Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een enkele keer komt er een kans voorbij die je wel moet grijpen!
Deze schitterende en smaakvol afgewerkte vrijstaande woning inclusief garage, gelegen in het buitengebied nabij Lepelstraat is he-le-maal klaar om van eigenaar te wisselen. De woning biedt parkeergelegenheid op de royale oprit, een ruime en bovenal lichte woonkamer, een stijlvolle keuken, 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping, een slaapkamer met aangrenzend een fraai afgewerkte badkamer op de begane grond en een sfeervol aangelegde achtertuin met een grote schuur en overkapping.
Is je interesse gewekt? Neem dan snel contact op met ons en plan vandaag nog een bezichtiging! Jouw nieuwe adres? Klutsdorpseweg 2 in Lepelstraat!
Indeling
Begane grond
Eenmaal de auto geparkeerd op de riante oprijlaan, kom je de woning binnen in de hal met meterkast, toilet en trap naar de eerste verdieping. Het toilet is zeer luxe uitgevoerd met hangend toilet en fonteintje. Vanuit de hal kom je de woonkamer binnen.
Woonkamer
Bij binnenkomst in de woonkamer ervaar je meteen een fijne sfeer! Allereerst wordt de kamer zeer goed verlicht door de grote raampartijen. Vanuit de woonkamer heb je aan de achterzijde van de woning via de schuifpui een mooi uitzicht over de achtertuin. De woonkamer is ruim van opzet en voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming en een airco. Tevens zijn de deuren aangepast en breder uitgevoerd. Dat maakt dat deze woning levensloopbestendig is.
Slaapkamer/badkamer
De master-bedroom met aangrenzend de badkamer is gesitueerd op de begane grond. De slaapkamer is ruim van formaat en voorzien van een airco. De badkamer is zeer luxueus uitgevoerd met onder andere een hangend toilet, een wastafelmeubel, een design radiator en een aparte douche met zitgedeelte. Tevens is de badkamer voorzien van elektrische vloerverwarming.
Keuken
Aan de achterzijde van de woning is de stijlvolle keuken gelegen. Ook hier vallen de zonnestralen heerlijk binnen dankzij de ramen en achterdeur. Deze strakke houten keuken met granieten blad wordt volledig in het interieur opgenomen. Daarbij is er natuurlijk ook aan kookcomfort gedacht; de keuken is geheel uitgerust met Siemens inbouwapparatuur (elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, grote magnetron met ovenfunctie en oven met magnetronfunctie). Zie jij jezelf hier al een uitgebreide maaltijd bereiden, om vervolgens urenlang te tafelen met familie en vrienden?
Bijkeuken
Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken en via de bijkeuken kom je in de garage. In de bijkeuken kan je de wasmachine en droger plaatsen en er is voldoende ruimte om je was te drogen en te strijken en er is een deur naar de achtertuin.
Garage
Vanuit de bijkeuken kom je terecht in de inpandige garage. Deze garage is voorzien van elektra, verwarming, dak-, gevel- en vloerisolatie.
Eerste verdieping
Vanuit de hal de trap op komen we terecht op de eerste verdieping. Hier zijn drie slaapkamers en een badkamer gesitueerd. De slaapkamer aan de linkerzijde is ruim qua formaat en voorzien van een airco en een Velux dakraam. De andere 2 slaapkamers zijn gesitueerd aan de rechterzijde.
De badkamer op deze etage is compact en luxueus uitgevoerd. Deze ruimte is ingericht met een wastafelmeubel met opbergruimte, hangend toilet en designradiator.
Tuin
Vanuit de (bij)keuken of vanuit de woonkamer via de schuifpui komt u terecht in de grote achtertuin met gazon. Aan de rechterzijde is de jacuzzi terug te vinden. Aan de linkerzijde van deze tuin zijn de luxueuze overkapping en een riante schuur gesitueerd. De schuur is voorzien van warm en koud stromend water, een douche en is volledig geïsoleerd. De ligging van de tuin is op het zuidoosten en door de grootte van de tuin is er altijd een plekje in de zon of schaduw.
Ligging
Dorpsvoorzieningen zijn te vinden op fietsafstand van deze vrijstaande woning. Op ongeveer 10 minuten afstand is het centrum van Halsteren, Fort de Roovere en het natuurgebied De Melanen gelegen. De steden Rotterdam, Antwerpen, Goes, Bergen op Zoom en Roosendaal zijn prima bereikbaar door de ligging van Lepelstraat nabij de A4.
Bijzonderheden
- Deze woning is gelegen op een riant perceel van maar liefst 2630 m2;
- Het hekwerk aan de voorzijde van de woning heeft een elektrische poort met video;
- De slaapkamer op de begane grond, de woonkamer en een kamer op de eerste verdieping zijn voorzien van een airco van het merk Daikin. Deze airco’s kunnen zowel koelen als verwarmen;
- Vloerverwarming aanwezig in de woonkamer en keuken;
- Elektrische verwarming aanwezig in het toilet en de badkamer op de begane grond. Tevens is de vloer in de badkamer voorzien van elektrische vloerverwarming;
- Eventuele mogelijkheden voor mantelzorg en voor de zelfstandig ondernemer. Navraag dient gedaan te worden bij de desbetreffende instanties;
- De eerste etage is geheel voorzien van elektrisch bediende rolluiken;
- Er zijn zonnepanelen geplaatst op het dak van de woning(14 stuks) en de schuur(21 stuks);
- Gehele woning is optimaal geïsoleerd (kierdichting, dubbelglas, dak-, gevel- en vloerisolatie);
- Cv-ketel met bouwjaar 2006 (Daalderop Combifort 32/80+);
- Om een goede indruk te krijgen van deze fantastische vrijstaande woning is een bezichtiging aan te bevelen!
Maatvoering
Voor de circa maatvoering verwijzen wij u door naar de plattegronden elders in deze brochure.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld, echter aan eventuele onjuistheden van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 653
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Woontype Woonhuis
BouwjaarCV 2006
Perceel oppervlakte 2630
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel -combiketel-Eigendom
Dak opmerking Dak materiaal: Pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Aantal toiletten 0
Aantal slaap kamers 4
Verwarming opmerking C.V.-ketel

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 653
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Woontype Woonhuis
BouwjaarCV 2006
Perceel oppervlakte 2630
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel -combiketel-Eigendom
Dak opmerking Dak materiaal: Pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Aantal toiletten 0
Aantal slaap kamers 4
Verwarming opmerking C.V.-ketel

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Van Reenen Makelaardij