zon. Via deze aanwezige achterom kunt u met de fiets en scooter gemakkelijk bij de openbare weg komen. Kortom een heerlijke voor- en achtertuin waar u lekker kunt genieten!

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 625.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 1975;
- Gelegen op een perceel eigen grond van 133m2;
- Woonoppervlakte maar liefst 126,7m2 (conform NEN 2580 ingemeten en meetrapport aanwezig);
- Energielabel B;
- Verwarming en warm water middels een CV-combiketel (Nefit, bouwjaar 2010, gasgestookt en eigendom);
- De woning is op de begane grond aan de voorzijde en op de gehele 1e verdieping voorzien van nieuwe kunststof kozijnen, welke zijn voorzien van dubbele beglazing (HR++);
- De gehele 2e (zolder)verdieping is in 2021 gerenoveerd;
- De begane grond beschikt over vloerverwarming;
- De moderne keuken is geplaatst in 2018;
- De woning beschikt over een voortuin en ruime achtertuin, welke is gelegen op het Zuidwesten en voorzien van een achterom. De voortuin grenst aan een leuke autoluwe speeltuin voor kinderen;
- Verkoper zal een Ouderdoms- en Asbestclausule opnemen in de koopovereenkomst (ivm het bouwjaar van de woning);
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar;
- Oplevering in overleg (medio september 2024).

Geïnteresseerd in deze leuke woning?
Voor meer informatie en/of vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met IB makelaars. Wij geven u graag een persoonlijke rondleiding in deze leuke woning!

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. 
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
 
Toelichtingsclausule NEN2580  
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Dak type Samengesteld Dak
Dakraam Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel B
In overleg Ja
BouwjaarCV 2010
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 133
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Nefit Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 16
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 14
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel, vloerverwarming Gedeeltelijk
Tuin lengte achtertuin Lengte: 850 Breedte: 600 Oppervlakte: 51
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Dak type Samengesteld Dak
Dakraam Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel B
In overleg Ja
BouwjaarCV 2010
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 133
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Nefit Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 16
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 14
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel, vloerverwarming Gedeeltelijk
Tuin lengte achtertuin Lengte: 850 Breedte: 600 Oppervlakte: 51
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

IB Makelaars