Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een degelijk huis, met het juiste aantal slaapkamers, gelegen in een prettige, kindvriendelijke buurt… Is dit waar je naar op zoek bent? Dan hebben wij uitstekend nieuws!
Deze tussenwoning aan de Markiezenstraat 14 in Wouw biedt een praktische indeling met een lichte woonkamer, een keuken in L-opstelling, vier slaapkamers en een moderne, strakke badkamer op de eerste verdieping. De achtertuin biedt volop privacy, zodat je hier heerlijk kunt genieten van je rust.
Zie jij jezelf hier al wonen met je gezin? Neem dan snel contact met ons op en plan vandaag nog een bezichtiging! Jouw nieuwe adres? Markiezenstraat 14 in Wouw!
Indeling
Begane grond
Via de entree aan de voorzijde betreed je de woning op de begane grond. In de hal vind je aan de linkerzijde de meterkast, het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Loop je rechtdoor, dan kom je in de keuken en de woonkamer terecht. Bij binnenkomst in de woonkamer ervaar je direct een warme en fijne sfeer. Er is voldoende ruimte voor een gezellige zithoek waar je kunt ontspannen, en een knusse eethoek die mooi aansluit op de open keuken.
De keuken is geplaatst in een praktische L-opstelling waardoor je hier alle ruimte hebt om de lekkerste gerechten te bereiden. Uiteraard is het geheel uitgerust met de benodigde keukenapparatuur waaronder een koelkast, een inductie kookplaat, een vaatwasser en een spoelbak.
Eerste verdieping
Op de eerste verdieping tref je een overloop, drie slaapkamers en een luxueuze badkamer. Deze slaapkamers zijn van een goed formaat en hebben een aangename lichtinval. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de compleet uitgeruste badkamer voorzien van plavuizen vloer, geheel betegelde wanden, een inloopdouche, een wastafelmeubel en een bubbelbad.
Tweede verdieping
Via de vaste trap heb je toegang tot de tweede verdieping. Op deze verdieping is aan de achterzijde een groot Velux dakraam geplaatst. Op deze verdieping is er ruimte voor een vierde slaapkamer. Tevens bevindt zich op de voorzolder de opstelling Cv-ketel.
Tuin
Via de achterdeur in de woonkamer bereiken we de achtertuin, gelegen op het noordwesten. De tuin is grotendeels bestraat en volledig omheind met een schutting, wat zorgt voor veel privacy. Met een comfortabele tuin- of loungeset en wat mooie planten kun je hier volop genieten van het buitenleven. Aangrenzend aan de achterzijde van de woning heb je een berging met elektra, en de tuin is tevens toegankelijk via een achterom. Tevens is er in de berging de wasmachine aansluiting.
Ligging
De woning is gelegen in een rustige wijk aan de rand van het dorp Wouw, en is ideaal voor jonge gezinnen.
Het dorp Wouw biedt alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals een supermarkt, diverse winkels, gezellige horeca, (sport)verenigingen, gezondheidsvoorzieningen en basisonderwijs. Voor grotere voorzieningen kun je terecht in Roosendaal. Ook de snelwegen A58 en A4 zijn snel te bereiken, waardoor steden als Rotterdam, Breda en Bergen op Zoom gemakkelijk te bereiken zijn.
Bijzonderheden
- De voorzijde van de woning is voorzien van Aluminium kozijnen en deur;
- De achterzijde van de woning is voorzien van kunststof kozijnen en deur;
- De woning heeft HR++ glas en dakisolatie;
- De badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming;
- CV-ketel met bouwjaar 2018 (Vaillant Eco Tec Plus VHR nl 30-34);
- Om een goede indruk te krijgen van deze fantastische tussenwoning is een bezichtiging aan te bevelen!
Maatvoering
Voor de indicatieve maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden elders in deze presentatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld, echter aan eventuele onjuistheden van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenwoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 395
Aantal verdiepingen 3

Overige

Zolder Ja
Woontype Woonhuis
BouwjaarCV 2018
Perceel oppervlakte 198
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel -combiketel-Eigendom
Dak opmerking Dak materiaal: Pannen
Aantal toiletten 0
Aantal slaap kamers 4
Zolder aantal kamers 1 kamer
Verwarming opmerking C.V.-ketel

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenwoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 395
Aantal verdiepingen 3

Overige

Zolder Ja
Woontype Woonhuis
BouwjaarCV 2018
Perceel oppervlakte 198
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel -combiketel-Eigendom
Dak opmerking Dak materiaal: Pannen
Aantal toiletten 0
Aantal slaap kamers 4
Zolder aantal kamers 1 kamer
Verwarming opmerking C.V.-ketel

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Van Reenen Makelaardij