Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Stel je eens voor: een ruime, goed verzorgde eengezinswoning in het hart van de gezellige en kindvriendelijke Walvisbuurt. Dit is jouw kans om te genieten van comfortabel wonen in een levendige buurt, en wij hebben het perfecte huis voor je gevonden. Maak je klaar om verliefd te worden!

Wacht niet te lang, want dit pareltje gaat snel. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw nieuwe avontuur te beginnen. We kunnen niet wachten om je een rondleiding door de woning te geven.

Indeling

Wonen
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een lichte hal met de handige meterkast, een fris toilet en de trapopgang die je naar de bovenverdieping leidt. De ruime woonkamer wordt voorzien van natuurlijk licht, dankzij de grote ramen en de glazen deur die uitkomt op de achtertuin. De ruimte is afgewerkt met gestucte wanden en lichte houten vloer. Je hebt alle ruimte voor een gezellige zithoek om te ontspannen en je favoriete tv-programma's te kijken.

Koken
De open keuken is aan de voorzijde gesitueerd. De keuken heeft een slimme wandopstelling en met een vrijstaand blok om aan te zitten, beschik je over meer dan genoeg werk- en opbergruimte. De ruimte is ingedeeld met een gasfornuis, een afzuigkap, koelkast en een vaatwasser. 

Slapen en opfrissen
De bovenverdieping biedt een ruime slaapkamer aan de voorzijde, compleet met een inbouwkast! Aan de achterzijde vind je nog twee knusse slaapkamers met gestucte wanden en ook hier een laminaatvloer. Mocht je (slaap)kamers tekort komen, dan kan je ervoor kiezen de slaapkamer aan de voorzijde op te splitsen in twee slaapkamers.

Er is een verzorgde badkamer waarin je helemaal tot rust komt. Een dubbele wastafel, een toilet, een douche én een ligbad beloven ultieme ontspanning na een drukke dag.

Buitenplezier dat je niet wilt missen
Middels de deur vanuit de woonkamer komen we in de achtertuin die is gelegen op het noordwesten. De tuin is een groen paradijsje, aangelegd met beplanting en betegeling. Of je nu van zonnebaden houdt of liever een schaduwrijk plekje opzoekt, mede door de veranda zijn er volop mogelijkheden.

De tuin is aan de achterzijde gelegen aan de waterkant. Hier kan je heerlijk genieten van de rustige momenten aan het water.

Deze woning heeft een handige berging, en een buitenkraantje (zowel in de voor- als achtertuin) – ideaal voor tuinliefhebbers en klussers.

Wonen in Amsterdam - Noord
De woning is gelegen in een doodlopende straat, met voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat. De straat grenst aan een groenstrook en water waardoor je hier heerlijk rustig woont. Voor de nodige voorzieningen vind je op loopafstand winkelcentrum Molenwijk, evenals het openbaar vervoer met een verbinding naar Station Sloterdijk of de metro naar het Buikslotermeerplein. Ook wat betreft uitvalswegen woon je op een centrale locatie nabij de aansluiting S118/Coentunnel en A8.

Verder vind je op fietsafstand het NDSM terrein met de pont naar de Houthavens en het Centraal Station. Het NDSM terrein is volop in ontwikkeling met nieuwe woningbouw in mix met oudere gebouwen, hippe gelegenheden als de Y-kantine, Pllek, NDSM-loods en diverse festivals.

Bijzonderheden
- Fijne en goed ingedeelde eengezinswoning;
- Drie goed bemeten slaapkamers;
- Ruime badkamer met ligbad;
- Goed onderhouden;
- Erfpacht afgekocht t/m 15 maart 2042. Na het huidige tijdvak is de canon vastgezet onder de gunstige voorwaarde voor €556,97;
- Energielabel A;
- Achtertuin aan water;
- Mogelijkheid voor dakopbouw;
- Voor en achtergevel en kozijnen recent geschilderd.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 316

Overige

Perceel oppervlakte 123

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 316

Overige

Perceel oppervlakte 123

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord