Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zijn jullie op zoek naar een perfect onderhouden en ruime tussenwoning? Dan is dit jullie kans! Met zijn sfeervolle indeling, 4 comfortabele slaapkamers en garage is deze woning ideaal voor starters en doorstromers. Gelegen in het gewilde 'Steenbergen-Zuid', heb je alle voorzieningen bij de hand: basisschool Gummarus, openbaar vervoer, sportpark Steenbergen en supermarkt Jumbo. En met prachtige natuurgebieden in de buurt, biedt deze locatie ook volop mogelijkheden voor ontspannende wandelingen en fietstochten. Mis deze kans niet om jouw droomhuis te vinden!

INDELING Begane grond: Vanuit de entree/hal heb je toegang tot het toilet, een voorraadkast, de woonkamer en de keuken.

De ruime woonkamer biedt veel natuurlijk licht, een gezellige indeling en is keuring netjes afgewerkt met gespachtelputzte muren en een tegelvloer. Tevens is de woonkamer voorzien van een airco (2022). Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de keuken die aan de achterzijde van de woning gelegen is. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, zoals een inductie kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken heb je toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping: Via de overloop bereik je drie ruime slaapkamers en de badkamer. Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping. De badkamer is uitgerust met een douchecabine, toilet, wastafelmeubel en wasmachine-aansluiting.

Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en is afgewerkt met een laminaatvloer en behangen muren. Deze slaapkamer beschikt over airco (2024) en een draaikiepraam met rolluik.

Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is afgewerkt met een laminaatvloer en behangen muren. Ook deze slaapkamer beschikt over een draaikiepraam en een rolluik.

Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is eveneens aan de achterzijde gelegen en is afgewerkt met een laminaatvloer en behangen muren. Ook deze slaapkamer beschikt over een draaikiepraam en een rolluik.

Tweede verdieping: Via de vaste trap bereik je de zolderverdieping die is zijn geheel in gebruik te nemen is als ruime 4e slaapkamer. Ook is het mogelijk om deze verdieping op te delen in een voorzolder en een 4e slaapkamer. De zolderverdieping is voorzien van een dakraam aan zowel de voor- als aan de achterzijde waardoor een heerlijke lichte ruimte is gecreëerd. Op deze verdieping bevindt zich de CV-ketel en de omvormer van de zonnepanelen.

Tuin: Deze woning beschikt over een sfeervolle achtertuin op het oosten gelegen. In de achtertuin bevindt zich een stenen garage met een elektrische sectionaaldeur.

Algemeen: - De woning is zeer goed onderhouden - Gelegen in de geliefde woonwijk `Steenbergen-Zuid` - De woning heeft 4 ruime slaapkamers - Geheel voorzien van kunststof kozijnen en rolluiken - In de achtertuin is een stenen garage gelegen - Zowel de woonkamer als de slaapkamer aan de voorzijde zijn voorzien van airco - Voorzien van 9 zonnepanelen - In 2023 zijn de goten vernieuwd - De traplift die op de foto`s te zien is, is inmiddels verwijderd - In de NVM-koopovereenkomst zal een waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen ter grootte van 10 % van de koopsom - Oplevering in onderling overleg

Zijn jullie nieuwsgierig naar deze woning? Neem nu contact met ons op om een bezichtiging in te plannen en ervaar deze woning zelf.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 357

Overige

Perceel oppervlakte 164

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 357

Overige

Perceel oppervlakte 164

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Content+ Pieter Hommel