Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Stel je voor: de levendigheid van de stad binnen handbereik, maar de rust van een dorp zodra je de voordeur achter je dichttrekt. Voor het huishouden dat het beste van twee werelden zoekt, is dit huis in Tuindorp Oostzaan een droom die uitkomt. Hier geniet je van de nabijheid van stedelijke voorzieningen én de serene sfeer van een groene, kindvriendelijke wijk. Het is een unieke combinatie die zeldzaam is in de hoofdstad.

Dit huis grenst direct aan een prachtige groenstrook, een verlengstuk van je tuin. De groenstrook is niet alleen praktisch maar biedt ook een fijne plek voor de kids om te spelen. Het is een unieke feature die dit huis onderscheidt van anderen.

De woonkamer, met zijn uitnodigende lichtinval en uitzicht op het groen, is het hart van het huis. Hier kun je ongestoord genieten van een kopje koffie terwijl de wereld ontwaakt. De open keuken, een toonbeeld van functionaliteit en stijl, nodigt uit tot het bereiden van culinaire hoogstandjes of een gezellige borrel met vrienden.

De slaapkamers zijn jouw persoonlijke retreats. Ruimtes waar je je terugtrekt, dromen najaagt en ontwaakt met nieuwe energie. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Hier begin je de dag fris en eindig je hem ontspannen.

Tuindorp Oostzaan zelf is een parel in de stad. Een buurt waar kinderen nog op straat spelen en buren elkaar kennen. Waar je de drukte van de stad achter je laat en thuiskomt in een gemeenschap die zorgt en deelt. De kindvriendelijkheid van de wijk is terug te zien in de veilige speelplekken, de laagdrempelige contacten tussen jong en oud en de scholen en kinderopvang in de nabije omgeving. Dit huis staat in het hart van deze warme gemeenschap, waar je je vanaf dag één thuis voelt.

HIGHLIGHTS :

Gelegen aan een groenstrook
Een oase van rust in een bruisende stad
Kindvriendelijke omgeving met een warme buurtgemeenschap
Perfect voor tweepersoonshuishoudens en jonge gezinnen die ruimte en comfort waarderen
Een harmonieuze balans tussen stedelijke dynamiek en dorpsgevoel
Woning is in 2020 volledig gerenoveerd en voorzien van alle gemakken
Op steenworp afstand van horeca,-en sportgelegenheden.
Met slechts 5 minuten fietsen sta je op de NDSM-werf. Vanaf hier stap je zo op de pont naar Centraal Station of de Pontsteiger.
Ook zijn op de NDSM-werf het hele jaar door leuke festivals en elke maand de beroemde vlooienmarkt “IJ-Hallen”.
Voor een heerlijk hapje eten kun je hier o.a. terecht bij Pllek, IJ-Kantine, IJver, Noorderlicht, Loetje aan 't IJ en Fred's Kitchen.

Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al zitten in deze prachtige woonkamer, uitkijkend over het groen? Dit is geen standaard huis, dit is een thuis waar je verhalen bouwt, liefde deelt en herinneringen maakt.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Kom kijken, voel de sfeer en laat je overtuigen. Neem contact op voor een bezichtiging en zet de eerste stap naar jouw nieuwe thuis. Want zeg nou zelf, wie wil er nu niet wonen in een plek die zoveel meer is dan een huis?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1921
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1921
Woon oppervlakte 54
Inhoud woonhuis 194

Overige

Perceel oppervlakte 86

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1921
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1921
Woon oppervlakte 54
Inhoud woonhuis 194

Overige

Perceel oppervlakte 86

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord