Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Putseweg 39 Hoogerheide

Het appartement in het kort: Recent (2024) volledig gerenoveerd levensloop bestending 4 kamer appartement, modern en instapklaar/ turn key. Verduurzaamd met het energielabel A. Gelegen op de begane grond met kelder, eigen voortuin en eigen parkeerplaats.

Locatie: Centraal gelegen nabij uitvalswegen zoals A4 en A58. De indeling van het appartement is als volgt: Appartement (begane grond): Via de hal/ entree heeft u toegang tot de leef keuken. De open keuken (2024) is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een vaatwasser en een spoelbak.

Vanuit de keuken heb je toegang tot slaapkamers (2) & (3). In slaapkamer 3 is ook de aan sluiting voor de wasmachine.

De keuken staat in open verbinding met de royale woonkamer. Deze is in 2 gedeeltes opgesplitst, waardoor je 2 heerlijke ruimtes hebt. Bijvoorbeeld een lounge gedeelte en een gedeelte met een leestafel. Vanuit woonkamer heb je toegang tot de berging, de kelder en het aparte toilet. Aan het einde van de woonkamer heb je toegang vanuit een aparte hal naar de badkamer en de derde slaapkamer (1).

De badkamer (2024) is voorzien van een dubbele wastafel, een design radiator (elektrisch), een inloopdouche en een thermostaatkraan. Exterieur: Via een loopdeur in de keuken heb je toegang tot de achtertuin. Tevens is er een parkeerplaats op eigen terrein.

Bijzonderheden: - Levensloop bestendig. - Servicekosten circa €133,- per maand; - Energielabel A; - warmwater middels een cv ketel 2020 Remeha; - Oppervlakte appartement circa 147 m2; - Bouwjaar 1968 volledig gerenoveerd 2024; - Het appartement is hoogwaardig afgewerkt en instapklaar; - 3 slaapkamers; - Instapklaar:

Indien interesse bel of mail: 085-2220901 [email protected] Quinten Fortuin ERA content+ makelaars

Hogere hypotheek mogelijk bij een A energielabel hoe werkt dit:

Bij het berekenen van je maximale hypotheek kijken geldverstrekkers naar je inkomen en naar je lasten. Iedere maand komt er immers geld binnen en gaat er geld uit. Nu de energiekosten de afgelopen jaren flink zijn gestegen, maken energielasten een groter deel uit van de maandelijkse kosten. Omdat je in een energiezuinige woning iedere maand minder kwijt bent aan je energie, is het voor hypotheekverstrekkers meer verantwoord om een hoger hypotheekbedrag uit te lenen. Vraag uw financieel adviseur naar meer informatie hierover.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 618

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 618

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars