Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen op een prachtige, zeer rustige woonlocatie in Bavel (Breda-Zuid), in de gewilde en kindvriendelijke wijk 'Nieuw Wolfslaar', vind je deze zeer royale twee-onder-een-kapwoning uit 2004 met energielabel A en 11 zonnepanelen (2019). De woning beschikt over een eigen garage en oprit voor het parkeren van meerdere voertuigen op eigen terrein, in totaal vier ruime slaapkamers (5 mogelijk!), twee badkamers en een zeer verzorgd aangelegde voortuin en achtertuin met achterom waardoor deze woning absoluut een bezichtiging waard is.

BIJZONDERHEDEN • Een prachtige, groene omgeving met zowel het karakteristieke dorpscentrum van Bavel als de woonwijken Ginneken, Overakker en het stadscentrum van Breda binnen handbereik • De begane grond vloer en de badkamer op de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming • De woning beschikt over een mechanische ventilatie unit met warmte-terug-win systeem • Woonoppervlakte van maar liefst 174m² • Energielabel A en 11 zonnepanelen.

LOCATIE De rustige, gewilde woonwijk "Nieuw Wolfslaar" ligt net buiten Breda, met de natuur op steenworp afstand. Op loopafstand vind je de kinderboerderij en het openbare zwembad Wolfslaar. Voor een Bourgondische ervaring kun je naar Landgoed Wolfslaar wandelen, waar een restaurant met één Michelinster te vinden is. Binnen enkele fiets- of autominuten bereik je ook de gezellige terrassen en restaurants van het Ginnekenmarktje, of uiteraard het bruisende stadscentrum van Breda. In het woondorp Bavel zelf, dat vooral bekend staat om zijn bloeiende verenigingsleven, zijn meerdere basisscholen, supermarkten en dagwinkels te vinden.

BOUWKWALITEIT Deze uitstekend geïsoleerde (energielabel A) woning werd gebouwd in 2004. Het huis is gebouwd in jaren '30 stijl met een sfeervolle erker, ruime overstekken en de scheidingsmuren van de woning zijn opgetrokken als ankerloze spouwmuren, waardoor contactgeluid vrijwel niet mogelijk is. De buitenkozijnen zijn gemaakt van hardhout en voorzien van dubbele HR ++ beglazing (allen voorzien van een hor) en de woning beschikt in totaal over 11 zonnepanelen. In verwarming wordt voorzien middels de CV-ketel en het warme water middels de boiler en de woning wordt permanent mechanisch geventileerd middels de Warmte Terug Win (WTW)-unit. Daarnaast beschikt de woning over een tweetal airco's (2019). Tot slot zijn de woonkamer/keuken én de badkamer op de eerste verdieping voorzien van vloerverwarming. Kortom deze woning voldoet volledig aan de hedendaagse woonwensen.

BEGANE GROND ENTREE/HAL Entree in hal met meterkast (13 groepen, 4 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting), toiletruimte, garderoberuimte, verdeler van de vloerverwarming in een kast, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer.

TOILET Geheel in lichte kleurstelling betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

WOONKAMER L-vormige woonkamer (ca. 55m² incl. keuken) met moderne tegelvloer met vloerverwarming bestaande uit een ruime zithoek aan de voorzijde met erker en een sfeervolle houtkachel. Aan de achterzijde staat de woonkamer in verbinding met de royale woonkeuken.

WOONKEUKEN Open woonkeuken met eveneens een moderne tegelvloer met vloerverwarming en dubbele deuren (met hor) naar de achtertuin. De keuken beschikt over een moderne, zeer complete keukeninrichting in hoekopstelling bestaande uit een 4-pits keramische kookplaat, rvs-afzuigkap, volautomatisch ingebouwde koffiemachine (2018), combi-oven/magnetron, vaatwasser (2022), pannencarrousel, koel-/vriescombinatie (2019) en veel bergkasten en lades. Alle apparatuur is van A-merk kwaliteit. In deze ruimte bevindt zich tevens een airconditioning.

EERSTE VERDIEPING Ruime overloop met trapopgang naar de tweede verdieping.

TECHNISCHE RUIMTE Technische ruimte met cv-ketel, boiler, WTW-unit en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

BADKAMER I Zeer ruime badkamer (ca. 4.35 x 2.20m.) aan de achterzijde gelegen met whirpool (hoek)ligbad, een separate douche/stoomcabine, vrijhangend wandcloset, dubbele wastafel, designradiator en vloerverwarming.

SLAAPKAMER I Hoofdslaapkamer (ca. 4.38 x 5.66) aan de voorzijde gelegen met enorm veel lichtinval dankzij de hardhouten raampartij over de gehele breedte van de woning. De slaapkamer beschikt over een laminaatvloer, praktische vaste kastenwand en airconditioning

SLAAPKAMER II Royale slaapkamer (ca. 4.35 x 3.37m.) aan de achterzijde gelegen met laminaatvloer en hardhouten kozijnen. Deze kamer is thans in gebruik als kantoorruimte.

TWEEDE VERDIEPING Overloop met toegang tot de 2 slaapkamers en 2e badkamer. In beide slaapkamers is een zeer ruimtelijk effect gecreëerd door de nokhoogte deels bij deze kamers te betrekken.

SLAAPKAMER III Grote slaapkamer aan de achterzijde met dakkapel, laminaatvloer, vaste kastenwand en een knieschotberging.

SLAAPKAMER IV Grote slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel, laminaatvloer en knieschotbergingen.

BADKAMER II Badkamer aan de achterzijde gelegen en voorzien van douchecabine, wastafel, wandcloset en designradiator.

TUIN OPRIT Op de naast de woning gelegen oprit kunnen meerdere auto’s op eigen terrein geparkeerd worden. Vanuit de oprit is de entree te bereiken.

GARAGE De aangebouwde garage (ca. 6.70 x 3.32m.) is voorzien van licht/elektra, verwarming, wateraansluiting en is bereikbaar vanaf de oprit via een (afstand bedienbare) sectionaaldeur en vanuit de tuin via een toegangsdeur. Deze garage is desgewenst bij de woning te betrekken om (nog) meer woongenot te creëren en/of als kantoor aan huis te gaan gebruiken en/of om een woonprogramma (badkamer/slaapkamer) op de begane grond te realiseren.

VOORTUIN De verzorgd aangelegde voortuin is gesitueerd op het zuidwesten en is voorzien van bestrating en vaste beplanting.

ACHTERTUIN De eveneens zeer verzorgd aangelegde achtertuin is gesitueerd op het noordoosten en geniet de gehele dag door zon. De tuin is aangelegd met een vijverpartij, houthok, leibomen, diverse terrassen, diverse borders met vaste beplanting, waterpunt, verlichtingspunten en electrapunten. Via een poort is de brandgang bereikbaar en is eveneens toegang tot de naastgelegen garage.

Bouwjaar 2004 Woonoppervlakte: ca. 174m² Overige inpandige ruimte: ca. 22m² (garage) Perceeloppervlakte: 266m² Inhoud: ca. 678m³

Met hoeveel zorg ook samengesteld er kunnen onvolledigheden voorkomen in de informatie en de afbeeldingen en het kan derhalve niet als een aanbod worden gezien. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend en de opgegeven afmetingen, oppervlakte- en inhoudsmaten zijn dan ook indicatief.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 174
Inhoud woonhuis 678

Overige

Perceel oppervlakte 266

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 174
Inhoud woonhuis 678

Overige

Perceel oppervlakte 266

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda