Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Putseweg 39A Hoogerheide

Het appartement in het kort: Recent volledig gerenoveerd 3 kamer appartement, modern en instapklaar/ turn key. Met een eigen dakterras en een extra balkon aan de voorzijde van de woning. Verduurzaamd met het energielabel A+. Gelegen op de 1e verdieping, met berging eigen berging op de begane grond.

Locatie: Centraal gelegen nabij uitvalswegen zoals A4 en A58.

De indeling van het appartement is als volgt:

Begane grond: Hier bevindt zich de berging.

Appartement (1e verdieping): Middels een trap komt u op het eigen dakterras. Hier treft u ook de toegangsdeur naar het appartement. Via de hal/ entree heeft u toegang tot de meterkast en de gang. Vanaf de gang is er toegang tot de leefkeuken en de woonkamer, de badkamer, de extra berging en de 2 slaapkamers. De woonkamer is ruim met veel lichtinval en met 2 gedeeltes. Een eetgedeelte met keuken en leef gedeelte. In deze ruimte is een airco (2024). Tevens zijn er 2 zonneschermen aan de voorzijden.

Open keuken 2024 met moderne L-vormige keukeninrichting, voorzien van diverse apparatuur, waaronder een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een vaatwasser en een spoelbak.

Aan het einde van de gang is een ruime berging.

Slaapkamer 1 is aan de voorzijde van de woning en heeft een inbouwkast en een airco. Slaapkamer 2 is aan de achterzijde van de woning en heeft eveneens een inbouwkast.

Moderne badkamer 2024, voorzien van een dubbele wastafel, een toilet, een design radiator (elektrisch), een inloopdouche met glazen deur en een thermostaatkraan.

Exterieur: Royaal dakterras gelegen op het noordoosten Balkon voorzijde van de woning gelegen op het zuidwesten Berging (inpandig) BG

Bijzonderheden: - Servicekosten circa €125,- per maand; - Energielabel A+; - 10 zonnepanelen 2024; - warmwater middels een elektrische boiler; - Oppervlakte appartement circa 99 m2; - Oppervlakte balkon en dakterras 45m2; - Bouwjaar 1968 volledig gerenoveerd 2024; - Het appartement is hoogwaardig afgewerkt en instapklaar; - 2 slaapkamers; - 2 zonneschermen; - Aparte eigen fietsenberging; - Instapklaar:

Indien interesse bel of mail: 085-2220901 [email protected] Quinten Fortuin ERA content+ makelaars

Hogere hypotheek mogelijk bij een A+ energielabel hoe werkt dit:

Bij het berekenen van je maximale hypotheek kijken geldverstrekkers naar je inkomen en naar je lasten. Iedere maand komt er immers geld binnen en gaat er geld uit. Nu de energiekosten de afgelopen jaren flink zijn gestegen, maken energielasten een groter deel uit van de maandelijkse kosten. Omdat je in een energiezuinige woning iedere maand minder kwijt bent aan je energie, is het voor hypotheekverstrekkers meer verantwoord om een hoger hypotheekbedrag uit te lenen. Vraag uw financieel adviseur naar meer informatie hierover.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 293

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 293

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars