Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de gewilde woonkern Wouw biedt Stadlander u deze ruime hoekwoning met 3 slaapkamers en grote zolderverdieping met diverse mogelijkheden aan. Wouw is zeer centraal tussen Bergen op Zoom en Roosendaal gelegen en is een dorp met veel voorzieningen en diverse sportverenigingen. De straat Stelberg is geen doorgaande weg en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Vanaf 1 juli 2024 krijgen huurders van een sociale huurwoning van een woningcorporatie voorrang bij de aankoop van een sociale huurwoning in hun gemeente. Deze voorrang geldt voor een periode van 4 weken gerekend vanaf 17 oktober 2024. Huur je een sociale huurwoning van een woningcorporatie, dan krijg je voorrang bij deze koop. De voorrang geldt in dit geval alleen voor sociale huurders in de gemeente Roosendaal. Als je interesse hebt, kun je reageren. Na 4 weken vervalt de voorrangsregeling en gaan we in gesprek met andere geïnteresseerden. Verder blijft ons huidige beleid van kracht. Overige kandidaten kunnen hun interesse alvast kenbaar maken, maar worden in eerste instantie 4 weken in portefeuille gehouden. De woning wordt alleen verkocht aan kandidaten voor eigen bewoning!

Indeling:
Begane grond (betonvloer): Hal/entree: Spuitwerk plafond, stucwerk wandafwerking, laminaatvloer; meterkast: 5 groepen en aardlekschakelaars; toilet: Half betegeld met fonteintje; Woonkamer: Sierbalken plafond, stucwerk wandafwerking, laminaatvloer, open wenteltrap naar de 2e verdieping;
Dichte keuken: Sierbalken plafond, tegellambrisering wandafwerking, laminaatvloer, verouderde, maar nette keukenopstelling met afzuigkap;

Eerste verdieping (betonvloer): Via de ruime overloop heeft u toegang tot de volledig betegelde badkamer met douchehoek, 2e toilet, wastafel, badkamermeubel, designradiator en wasmachineaansluiting. Tevens biedt de overloop toegang tot de 3 slaapkamers, die allen voorzien zijn van spuitwerk plafonds (1 met sierbalken), stucwerk wandafwerking en betonvloeren bekleed met vloerbedekking;

Tweede verdieping (betonvloer): Royale zolderverdieping te bereiken d.m.v. een vaste trap. Opstelling HR combiketel (2016). Omvormer 6 zonnepanelen. De verdieping is uitermate geschikt tot het creëren van een extra slaapkamer.

De royale achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is plm. 10 meter diep. In het verlengde van de keuken is de ruime vrijstaande berging vanuit de tuin te bereiken. Eigen achterom.

Bijzonderheden:
• De woning is goed geïsoleerd, beschikt volledig over isolatieglas, 6 zonnepanelen en heeft energielabel B.
• Ruime 2de verdieping met mogelijkheden voor extra slaapkamers en voldoende bergruimte.
• Oplevering in onderling overleg.
• De projectnotaris is AQTE Notarissen te Bergen op Zoom
• De woning wordt alleen verkocht aan een natuurlijk persoon.
• Woning wordt verkocht met zelfbewoningsclausule.
• Om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden van deze tussenwoning is een bezichtiging zeker aan te bevelen. Enige modernisatie van de woning ligt voor de hand.

wp:nextpage nextpage /wp:nextpage wp:nextpage nextpage /wp:nextpage wp:file

/wp:file wp:file

/wp:file wp:file

/wp:file wp:file

/wp:file wp:file

/wp:file wp:file

/wp:file

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 375

Overige

Perceel oppervlakte 195

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 375

Overige

Perceel oppervlakte 195

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Stadlander