Helmig Makelaardij & Taxatieburo o/z
Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de Burg. Elkhuizenlaan 59a treft u deze unieke stek alwaar het heerlijk vertoeven is voor buitenmensen, tuinliefhebbers, rustzoekers en bijvoorbeeld zoekers naar bergruimte voor privé opslag en/of het stallen van uw hobby auto.

Ondanks de schuur eruit ziet als een luxe woning moeten wij helaas aangeven dat er géén woonfunctie op dit object aanwezig is. Desondanks betreft het een unieke plek met vele fraaie eigenschappen waarbij het perceel met opstallen altijd meer dan keurig zijn onderhouden.

Zo treft u een schuur met een hoogwaardig niveau van afwerking. Het betreft een open ruimte welke toegankelijk is via een 2-tal openslaande deuren. O.a. treft u in de schuur een luxe inbouwkeuken, een badkamer met o.a. toilet en douchecabine, alsmede een inpandige berging met zijdeur. Ook het niveau van isolatie is zeer uitgebreid waarbij zowel vloer-, muur- als dakisolatie aanwezig zijn en tevens HR++ isolerende beglazing in hardhouten kozijnen. Dit alles is met trots gerealiseerd door de huidige eigenaren tijdens een stap voor stap verbouwingen gedurende de afgelopen jaren.

Aanvullend treft u een verhoogde carport voor de stalling van een caravan of camper, een royaal gazon, een moestuin, groene omheining rondom en gedurende de dag diverse mogelijkheden om in de zon- of in de schaduw te genieten van uw pareltje van een locatie.

Interesse? We vernemen graag uw visie waarbij we tezamen de haalbaarheid kunnen beoordelen en graag uitkijken naar een bezichtiging ter plaatse!

INDELING:
Schuur / garage:
Multifunctionele open ruimte als toegankelijk via een dubbel openslaande poort, voorzien van een draaibare houthaard, airconditioning t.b.v. koelen en verwarmen, wandafwerking vellingkantblokken, marmoleum vloer, dakbeschot in het zicht;

complete keukeninrichting met een in hoek opgestelde inbouwkeuken voorzien van een kunststof aanrechtblad met een spoelbak, inbouw inductiekookplaat, -close in boiler en een afzuigkap, opstelplaats koel-/vriescombi, kasteneiland op wielen, wandafwerking vellingkantblokken, gevlinderde vloer, dakbeschot in het zicht;

grotendeels betegelde badkamer voorzien van een toilet, inloopdouche, een wastafel, wasmachine-/drogeraansluiting, gevlinderde vloer en deels veilingkant blokken wand;

inpandige berging met een brede deur naar zijkant perceel, wandafwerking vellingkantblokken, vloercoating, balkenplafond.

Bijgebouwen:
Verhoogde carport, perfect bruikbaar voor de stalling van een camper of caravan, uitgevoerd in staal en voorzien van aluminium dak beplating;

eenvoudige, in hout opgetrokken berging / overkapping, t.b.v. opslag en houtopslag.

Perceel rondom:
Aangelegd perceel rondom, oprit en terrein rondom de opstallen vv. bestrating, druppelslang t.b.v. borders, div. imker kasten (gaan mee), gazon / weide, borders, moestuin, grondpomp t.b.v. besproeien d.m.v. grondwater (30 meter diep en vrij van roest), dubbele poort naar straat;

watermeterput en opstelplaats meterkast met privé elektrameter, modern uitgevoerd vv. 6 groepen, kookgroep, groep t.b.v. de zonnepanelen en 3 aardlekschakelaars.

Bouwaard:
Object:
Borstwering opgetrokken in metselbaksteen, wanden boven borstwering: binnenkant spouwblad uitgevoerd in kalkzandsteen, buitenspouwblad d.m.v. houten potdekseldelen, begane grondvloer uitgevoerd in beton, onderschoten kap gedekt met pannen en platdakconstructie achterzijde gedekt met EPDM.

Isolatie en energie:
Het object is voorzien van vloer-, spouwmuur- en dakisolatie alsmede van HR++ isolerende beglazing in hardhouten kozijnen. Aanvullend beschikt dit object over maar liefst 9 zonnepanelen

Verwarming en warmwatervoorziening:
Het object wordt verwarmd en gekoeld d.m.v. een airco-installatie alsmede extra verwarmd zover gewenst door een moderne houthaard welke draaibaar is en tevens is vv. een dubbelwandige doorvoer.

Diversen:
- het object is gasloos uitgevoerd en beschikt over een zelfstandige elektra- en watermeter;
- glasvezelinternet aansluiting reeds aanwezig;
- afvoer toilet, keuken en badkamer via traditionele riolering, uitgevoerd in PVC;
- het object beschikt helaas niet over een woonbestemming c.q. woonfunctie;
- informeer via ons kantoor naar de actuele mogelijkheden qua omgevingsplan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning garagebox
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Overige

Woontype Overigog
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1475
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning garagebox
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Overige

Woontype Overigog
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1475
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Helmig Makelaardij & Taxatieburo o/z