Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Kersenberg 10 in Roosendaal INSTAPKLAAR MODERN De woning in het kort: Verrassend ruime tussenwoning met 4 slaapkamers en optie tot een 5e, een moderne keuken, een moderne badkamer, een keurig aangelegde achtertuin met overkapping en eigen achterom en een oprit met ruimte voor 2 auto’s.

Locatie: Gelegen in de populaire en kindvriendelijke wijk Tolberg te Roosendaal. Met de fiets bent u in 15 minuten in het centrum of op het treinstation. Met de auto bent u in 10 minuten op de A58 of de A17. Er zijn verschillende basisscholen en speelgelegenheden in de buurt van de woning. Het vernieuwde winkelcentrum Tolbergcentrum is op loopafstand van de woning. Verder is er veel groen in de omgeving waar u heerlijk kunt wandelen.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Via de oprit loop je naar de voordeur, die toegang geeft tot de hal. In de hal is de meterkast (10 groepen met de voorbereiding/ loze leidingen voor een aansluiting ten behoeve van elektrisch laden), een modern toilet met fonteintje, de garderobe, de trapopgang naar de 1e verdieping en de toegangsdeur naar de woonkamer. Open vanuit de hal de deur naar de woonkamer. De keuken aan de voorzijde van de woning heeft een U- vorm. Hier heeft u zicht op de straat. De keuken is voorzien van een vaatwasser, een combi-oven, een stoomoven, een koffiezet apparaat, een 5-pits inductiekookplaat (3 zones) van het merk Gutmann met ingebouwd afzuigsysteem, een vriezer en 2 koelkasten. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Via de schuifpui is de achtertuin bereikbaar. De vloer- en wandafwerking is keurig. De vloer is voorzien van een pvc- vloer met vloerverwarming. De wanden zijn strak gestuukt. Onder de trap is een ruime bergkast.

Eerste verdieping: Vanaf de overloop zijn de drie slaapkamers, een bergkast, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping te bereiken. De indeling is als volgt. Slaapkamer (2) is aan de voorzijde en er zijn 2 slaapkamers (1,3) aan de achterzijde. Slaapkamer 1 welke als hoofdslaapkamer in gebruik is heeft een airco. Ook slaapkamer 3 heeft een eigen airco. De badkamer heeft een moderne uitstraling en is ingericht met een 2e toilet, een ruime inloopdouche en een dubbele wastafelmeubel met spiegelkast. Er is een raam voor de natuurlijke ventilatie en vloerverwarming.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is via een vaste trap te bereiken. Vanuit de overloop heeft u toegang tot de was- en CV ruimte en de 4e slaapkamer. De 4e slaapkamer heeft veel lichtinval en heeft opbergruimte in de schuinten van het dak. De andere ruimte op deze verdieping wordt gebruikt als wasruimte en hier is ook de opstelling van de CV installatie.

Exterieur: De achtertuin is op het zuidwesten gelegen. De achtertuin is keurig aangelegd en heeft een eigen achterom, een houten berging en een overkapping. De tuin is bereikbaar vanuit de woonkamer. Bijzonderheden: - Instapklaar; - Dubbele oprit; - Moderne keuken en badkamer; - Energielabel B; - CV installatie 2019 eigendom Remeha Tzerra ACE 39C cw5; - Overkapping; - 2x airco; - Dakkapel zijkant woning

Indien interesse bel of mail: 085-2220901 [email protected] Quinten Fortuin ERA content+ makelaars

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 453

Overige

Perceel oppervlakte 185

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 453

Overige

Perceel oppervlakte 185

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars